• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meyve purelerinin tam tarifini atarmısın bizimki o kavonoz purelerini çok seviyo evde yapayim artık yaz meyveleri çıktı.
Dedigim gibi canim wasabide buharda hasliyorum bazisini sert kayisi erik mesela..bazende o sekilde cekiyorum..icine bazen yulafta atiyorum.ya da irmik cesitlendirebilirsin

*armut mor erik (kakaya iyi geliyo) elma seftali bunlari zaman zaman katistiriyorum..hepsini evde yapabilirsin canim ama brnde arada veriyorm hic fena degiller ayni tat pureler..

Dedigim gibi canim wasabide buharda hasliyorum bazisini sert kayisi erik mesela..bazende o sekilde cekiyorum..icine bazen yulafta atiyorum.ya da irmik cesitlendirebilirsin

*armut mor erik (kakaya iyi geliyo) elma seftali bunlari zaman zaman katistiriyorum..hepsini evde yapabilirsin canim ama brnde arada veriyorm hic fena degiller ayni tat pureler..
Elmali armutlu irmikli yapıyodum artık erik ve kayısı ya geçeyim var bizim de kabizlik problemi. Bide kavanoza sıcak koyup vakumlayınca bekleyebiliyo sanırım denedin mi hiç?

Akşam akşam güldüm ya😂😂
61C7C211-3EFD-44BC-A5F7-AE6138A43CF3.jpeg

Mesela neler yapiyosun ? Salcayi en son mu ekliyorsjn kendinize ? Ya bende ayri ayri yapiyorim ama bazen beziyorum mutfaktan cikamiyorm aksam yemegini bizim pisirdiklerimizden yesin istiyorum acikcasi ama salca ve tuzsuz bir seye benzemiyor yemek 😂🤭 sonradan da ekleyince naasl olur bilemiyorum
Neleri beraber yedik; kabak yemeği bazen patates bazen bulgur ekliyorum, mercimek çorba, etli patates, taze fasülye, nohut, tarhana, enginar bunlar aklıma gelenler
bazılarına kabuksuz bir domates doğruyorum,genelinde salça kullanmıyorum bu noktada eşim salça pek sevmez zaten az kullanırdım şimdi o yüzden pek sıkıntı olmuyor
Ama hakikaten bazı yemeklere de pişince tuz zor oluyor
Bir ortalama tutturmaya çalışıyorum
Yanlarında yoğurtla illaki bir öğünü çıkıyor ya çorbadan ya yemekten

Ben artık eline böyle salatalıktı şuydu buydu verip kendi yemeğimi yesem diye heves ediyorum sofrada
ama birkaç kere boğazına kaçtı birşeyler onların paniği kaldı bende maalesef çekiniyorum su verirken bile

Ben artık eline böyle salatalıktı şuydu buydu verip kendi yemeğimi yesem diye heves ediyorum sofrada
ama birkaç kere boğazına kaçtı birşeyler onların paniği kaldı bende maalesef çekiniyorum su verirken bile
Salatalik gibi sert seyler tehlikeli. Ben sogan veriyorum, ya da makarna haslayip onune koyuyorum. Firinda patates yaptigimda yiyor, cok seviyor. Tuzsuz sadece zeytinyagiyla firinliyorum. Gorunce yemek icin agliyor. Boyle yumusak seyler verebilirsin. Ama gecende bayagi yumusak bir kayisi verdim, ezdi eliyle yedi. Temizledim, oynadik bir saat falan. Sonra emzirmeye calistim bir turlu memeyi tutamadi. Bir baktim agzinda kocaman bir kayisi lifi kalmis hic farketmedim. Artik mutlaka agzinin icini kontrol ediyorum eline bir sey verdikten sonra.

Bebeğiniz çamaşır makinesi çalışırken heyecanlanıyor izlemek istiyor mu?
Evet.makinem mutfakta ,bizde calisirken mutfakta isek izlememesi için örtü ile kapatıyorum
Donen cisimlere yoğunlaşmaları otizmi tetikliyor
Sesini duydukça çevirip bakmaya çalışıyor aka örtü oldugu için umudu kesip unutuyor

Gördüğünde çok heyecanlanıyor mu? Özellikle ışıklarını izlemek istiyor kırmızı Işıklara bayılıyor. Ben de izletmemeye çalışıyorum.

Bebeğiniz çamaşır makinesi çalışırken heyecanlanıyor izlemek istiyor mu?
Canim neden sordugunu az cok tahmin edebiliyorum, gecenlerde akademisyenanne nin bununla ilgili cok guzel bir paylasimi vardi, aradim bulamadim. Oglunun camasir makinesini izlemkten ne kadar keyif aldigini ve kendisinin ne kadar endiselendigini ve bu endiselerin ne kadar bos oldugundan bahsediyordu. Bir de sen bak istersen. Yani kisaca bebekler donen, hareketli seyleri severler ve bu onlarin otizmli oldugu anlamina gelmez 😊

Back