Seninki bir seyle kavga ediyormus benimki yuzume vuruyo yuzumu tirmaliyo babasinasa ayni. Gun icinde kuzu gibi ama istemedigi durumlarda asiri agresif ne yapmam gerektgni dusunuyorum kara kara nasil tepki versem ? Diye...aciktimi ciglik kiyamet korkumdan uyurken hazirliyorum sıkıldı mesela basliyor kizmaya ıh ihhh diye mama sandalyesime vuruyor falan hahahahah...dogdugunda doktorlar demisti bu nasil cirlama hanginiz sinirli diye haklilarmis asi olduk kizamik mesela aglar normal bebekler bu cazgirca bir bagirdi sonra sustu cok gulduruyo bizi ne ac kalir ne hakkino yedirir diye dalga gecmeye basladk babasyla..haberlerdekibayakkabi almadindiye annesini atan kiz geldi aklma allahm sen koruKizlar benim kizima bir haller oldu ya, cok agresiflesti. Bir seye uzanmak isteyip uzanamazsa ya da elinden bir sey alirsak ayaklarini ittire ittire, kendini arkaya ata ata agliyor bunlar 2 yas sendromunda olmuyor muydu ya? Sizinkilerde var mi boyle bir seyler. Hayir elinden surekli bir sey de almiyoruz, mumkun mertebe oyalayarak, unutturmaya calisiyoruz. Mesela su an soda sisesiyle kavga ediyor Ayagina dusurcek diye ayri korkuyorum elinden alinca verecegi tepkiden ayri korkuyorum
Son düzenleme: