Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tesekkur ederiz...
Çook geç gördüm. Geçmiş doğum günün kutlu olsunBugün benim doğum günüm
İlk kez İki küçük kalple birlikte ❤
Benim oglum da ayni. Elinden bir sey aldiysam ya da almaya calistigi seye engel olduysam basiyor yaygarayi. Unutturarak almaya calisiyorum ama her zaman ise yaramiyor. Bezini degistirecegim mesela, yeni bezi aliyor kasla goz arasinda. Elinden almak iskence. her seye agliyor.Kizlar benim kizima bir haller oldu ya, cok agresiflesti. Bir seye uzanmak isteyip uzanamazsa ya da elinden bir sey alirsak ayaklarini ittire ittire, kendini arkaya ata ata agliyor bunlar 2 yas sendromunda olmuyor muydu ya? Sizinkilerde var mi boyle bir seyler. Hayir elinden surekli bir sey de almiyoruz, mumkun mertebe oyalayarak, unutturmaya calisiyoruz. Mesela su an soda sisesiyle kavga ediyor Ayagina dusurcek diye ayri korkuyorum elinden alinca verecegi tepkiden ayri korkuyorum
Ben yaklaşık bir aydır onun yiyebileceği tarzda yemekler ve çorbalar yapıyorum salça koymadan, kızımınkini ayırıp bizimkine en son tuz ekliyorumEvde pisen yemekten verenler varmi bugun ilk kez mercimek yemeginden verdim tuzunu salcasini az atarak hep ozel yapiyordum ama doktorumuz 9.ayda bir bebek evde pisen her seyi yiyebilir demisti bende tembellik gunumde bu sekilde yaptim
Mesela neler yapiyosun ? Salcayi en son mu ekliyorsjn kendinize ? Ya bende ayri ayri yapiyorim ama bazen beziyorum mutfaktan cikamiyorm aksam yemegini bizim pisirdiklerimizden yesin istiyorum acikcasi ama salca ve tuzsuz bir seye benzemiyor yemek sonradan da ekleyince naasl olur bilemiyorumBen yaklaşık bir aydır onun yiyebileceği tarzda yemekler ve çorbalar yapıyorum salça koymadan, kızımınkini ayırıp bizimkine en son tuz ekliyorum
Yine ayrı yapmaya da devam ediyorum zaman zaman
Ama aynı yemeği pişirip ona tuzsuz ayırmak daha kolay oluyor benim için
Çariamba bizim ama gideceğim hastanede corona arttı mesajı geldi birilerinden. TırsıyorummAşısını olup kilosuna baktıran var mı bizim bu ayın sonuna doğru çok merak ediyorum kilosunu ☺
Evet canim. 8500/8600 arasi kilosu, boyu da 71 cm.Aşısını olup kilosuna baktıran var mı bizim bu ayın sonuna doğru çok merak ediyorum kilosunu ☺
Maşallah kuzuya iyiymiş baya problem ediyodun sanki bir dönemler☺aşı huysuzluk ve ateş yaptı mı biz her aşı sonrası 2 gün çok mizmizdikEvet canim. 8500/8600 arasi kilosu, boyu da 71 cm.
Bizim de sağlık ocağı.nispeten daha az risklidir ama yine de riskli tabi gideceğiz mecburenÇariamba bizim ama gideceğim hastanede corona arttı mesajı geldi birilerinden. Tırsıyorumm
Evet istahsiz oldugu icin daha dusuk bekliyordum kilosunu. Cok sukur evet, iki uc gundur cok huysuz ama disleri de zorluyor. O yuzden asinin etkisini tam bilmiyorum canim.Maşallah kuzuya iyiymiş baya problem ediyodun sanki bir dönemler☺aşı huysuzluk ve ateş yaptı mı biz her aşı sonrası 2 gün çok mizmizdik
Tek basima bezleyemiyorum. Iki kisi birden girisiyoruz, ona ragmen cok zooooooor.Siz de de altını bezlemek çok zorlaştı mı Çok hareketlendi maşallah hele bir de kaka yapmışsa eyvah
Aynen biz de ili kişi girişiyoruz yardım çağırıyorum hemenTek basima bezleyemiyorum. Iki kisi birden girisiyoruz, ona ragmen cok zooooooor.
Bizde çoktan beri öyle bazen açık bırakıyorum baglatmiyor yerde oynarken dalmissa baglayabiliyorumSiz de de altını bezlemek çok zorlaştı mı Çok hareketlendi maşallah hele bir de kaka yapmışsa eyvah
İnşallah kolayca geciverir biz de evde birlikte tartildik 8200 civariyiz sanki ne zamandır pek almıyo gibi geliyo bana daEvet istahsiz oldugu icin daha dusuk bekliyordum kilosunu. Cok sukur evet, iki uc gundur cok huysuz ama disleri de zorluyor. O yuzden asinin etkisini tam bilmiyorum canim.
Evdeki tartilar cok hassas degil, tam dogru olcmuyor. Bizim de 8300 falan cikiyordu evde.İnşallah kolayca geciverir biz de evde birlikte tartildik 8200 civariyiz sanki ne zamandır pek almıyo gibi geliyo bana da
Meyve purelerinin tam tarifini atarmısın bizimki o kavonoz purelerini çok seviyo evde yapayim artık yaz meyveleri çıktı.Haftada 1 köfte yapiyorum Bayiliyo en son 6tane yedi onun disinda bildigimiz sebzelerde degisik seyler yapmaya calisiyorum.kirmizi biber corbasi,irmikli et sulu corba..klasik bezelye sogan havuc...enginar tazesogan bezelye kiyma 4lusu kabak corbasi vs vsss...zevkli gidiyor.bugunde kiymali yesilmercimek yapiyorum..vasabi kullaniyorum asiri rahat atiyorum patates sogan sarimsakkirmizi biberi yesilmercimegi hasliyorm ayri hepsini bzzztt.ayrica meyve pureleeride tipki hipp kavanozlar gibi yapiyor..yine bu sabah peynirli omlet yaptm sarisindan boyle besliyoruz iste gülcos hanimi