Sağol canım inşallah.Ben de öpüyorum sizleri

6.aydan sonra anneye ihtiyac duyduklarindan kalkarlarmis annem burada mi? Guvenddmiyim.yenidogan gibi bazi geceler..asiri bana yapisti odadan ciksam agliyor :)babasindayken bana gelmek istiyor hattaaa bugun babasi bana sarildi diye sinirlendi agladi...ıhhh ıhhhh yapiyo optukce

Akıllı bıdıkbiraz babayı merak etseler burda mı diye iyi olacak. Eşimi kovdum odadan artık tam uyutuyorum başlıyor horlamaya hopp yeni bastan uyutmaya çalısıyorum. 8 aydır uyuyan bebe huy değiştirdi

Akıllı bıdıkbiraz babayı merak etseler burda mı diye iyi olacak. Eşimi kovdum odadan artık tam uyutuyorum başlıyor horlamaya hopp yeni bastan uyutmaya çalısıyorum. 8 aydır uyuyan bebe huy değiştirdi
Ya es horluyorsa oyle oluyor :) bir iyi bir kotu idare ediyoruz :)

Kizamik ve menenjiti bir arada yaptiracak olan var mi? Menenjiti ertrlemisik doktor 2si olur sorun olmaz diyor ama stres oldm baya

Benimki de aynı ilk diş çıktı ikincisi geliyor sanırım ondan diye düşünüyorum saat başı yada yarım saate bir uyanıyor bizim yanımızda baba da yok odamız ayrı ona rağmen uyanıyor.4 gündür böyle umarım geçer erkenden

Kızlar ek gıdalar nasıl gidiyor? Neler veriyorsunuz ben pütürlü vermeye çalışıyorum yulaflari mesela önce kaseye alıyorum diğerini çekiyorum.. Salata vermeye başladım eline onun içini yiyor.. Ama yemekleri blendirdan geçiyorum bugün bezelye havuç patates soğanlı yemek yaptım

Ben normal veriyorum artık 2 dişimiz var onla yiyor
Misal yeşil fasulyeyi minik lokma olarak suyu ile veriyorum
Ya da dolma yapmışsam içinden yoğurt ile karıştırıp veriyorum
Bu sek8lde bizim yediklerimizden yiyor
Çok fazla vermiyorum ama yüklenmemek adına
Çoğunluk beslenmesi süt
Salatalık verdiğinde gözünün önünden ayırma
8 aylık bebek yaşamıni yitirmiş salatalık yüzünden

8. Ayda balik, yumurta sarisi ve ceviz, Badem, findik yemeye basladik. Ben pure haline getirmeye devam ediyorum, boyle kolay geliyor, risk almak da istemiyorum ileride pisman olurum muhtemelen ama olsun valla evde mevsim sebzesi ne varsa onu pisiriyorum. Bugun alisveris yaptim mesela taze fasulye, kabak, ve bezelye aldim. Evde biraz da pazi var, buzlukta bal kabagi var. Her gun bir ikisini karistirip yediriyorum arada yulaf lapasi yapiyorum. Bizim ek gida sureci fena gitmiyor gibi, korktugumdan kolay oldu.

archimom ne guzel haberler getirmissin oyle Can bebek de cok iyi gozukuyor umarim cok cok daha iyi olursunuz hep birlikte. Minik kus da hayirli olsun, size saglik, nese, huzur getirsin insallah

Bende önce normal yemek denıyorum basen yıyor yemedıgı zaman sulandrp cekıyorum ama genelde pütürlü verdım basladıgımızdan ıtıbaren sorun olmadı çok şükür

Merhaba hoşgeldiniz foruma yazmayıp okuduğum günlerden hatırlıyorum sizi birbirimizi tanımasakta dertlerimize sevinçlerimize ortak olabiliyoruz burada. Bende 9 aylık bebek annesi olarak yaşadıklarınızı en derinden hissettim Rabbim canınızı size bağışlasın çok güzel bir bebek maşallah bir an önce evinizde birbirinize kavuşun yeni doğacak olan bebeğinizi de sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah evinize gelecek iki kanatsız meleğin vereceği enerjiyle mükemmel günler geçirmenizi diliyorum

Çok teşekkür ederim minnettarım güzel dileklerinize Ben de öpüyorum miniginizi gözlerinden

Kizlar benim kizima bir haller oldu ya, cok agresiflesti. Bir seye uzanmak isteyip uzanamazsa ya da elinden bir sey alirsak ayaklarini ittire ittire, kendini arkaya ata ata agliyor bunlar 2 yas sendromunda olmuyor muydu ya? Sizinkilerde var mi boyle bir seyler. Hayir elinden surekli bir sey de almiyoruz, mumkun mertebe oyalayarak, unutturmaya calisiyoruz. Mesela su an soda sisesiyle kavga ediyor Ayagina dusurcek diye ayri korkuyorum elinden alinca verecegi tepkiden ayri korkuyorum

Bizimki de öyle elinden bir şey alınca sinirli bir şekilde ağlıyor Hatta yatakta dönecekse ve yardım ettiysem ona da sinirleniyor kendi yapmak istiyor herhalde Allahtan bir şey için tutturduğunda çabuk unutuyor

Evet 2 yaş sendromu biraz daha çetrefilli halleri bu aşamanın
Ablamız abimizin elinde birşey görmesin almak için yıkıyor ortalığı,sanki etinden et kopuyor gibi bir ağlama çığlık

8 ay 16 günlük olduk.
Ek gıda olayı büyüklerime göre daha istekli gidiyor ,inşallah öyle devam eder.
2 alt dişimiz 7.5 aylıkken patlamıştı.Ve iştah tamamen gitmişti,yavaş yavaş toparladı derken
Ust dişler fena kabarmış durumda ,patlaması yakındır diye düşünüyorum.
Son ay kilo alımı yavaşladı ama persentilde üst değerlerdeyiz hala
Dün 9.600 geldik
Boy 81 cm olmuş.
Emekleme pozisyonunu alıp yaylanma hareketi yapıyor ama henüz ileri gitme yok.
Geri sürünüyor ama çabuk sıkılıyor
Hâlâ sık uyanıyoruz gece ama çok şükür şikayetçi değilim durumdan.
2 hafta sonra işe başlayacağım için biberonla süt vermeyi denedik bugün ama almak istemedi,bakalım süreç nasıl ilerleyecek.
Anne,baba,dede,mama,meme,evet,ecis,anne mama kullandığı kelimeler(ses tekrarları diyeceğim ama herkes sofrada yemek yerken ve ben onun yoğurdunu hazırlarken anne mama dediği için anlamsız olduğunu düşünmüyorum)
Kâğıt havlu koparma sesinden irkiliyor artık
Babasının tam alerji dönemi olduğu için peçete koparmanın peşine babanın hapsurmasinin geleceğini öğrenmiş ve bu durumu genellemis durumda
Baskasi peçete koparsa da irkiliyor.
Dualarıma yeni bir cümle eklendi.
Rabbim evlatlarimin varlıkları ile de yoklukları ile de imtihan etme(amin)

Haftada 1 köfte yapiyorum Bayiliyo en son 6tane yedi onun disinda bildigimiz sebzelerde degisik seyler yapmaya calisiyorum.kirmizi biber corbasi,irmikli et sulu corba..klasik bezelye sogan havuc...enginar tazesogan bezelye kiyma 4lusu kabak corbasi vs vsss...zevkli gidiyor.bugunde kiymali yesilmercimek yapiyorum..vasabi kullaniyorum asiri rahat atiyorum patates sogan sarimsakkirmizi biberi yesilmercimegi hasliyorm ayri hepsini bzzztt.ayrica meyve pureleeride tipki hipp kavanozlar gibi yapiyor..yine bu sabah peynirli omlet yaptm sarisindan boyle besliyoruz iste gülcos hanimi

Günaydınnnnn Bayram öncesi bir kaş gün gece sadece 2 kere uyanınca neeeey yoksa uykusuz düzene mi girdi oleyyyy dedim ama Arife günü ateşlendikten sonra uykusu tekrar düzensizleşti Dün 21:00 s doğru yattık gece toplamda 7 kere uyandık ve sabah 5 te kalktık nasıl
Bu arada 8. Ay aşısını yaptıracak mısınız yoksa erteleyecek misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…