çok duygulandım canim ya arada aklıma geliyorsun Allah yardımcın olsun demek esinle düzeldin hep güzel olsun gelecek gunlerin can 'ın can bulsun yüzü gülsün sağlık ve şifa bulsun❣Kızlar herkese merhaba.Eski hesabımı nickimi değiştiremediğim,hamileliğimin saflığını,doğumdan sonraki ilk günlerin ağır trajedisini ve sonrasında da pek çok acı yaşanmışlığı biraz olsun unutmak istediğim için iptal ettim.Yepyeni bir sayfa açmak istedim.Hayatımın her alanında.Ben eski Ateş Böceği.Bu topikten tanıyanlar var,hatırlayanlar olacaktır.Hepinizin geçmiş olsun mesajlarınızı aldım açmış olduğum başlıklara ve özelden yazdınız hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlarla da iletişimim var.Sizlerle hayatımda olan biten bazı şeyleri paylaşmak istedim.Oğlum Can hala yoğun bakımda..9.ayın içindeyiz.Zaten sizlerin bebekleriyle birlikte hemen hemen söylememe gerek te yokNörolojik olarak olumlu bir gelişme olmadı malesef ama yaşamsal faaliyetleri,vücudunun işleyişi eskiye göre çok daha iyi.Solunum cihazından ara ara ayrılabiliyor en azından.Yutma olmadığı için beslenmesi için midesine peg açıldı bu da rahatlattı kuzucuğumu. Öksüremiyor,hapşıramıyor.ağlamıyor bir de ağzında pek çok tüp olunca akciğerleri daha çok zorlanıyordu pegin açılması oldukça iyi oldu...Taburculuk ise henüz söz konusu değil malesef. Evde bakım koşullarını kısmen sağladık,cihazlarımız,bakıcımız neredeyse hazır dört gözle eve geliş bekliyoruz.Tabi ki bundan sonrası bizim için oldukça zor olacak..Kuzucuğumun son halini de buraya bırakıyorum.Hayati tehlikesi hala devam ediyor ama maşallahınızı alırız.Çok yol katettik herşeye rağmen.3 ay bile yaşamaz demişti doktorlarımız..
Ve 15 gün önce hamile olduğumu anladım.Bilenler bilir.4 yaşına yaklaşan bir oğlum daha var.Spiralle hamile kaldım ve inanamadık...Şu an yeni bebiş 7 haftalık.....Normal şartlarda Can doğduğunda tüplerimi bağlatacaktım ama trajik doğum şekli sebebiyle olmamıştı.Can ölü doğdu,ben ölümden döndüm kimsenin aklına tüp bağlamak gelemezdi tabi ve koruma amaçlı spiral kullanıyordum 8 aydır.Nasıl oldu anlayabilmiş değiliz.Spiral kaymış..Eşimle doğru dürüst bir araya bile gelmezken üstelik...Neyse durum bu kızlar..Arkadaşlarımla paylaştım bu durumu...Birkaç kişi dışında herkes benim adıma çok sevindi.Bu bebeğin hediye olduğunu,gelişinin bir sebebi olduğunu söylediler.Mucize diyenler oldu..Ben de üzülemedim bu gebeliğe açıkçası.Biri ağır engelli ve cihazlı 3 çocuklu bir hayatın ne kadar zor olacağını tahmin bile edemiyorum ama mutluyum yine de..Can eve bile gelmedi..Belki de ikisi aynı zamanlarda gelecek..Çok değişik bir hayatımız olacak.Ben mimarım işi gücü de bırakacağım muhtemelenÖyle işte...Tabi ki eskisinden çok farklı bir hamilelik geçiriyorum.Hepinizi ve bebişlerinizi tek tek öpüyorum arkadaşlar.Sevgilerimle
Evet canım çok teşekkür ederim.Eşimle herşey yolunda.Terapiste gittik karşılıklı soruna sebep olan konuları çözdük ve herşey düzeldi. Çok ciddi bir sorunumuz yokmuş temelde birkaç rötuşla halloldu diyebilirim.Tek üzüntümüz Can...Eve gelince o da yoluna girecek umuyorum ki.Guzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Cok acı çektik yüzümüz gülecek inşallahçok duygulandım canim ya arada aklıma geliyorsun Allah yardımcın olsun demek esinle düzeldin hep güzel olsun gelecek gunlerin can 'ın can bulsun yüzü gülsün sağlık ve şifa bulsun❣
Evet canım çok teşekkür ederim.Eşimle herşey yolunda.Terapiste gittik karşılıklı soruna sebep olan konuları çözdük ve herşey düzeldi. Çok ciddi bir sorunumuz yokmuş temelde birkaç rötuşla halloldu diyebilirim.Tek üzüntümüz Can...Eve gelince o da yoluna girecek umuyorum ki.Guzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Cok acı çektik yüzümüz gülecek inşallah
inşaallah canım dualar edicem inş Can 'ımız içinEvet canım çok teşekkür ederim.Eşimle herşey yolunda.Terapiste gittik karşılıklı soruna sebep olan konuları çözdük ve herşey düzeldi. Çok ciddi bir sorunumuz yokmuş temelde birkaç rötuşla halloldu diyebilirim.Tek üzüntümüz Can...Eve gelince o da yoluna girecek umuyorum ki.Guzel dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.Cok acı çektik yüzümüz gülecek inşallah
Merhaba arkadasim hoş buldum.Hoş geldin, sefalar getirdin Güne Can ile başlamak harika oldu benim için. Maşallah kuzuma abisi gibi yakışıklı be aslan gibi. Kun fe yekun, Allah ol der ve oldurur... Tez zamanda mucizevi guzelliklerin sizi bulması için dua ediyorum. Veeee yeni bir hamilelik bu da çok güzel bir haber. 3 değil 5 olsa bile taşıyamayacağımiz sorumluluklar vermiyor Allahım. Sağlıkla taşımayı, sağlıkla doğurmayi, sağlık içinde büyümeyi nasip etsin. Nedense aklıma deva ismi geldi Gelişi Can a, Ateş e ve anne babaya deva olsun çok sevindim çok! İhmal etme, gel paylaş bizle hamileliğini,son gelişmeleri...
Amin canim çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Sizlerin yeri bende apayrı.Guzel kuzularınızı öpüyorum gözlerinden.Yazarım sık sıkçok duygulandımemin ol o bebegin size gelis amacı var. size ilaç olucak abisine ilac olucak. Allah hayırla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
canım can, çoooook güçlü bi bebeksinsakın pes etme, ailenle yuvanızda huzurunuzla yaşarsınız umarım
Bazen bazi seyler gercekten mucize oluyor..cok sevindim senin adina..ve inan bana bir mukafati oluyor yasadiklarinin..olaylara farkli acidan bakabiliyorsak eger kendimizi daha iyi hissetmemiz mumkun.biliyormusun bilmiyorum son 2 ayimda annem felc olmustu..simdi dusunuyorum gulce karnimda olmasa ben yasamdan bile kolabilirdim.annemin yoklugunu dusundukce beynim aklim kitlenirdi ama Allah bana oyle bir sevecegim bir sey nasip ettiki onun sevgisiyle ustesinden gelebiliyorum..demem o ki yeni bir sevgi tomurcugu hayatinin akisini degistirecek..evlat bu sevgisi hicbir seyle kiyaslanmaz kuzularinda cokcok guzel bir yasam seni bekliyor dedigin gibi zor olabilir yeterki kokularini cekebil icine.verdigin mucadeleyi takdir ediyorum...cok guclusunKızlar herkese merhaba.Eski hesabımı nickimi değiştiremediğim,hamileliğimin saflığını,doğumdan sonraki ilk günlerin ağır trajedisini ve sonrasında da pek çok acı yaşanmışlığı biraz olsun unutmak istediğim için iptal ettim.Yepyeni bir sayfa açmak istedim.Hayatımın her alanında.Ben eski Ateş Böceği.Bu topikten tanıyanlar var,hatırlayanlar olacaktır.Hepinizin geçmiş olsun mesajlarınızı aldım açmış olduğum başlıklara ve özelden yazdınız hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlarla da iletişimim var.Sizlerle hayatımda olan biten bazı şeyleri paylaşmak istedim.Oğlum Can hala yoğun bakımda..9.ayın içindeyiz.Zaten sizlerin bebekleriyle birlikte hemen hemen söylememe gerek te yokNörolojik olarak olumlu bir gelişme olmadı malesef ama yaşamsal faaliyetleri,vücudunun işleyişi eskiye göre çok daha iyi.Solunum cihazından ara ara ayrılabiliyor en azından.Yutma olmadığı için beslenmesi için midesine peg açıldı bu da rahatlattı kuzucuğumu. Öksüremiyor,hapşıramıyor.ağlamıyor bir de ağzında pek çok tüp olunca akciğerleri daha çok zorlanıyordu pegin açılması oldukça iyi oldu...Taburculuk ise henüz söz konusu değil malesef. Evde bakım koşullarını kısmen sağladık,cihazlarımız,bakıcımız neredeyse hazır dört gözle eve geliş bekliyoruz.Tabi ki bundan sonrası bizim için oldukça zor olacak..Kuzucuğumun son halini de buraya bırakıyorum.Hayati tehlikesi hala devam ediyor ama maşallahınızı alırız.Çok yol katettik herşeye rağmen.3 ay bile yaşamaz demişti doktorlarımız..
Ve 15 gün önce hamile olduğumu anladım.Bilenler bilir.4 yaşına yaklaşan bir oğlum daha var.Spiralle hamile kaldım ve inanamadık...Şu an yeni bebiş 7 haftalık.....Normal şartlarda Can doğduğunda tüplerimi bağlatacaktım ama trajik doğum şekli sebebiyle olmamıştı.Can ölü doğdu,ben ölümden döndüm kimsenin aklına tüp bağlamak gelemezdi tabi ve koruma amaçlı spiral kullanıyordum 8 aydır.Nasıl oldu anlayabilmiş değiliz.Spiral kaymış..Eşimle doğru dürüst bir araya bile gelmezken üstelik...Neyse durum bu kızlar..Arkadaşlarımla paylaştım bu durumu...Birkaç kişi dışında herkes benim adıma çok sevindi.Bu bebeğin hediye olduğunu,gelişinin bir sebebi olduğunu söylediler.Mucize diyenler oldu..Ben de üzülemedim bu gebeliğe açıkçası.Biri ağır engelli ve cihazlı 3 çocuklu bir hayatın ne kadar zor olacağını tahmin bile edemiyorum ama mutluyum yine de..Can eve bile gelmedi..Belki de ikisi aynı zamanlarda gelecek..Çok değişik bir hayatımız olacak.Ben mimarım işi gücü de bırakacağım muhtemelenÖyle işte...Tabi ki eskisinden çok farklı bir hamilelik geçiriyorum.Hepinizi ve bebişlerinizi tek tek öpüyorum arkadaşlar.Sevgilerimle
Evet anneni biliyorum canım.Bazen bazi seyler gercekten mucize oluyor..cok sevindim senin adina..ve inan bana bir mukafati oluyor yasadiklarinin..olaylara farkli acidan bakabiliyorsak eger kendimizi daha iyi hissetmemiz mumkun.biliyormusun bilmiyorum son 2 ayimda annem felc olmustu..simdi dusunuyorum gulce karnimda olmasa ben yasamdan bile kolabilirdim.annemin yoklugunu dusundukce beynim aklim kitlenirdi ama Allah bana oyle bir sevecegim bir sey nasip ettiki onun sevgisiyle ustesinden gelebiliyorum..demem o ki yeni bir sevgi tomurcugu hayatinin akisini degistirecek..evlat bu sevgisi hicbir seyle kiyaslanmaz kuzularinda cokcok guzel bir yasam seni bekliyor dedigin gibi zor olabilir yeterki kokularini cekebil icine.verdigin mucadeleyi takdir ediyorum...cok guclusunAllah saglikla kucagina almayo can'ini da saglikla buyutmeni nasip etsin
Ay ne guzel ya su iciyor yaBizimki 2 3 saat önce babasına bıraktım. Sulugu doluya yakındı . Yarım saat içinde dibine inmişgören de aç susuz bırakıyor sanır.
Evet gelecek teyzesiCanim benim, oglumun adasi Can. Hemen iyiles, annenin kollarina gel tamam mi kuzum. Sen ne kadar guclu bir bebeksin, en yakin zamanda evine gitmen icin dua edicem.
Canım çok ama çok sevindim.Kızlar herkese merhaba.Eski hesabımı nickimi değiştiremediğim,hamileliğimin saflığını,doğumdan sonraki ilk günlerin ağır trajedisini ve sonrasında da pek çok acı yaşanmışlığı biraz olsun unutmak istediğim için iptal ettim.Yepyeni bir sayfa açmak istedim.Hayatımın her alanında.Ben eski Ateş Böceği.Bu topikten tanıyanlar var,hatırlayanlar olacaktır.Hepinizin geçmiş olsun mesajlarınızı aldım açmış olduğum başlıklara ve özelden yazdınız hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlarla da iletişimim var.Sizlerle hayatımda olan biten bazı şeyleri paylaşmak istedim.Oğlum Can hala yoğun bakımda..9.ayın içindeyiz.Zaten sizlerin bebekleriyle birlikte hemen hemen söylememe gerek te yokNörolojik olarak olumlu bir gelişme olmadı malesef ama yaşamsal faaliyetleri,vücudunun işleyişi eskiye göre çok daha iyi.Solunum cihazından ara ara ayrılabiliyor en azından.Yutma olmadığı için beslenmesi için midesine peg açıldı bu da rahatlattı kuzucuğumu. Öksüremiyor,hapşıramıyor.ağlamıyor bir de ağzında pek çok tüp olunca akciğerleri daha çok zorlanıyordu pegin açılması oldukça iyi oldu...Taburculuk ise henüz söz konusu değil malesef. Evde bakım koşullarını kısmen sağladık,cihazlarımız,bakıcımız neredeyse hazır dört gözle eve geliş bekliyoruz.Tabi ki bundan sonrası bizim için oldukça zor olacak..Kuzucuğumun son halini de buraya bırakıyorum.Hayati tehlikesi hala devam ediyor ama maşallahınızı alırız.Çok yol katettik herşeye rağmen.3 ay bile yaşamaz demişti doktorlarımız..
Amin canim inşallah Can biraz daha iyi olur ve evimize gelir 3 numaramız da sağlıkla gelirCanım çok ama çok sevindim.Maşallah dedim görünce, ne kadar gelişim gösterdiğini görmek mutluluk verdi. Rabbimin mucizesi eksik olmasın hayatında Yeni meleğin sağlık sıhhat mutluluk getirsin evinize
Ateş böceği hoşgeldinKızlar herkese merhaba.Eski hesabımı nickimi değiştiremediğim,hamileliğimin saflığını,doğumdan sonraki ilk günlerin ağır trajedisini ve sonrasında da pek çok acı yaşanmışlığı biraz olsun unutmak istediğim için iptal ettim.Yepyeni bir sayfa açmak istedim.Hayatımın her alanında.Ben eski Ateş Böceği.Bu topikten tanıyanlar var,hatırlayanlar olacaktır.Hepinizin geçmiş olsun mesajlarınızı aldım açmış olduğum başlıklara ve özelden yazdınız hepinize çok teşekkür ederim.Bazı arkadaşlarla da iletişimim var.Sizlerle hayatımda olan biten bazı şeyleri paylaşmak istedim.Oğlum Can hala yoğun bakımda..9.ayın içindeyiz.Zaten sizlerin bebekleriyle birlikte hemen hemen söylememe gerek te yokNörolojik olarak olumlu bir gelişme olmadı malesef ama yaşamsal faaliyetleri,vücudunun işleyişi eskiye göre çok daha iyi.Solunum cihazından ara ara ayrılabiliyor en azından.Yutma olmadığı için beslenmesi için midesine peg açıldı bu da rahatlattı kuzucuğumu. Öksüremiyor,hapşıramıyor.ağlamıyor bir de ağzında pek çok tüp olunca akciğerleri daha çok zorlanıyordu pegin açılması oldukça iyi oldu...Taburculuk ise henüz söz konusu değil malesef. Evde bakım koşullarını kısmen sağladık,cihazlarımız,bakıcımız neredeyse hazır dört gözle eve geliş bekliyoruz.Tabi ki bundan sonrası bizim için oldukça zor olacak..Kuzucuğumun son halini de buraya bırakıyorum.Hayati tehlikesi hala devam ediyor ama maşallahınızı alırız.Çok yol katettik herşeye rağmen.3 ay bile yaşamaz demişti doktorlarımız..
Canım ben bayadır veriyordum öyle. Bizim doktorumuz az salçalı yemeklerden verebilirsin demişti, 7. Ay itibariyle ben verdim hep çorbalardan da sebze yemeklerinden de.Evde pisen yemekten verenler varmi bugun ilk kez mercimek yemeginden verdim tuzunu salcasini az atarakhep ozel yapiyordum ama doktorumuz 9.ayda bir bebek evde pisen her seyi yiyebilir demisti bende tembellik gunumde bu sekilde yaptim
Hoş bulduk.Cok teşekkür ederim canım.Evet,inşallah hepimiz çok daha iyi olacağız. Yazarım tabi burdayım artıkAteş böceği hoşgeldinsiz hep aklımızdasınız Seni ve Can ı gördüğüme çookk mutlu oldumm yeni bebişe de çook duygulandım zamanı bu zamanmış demekki bebeğin evinizin huzurunu mutluluğunu arttıracağına inanıyorum sağlıkla gelsin yuvanıza ❤ Ara ara yaz muhakkak çok sevindim ❤
Hoş geldiin Can'in güçlü ,güzel annesiHoş bulduk.Cok teşekkür ederim canım.Evet,inşallah hepimiz çok daha iyi olacağız. Yazarım tabi burdayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?