Seninki bir seyle kavga ediyormus benimki yuzume vuruyo yuzumu tirmaliyo babasinasa ayni. Gun icinde kuzu gibi ama istemedigi durumlarda asiri agresif ne yapmam gerektgni dusunuyorum kara kara nasil tepki versem ? Diye...aciktimi ciglik kiyamet korkumdan uyurken hazirliyorum sıkıldı mesela basliyor kizmaya ıh ihhh diye mama sandalyesime vuruyor falan hahahahah...dogdugunda doktorlar demisti bu nasil cirlama hanginiz sinirli diye haklilarmis asi olduk kizamik mesela aglar normal bebekler bu cazgirca bir bagirdi sonra sustu cok gulduruyo bizi ne ac kalir ne hakkino yedirir diye dalga gecmeye basladk babasyla..haberlerdekibayakkabi almadindiye annesini atan kiz geldi aklma allahm sen koru

Son düzenleme:
Tam aradığım yorum wasabi ile hangi tarifleri yapıyorsun ? Ben kırmızı biber, bal kabağı, patates, havuç ötesine geçemedim Şimdi uyuyor mesela uyanınca ne yedirsem diye kara kara düşünüyorum kuzu uymaları, etleri minik minik misket gibi yaptım buzluğa attım aklıma bir şey gelmiyor.

Hamile bir anne gorursem onerecegim tek alet cidden elim ayagim oldu benim..aklima ne gelirse bir mercimek tarhana gibi corbalari yapmiyorum iste bezelye enginar sarimsak sogan yani nasil tarif uydurduysam koyup icine buzluktaki kiymadan atiyorm o da haslaniyo orada ..suya gecsede vitamini cektgnde tum degerleri yerinde kaliyor..o aparati hic kullanamadm ben cokgec pisirdi suda pisirincede tencere tava yaktim anlicagin iyi oldu.meyve pureleri mesela.armutu kayisiyi hasliyorm ve cekiyorum tam kavanoz mamasi oluyor biraz fazla yapip sbaahki kahvaltida pratik oluyor icine yumurta sariai peynir ya da tahil katiyorm purenin et balik vs de oluyorda sezon gecti diye henuz balik denemedim memlekete gidince yiyecegiz baliklari insallah

Buzluktaki kıymayı çözüldükçe sonra mı atıyorsun yoksa dönmüş haldeyken mi bşr de kaş dakika pişiriyorsun 20 mi

sizin adiniza uzuldum ama demek ki tek deli benim kizim degilmis, sevindim daha 1 yasinda degiller, ergenliklerini dusunemiyorum. Ellerini kaldira kaldira soylenip duruyor. Galiba beni taklit ediyor saka bir yana artik ne isteyip neyi istemediklerini o kadar guzel anlatiyorlar ki, bayiliyorum

Hahahaha teeett diyodum ben kizar gibi yapip o da bana diyo kizincaa bebek siddeti goruyorum resmen..evet ya sıkılırsa basliyor beni itmeye ope ope darliyorum biraz hircin seviyoruz cocuk napsn..sarsa sarsa opersen o da oyle oldu

Geçti mi?benim ki yarım saatten bir buçuk saate çıkardı uykusunu bende bir bayram havası anlatamam

İyi akşamlar kızlar. Yeni katıldım aranıza 4 Eylül doğumlu bir paşam var. Sıkıntımız şu aralar ağızda yemek tutma. Yemeğini bitirmesi baya bir zamanımızı alıyor. Birde aşırı tembel dönmeyi sevmiyor oturmayı sevmiyor daha doğrusu hareket etmeyi sevmiyor. Tek isteği sırt üstü yatıp onunla konuşulup güldürülmesi. Varmı böyle bir durumda olan yada yoksa da akıl verin ne olur hareketlensin artık biraz

Geçti mi?benim ki yarım saatten bir buçuk saate çıkardı uykusunu bende bir bayram havası anlatamam
Dün gece felaketi abartmıyorum 20 kez uyanmıştır 2. diş patladı bugün gün içinde daha iyiydi bakalım gece nasıl olacak.Diş çıkmaya yakındır sizde ☺

Bizimki de oturmayı sevmiyodu önüne oyuncaklar koyup oturttuk şimdi desteksiz 5 dakika falan oturuyor sonra devriliyo sen de ilgisini çekecek seyler koy önüne.Kendiliğinden oturma isteği yok evi gezip dolap çekmece karıştırmak daha cazip geliyo

Önüne oyuncak koymayıda denedim yok hiç bir oyuncak yada nesne dikkatini çekmiyor tutmak uzanmak istemiyor. Sadece insanlarla iletişim istiyor. İlk defa böyle herşeye aşırı ilgisiz bir çocuk gördüm

Önüne oyuncak koymayıda denedim yok hiç bir oyuncak yada nesne dikkatini çekmiyor tutmak uzanmak istemiyor. Sadece insanlarla iletişim istiyor. İlk defa böyle herşeye aşırı ilgisiz bir çocuk gördüm
Her bebegin gelişimi aynı olmuyor kasları güçlenince yapacaktır elbet minik egzersizler yaptırın gün içinde kollarından yukarı kaldırmak, birkaç dakika ayakta tutmak gibi

Her bebegin gelişimi aynı olmuyor kasları güçlenince yapacaktır elbet minik egzersizler yaptırın gün içinde kollarından yukarı kaldırmak, birkaç dakika ayakta tutmak gibi
Zaten uyanınca hiç iş yaptırmıyor bana hep yanımda ol istiyor resmen mutfaga gitsem bağırıyor yanına geliyorum susuyor. Emin olun onu da yaptım kollarından yukarı kaldırdım bugün bağırıyor resmen bana yapma diye. Ama koltuğa yaslayıp ayakta durdurdum ona pek sesini çıkarmadan 3 dk durdu destek almadan.

Bazilarinin dil gelisimi onde bazilarinin fiziksel.bizim kizda yeni yeni oturuyor emekleme yok ama algilari cok acik dedigin gibi surekli konusuyor ya da ilgi istiyor odadan cikamiyorum soyledigimiz kelimeleri tekrarliyor..bugun taklidini yaptm emiyordu gulme krizine girdi durup durup guluyor aklna gelip...kucuk arkadasim benim o neddnle bende emeklemis yurumus donmus takmiyorum elbet kalkacaklar belkide emeklemeden yururler bunlata kafanizi yormayin hic..birde yerde kalma surelerini uzun tutun.oyun halisindayiz hep :) daha etki etti

Emeklemeden yürüyecek belki de.emekleme stilleri de farklı oluyor bizimki sürünerek emekliyo kimi bebek dizlerinin üstünde emeklermis

Aynen bir uyansın zaten yanından ayrılmam istemiyor. Sürekli konuşmamı istiyor. Bende taklidini yapıyorum çok gülüyor ona. Artık öğrendim baaa diye bağırınca canım sıkıldı gel demek bevvv diye bağırınca acıktım demek şaşırıncada abuuu diyo. Çok gülüyorum o hallerine ama.

O
Emeklemeden yürüyecek belki de.emekleme stilleri de farklı oluyor bizimki sürünerek emekliyo kimi bebek dizlerinin üstünde emeklermis
Olabilir tabi ki. Benim 3. Çocuk olunca diğerlerinin gelişimi gibi olsun beklentisine girdim çok yanlış tabi. Her bebek kendine özel aslında.

Ya bak ne guzel iste bizimki meme mama emmeee diyor aciktiginda cok komikler ya gercekten

Bizimki kendince yol buldu bir ayaga geride biri ilerde popo uzerinde gidiyo donuyo ahahhaahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…