• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar hiçbir pandemi 6 ayda yok olmaz. Günde 50 vaka da çıksa tatil yapmanın zamanı değil fikrimce. Ben camdan bakmaya korkuyorum tatil falan hak getire. Ne kendimi ne bebegimi riske atmaya değmez. Şişme hsvuza şu doldurup, içinde takılır kuzum bu sene böyle. Bu illetin tedavi amaçlı ilacı bulunmadıkça da kalabalık ortama girmeye hiç niyetim yok. Aşı değil ilaç! Aşı zaten 1.5 seneyi bulacak çıkması. İnşallah ilacı hemen bulunur...
Bizde de cok planlar hayaller vardi ama anca memlekete gider deniz havasini orada aliriz bu senede boyle olsun saaglik olsun yeter ki

T tuboz evet canım teşekkür ederim ateş ve kızarıklık çok sürmedi fakat iştahı geç toparladı. Hava öyle maalesef bayramda içimiz gitmedi en azından dışarı bakıp havası olmadı 😁 Bu arada benim bebeğim gece çok sık uyanmaya başladı emerek uyur ama babası biraz tur atıncada evin içinde uykuya dalardı ama artık açlığına ağlıyor yatırdığı an uyanıyor sütün geldiğini görüyorum sıkınca ama yetmiyor mu anlamıyorum ek gıda olarak kahvaltı ara öğün akşam yemeğini veriyorum bunların dışında takviye yapan var mı hazır mama ve ya devam sütü olarak.
Ben varım canım tamda bunla ilgili yazacaktım kaldığım yerden okurken gördüm 😊
Benim ki her saat başı uyanıyordu kızlar bazen 2 saat bir x 2 kez gibi onun dışında hep saat başı.. Ben mama takviyesi 2 lere 120 veriyodum bir tane 120 daha vermeye başladım gece uyudu emmeye kalkacak o ara mamayı hazır ettim 120 içip emip uyudu ve 3 buçuk saat 😍 tabi sonrasında yine saat başı 😄😄 demeli doymuyor ya aralarda mama versem uzun uyuyacak🤔

Biz 19 eylül dogumluyuz
Oğlum doğduğundan beri gece sık uyandı
Hatta 4-5aylik olana dek gece uyumadı diyebilirim çünkü 5-6 gibi uyuyordu
Ve hep memede durmak istiyor
Ek gıda çok yoğun vermiyorum çünkü kakasini yapmıyor o yüzden yüklenmek istemiyorum.
Sut olayına gelince şimdiye dek kilo alımınız nasıldı bilmiyorum sütünün yetip yetmediğini durumunuza göre sen değerlendirebilirsin ama ben kendi tecrübemi paylaşayım
3.çocuğum ve hiç bir çocuğumda sütümü sağmadım ve hiç ama hiç sütümün yetmediğini düşünmedim.Goguslerimin bom boş göründüğü zamanlar çok oldu ama oğlum emerken sütümün indiğini hissettim hep.Kilo alimi hep iyi oldu masallah.
En son 7 aylık 1 haftalıkken 9.300 civarı idi kilosu.
Sabah biraz kahvaltı yapıyor
Öğlen yoğurt
Akşam da bizimle birlikte yiyor
Çorba varsa çorba veriyorum ona yoksa bizim yemeklerin suyundan ve tanesinden ezerek veriyorum öyle çok çok yemiyor
Dışten dolayi iştahı gitmişti yeni yeni açılıyor
Bunların dışında hep emiyor sayısız kez
Oyun oynarken bile arkasında oluyorum donup 2 fırt çekip oyuna devam ediyor 😃
Ben kiloyla sütümü bagdaştırmıyorum yani çocuk kilolu olsa da aç olabiliyor sürekli uyanmasıni ona bağladım tabi kendi tecrübem bu ve mama verdim ben doğdu doğalı.. benimki şuanda 10 kiloya az kalmıştır en son 9600 dü.. Ama bi kaç gündür bakıyorum ki geceleri acıkıyor mama verince uzun uyuyor

Ben varım canım tamda bunla ilgili yazacaktım kaldığım yerden okurken gördüm 😊
Benim ki her saat başı uyanıyordu kızlar bazen 2 saat bir x 2 kez gibi onun dışında hep saat başı.. Ben mama takviyesi 2 lere 120 veriyodum bir tane 120 daha vermeye başladım gece uyudu emmeye kalkacak o ara mamayı hazır ettim 120 içip emip uyudu ve 3 buçuk saat 😍 tabi sonrasında yine saat başı 😄😄 demeli doymuyor ya aralarda mama versem uzun uyuyacak🤔
Mama verip geceden sabaha uyanmayanlar varmış 😳 zannediyorum ki benimkine mama da versem ara ara uyanır kesintisiz uykuyu okula gitmeden göremem ben 😬 birdahaki doktor kontrolünde soracağım bakalım gece beslemesi olayını gece gece kalkıp mama hazırlama işi emzirmekten de zor olur 😑

Mama verip geceden sabaha uyanmayanlar varmış 😳 zannediyorum ki benimkine mama da versem ara ara uyanır kesintisiz uykuyu okula gitmeden göremem ben 😬 birdahaki doktor kontrolünde soracağım bakalım gece beslemesi olayını gece gece kalkıp mama hazırlama işi emzirmekten de zor olur 😑
Ben gece 12de veriyordum onu kaldirdim.uyanmiyor cunku uyanirsa veriyorm hala doymuyor ne yapayim emse 1saate uyanir.sut yeterli degildi hic.doktorlar pek onermiyor gece beslenmesini hatta bizimki mama karsiti..ek gida vericez kafasinda 9.ayda mamayi kesmis olalim demisti pek sanmiyorm keascegmizi zTen ictgmiz bir gece falan bir dd yatmadan gun icinde ek gida

Ben gece 12de veriyordum onu kaldirdim.uyanmiyor cunku uyanirsa veriyorm hala doymuyor ne yapayim emse 1saate uyanir.sut yeterli degildi hic.doktorlar pek onermiyor gece beslenmesini hatta bizimki mama karsiti..ek gida vericez kafasinda 9.ayda mamayi kesmis olalim demisti pek sanmiyorm keascegmizi zTen ictgmiz bir gece falan bir dd yatmadan gun icinde ek gida
Beninki her saatbasi ya da 1,5 saatte uyaniyor. Doymuyor galiba. Bir keresinde tak etmisti, gece vakti esimi mama almaya gonderdim. Aldi geldi, mamayi asla icmedi. Naptiysak icmek istemedi. Oyle kaldi mama. Bakalim doktoru kilosuna gore ne diyecek. Mama ver dese bile almiyor ki.

Hangi ay? Biz normallesme olursa gitmek istiyoruz ya. Denizle tanismasini istiyorum. Insallah normale doner durumlar.
Temmuz ama ben de Pircici Pircici ye katılıyorum. Çok riskli. İptal etmek istiyorum inşallah iptal edilir. Hatta bir dahaki seneye aktarmalarını dahi istemiyorum direkt ora iadesi yapsınlar. Çünkü bir senede dahi normale dönmez. Seneye gidersem her şey dahil değil doğayla iç içe insandan uzak bir tatil yapmak daha mantıklı.

Ya bilmiyorum. O kadar bunaldik ki. Bir yanim yeter diyor, bir yanim otur oturdugun yerde. Durumun gidisatina gore karar verecegiz artik.
Bir de geçen bilim kurulu üyesi çıktı bir programa diyor ki mesafeyi korursan tatil yapabilirsin. Sonra adama sordular sen olsan gider misin tatile diye gitmem dedi😂

Temmuz ama ben de Pircici Pircici ye katılıyorum. Çok riskli. İptal etmek istiyorum inşallah iptal edilir. Hatta bir dahaki seneye aktarmalarını dahi istemiyorum direkt ora iadesi yapsınlar. Çünkü bir senede dahi normale dönmez. Seneye gidersem her şey dahil değil doğayla iç içe insandan uzak bir tatil yapmak daha mantıklı.
Biz zaten kalabalik bir yere gitmeyi dusunmuyoruz. Normalde de otel tatili tercih etmiyoruz. Ev tutma dusuncesindeyiz. Cok guzel, sessiz sakin yerler var. 😉

7.5 8..acaba gececeksemmi dedim ama dayanamiyor uykusu geliyor
Kızlar hiçbir pandemi 6 ayda yok olmaz. Günde 50 vaka da çıksa tatil yapmanın zamanı değil fikrimce. Ben camdan bakmaya korkuyorum tatil falan hak getire. Ne kendimi ne bebegimi riske atmaya değmez. Şişme hsvuza şu doldurup, içinde takılır kuzum bu sene böyle. Bu illetin tedavi amaçlı ilacı bulunmadıkça da kalabalık ortama girmeye hiç niyetim yok. Aşı değil ilaç! Aşı zaten 1.5 seneyi bulacak çıkması. İnşallah ilacı hemen bulunur...
Bütün tv’de ttb covid19 izleme kurulu Prof Dr konuktu, 2019 yılındaki şartlara dönmemiz en iyi ihtimalle bir kaç yılı alır dedi, yıkıldım. Aşı 2021 Ocak ya da bahar ayları dedi. Tedaviden bahsediyordu minnakın kahvaltısı gecikiyor diye izlemeye devam edemedim. Kendisi de bu yıl farklı bir tatil geçirecekmiş, anladığım kadarıyla villa yazlık tarzı bir tatilden bahsetti. Otele fln ben de gidemem. Sakin biryerlerde oğlumla denize girmeyi çok istiyorum bakalım kısmet.

Bütün tv’de ttb covid19 izleme kurulu Prof Dr konuktu, 2019 yılındaki şartlara dönmemiz en iyi ihtimalle bir kaç yılı alır dedi, yıkıldım. Aşı 2021 Ocak ya da bahar ayları dedi. Tedaviden bahsediyordu minnakın kahvaltısı gecikiyor diye izlemeye devam edemedim. Kendisi de bu yıl farklı bir tatil geçirecekmiş, anladığım kadarıyla villa yazlık tarzı bir tatilden bahsetti. Otele fln ben de gidemem. Sakin biryerlerde oğlumla denize girmeyi çok istiyorum bakalım kısmet.
2022 ye sarkacagini bile düşünüyorum. Aşı üretmek kolay değil. Milyarlarca insan var ve kaç kişi yaptıracak bu asiyi? Muhtemelen devletler de karşılamayacak. Ülke insanının bütçesi malum. Ölümcül menenjit aşısını bile karşılamayan devlet mortalite yaş ortalaması 50 60 olan asiyi hiç karşılamaz. Normal yasantiya dönmek belki 10 seneyi bulacak. Maske artık kıyafet aksusar gibi takılacak. Zor günlerden geçiyoruz. Bu sebeple tatilin tsini bırakın markete bile gitmem ben. Şubat son haftasında markete gitmiştim en son. 😪 Evet bu alıyoruz, evet depresyonlara giriyoruz elimiz kolumuz bağlı ama evde oturmak bile bizler için lüks. Çalışan insanların, esimizin ve sevdiklerimizin Allah yardımcısı olsun. Cok şanslıyım ki evdeyim. Çalışmak zorunda değilim.

Bebisi yuzustu uyuyan var mi ya ? Bir haftadir oyle uyuyor
Ah ah benimki de tutturdu illa öyle yatacakmış, çeviriyorum yine dönüyor, iki gece uyuyamadım desem yeridir kalkıp bakmaktan. Bu ara vazgeçti gibi, yan yatıyor daha çok. Sıcaklarda edindi yüzüstü yatma huyunu, hava serinleyince vazgeçti.

2019 Eylül anneleri deki ilk msjimi buldum 🤭 vay be...

Eklentiler

• Screenshot_20200528_113432_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20200528_113432_com.android.chrome.jpg
    102,8 KB · Görüntüleme: 53
Back