Geçmiş olsun kuzucuğa bugün daha iyidir inş. Bizde yaşadık 6. Hastalık 1 ay önce. 3 gün ateş sürüyor iştahsızlık ve sürekli huzursuzluk vardı bizde diş sanmıştık ama inatçı ateş olunca gitmiş tahlil yaptırmıştık doktor yine diş olabilir demişti ama eve geldiğimizde akşam bacakları hariç kafası ve vücudunun heryerinde deri altı kızarıklıklar oluştu o fotoğraflar sonucu bize de 6. Hastalık dendi viralmiş üstelik kreş hastalığı diye geçermiş nerden nasıl bulaştı anlamadım böyle zamanda. Uçuk virüsünden de geçermiş diye okudum uçuk geçiren birinde de virüs yaşarmış. Ben geçirmedim ama eşim geçirmiş olabilirim dedi 6. Ayını tamamladıktan sonrada böyle bi sıkıntı yaşadık demek dedim artık yoksa nerden bulaşacakDuş aldırdık, ayaklarını sirke ve limonla ovduk en son 39 dereceyi gördü doktora gittik. Kan ve idtar tahlili aldılar. Damar yolunu çok zor buldular kanı zor aldılar çok ağladıfitil yaptılar ateş için. Tahlilleri temiz çıktı. 6. Hastalık diye bir şey varmış o olabilir dediler. Bebeklerin çoğunda görülürmüş. Ateşi düştü eve geldik. Saat 00.00 de yine 39 derece ateş mendil ıslatıp alnına koydum. Calpol verdim başında ateşini ölçüyorum sık sık
devam etti şükür ki uykuya sonra bi daha kalkti ve daha iyi daldıNasil ildu veracik? Daha iyi mi?
bilge ne dedi one çekmeneBen uykulari biraz one cektim 21.30 gibi uyuyor ama 23 e kadar bir saga bir sola donup duruyo, aglayarak uyaniyo gidiyorum emziriyorum hemen uykuya daliyo. 23 ten sonra uzun uyuyor ama surekli ustunu actigi icin ben uyuyamiyorum. Valla ne zaman duzene girecek bu uykular? Ben de 4 gozle bekliyorum. Calisan annelere sabir diliyorum
Ben de ilk kez duydum ama bir çok bebek geçiriyormuş, bu hastalığı geçirdikten sonra da ömür boyu bağışıklık kazanıyormuş. Tahliller temiz çıkınca hiç bir ilaç antibiyotik vermediler. Sadece Allah korusun havale riskine karşı ateşi kontrol altında tutun dediler. 3. gün ateş düşer dediler bugün 3. gün çok şükür ateşi düştü6. Hastalik neymis ki, ilk kez duydum ben de. Cok gecmis olsun. Atesten baska belirtisi var mi?
Size de geçmiş olsun canım.Ateş ama nasıl ateşti ya. Mendilleri ulalarım boynuna, başına koydum mendil yanıyordu ve sürekli bir ateşti. O yüzden sabaha kadar uyumadan başına mendil koyduk. Gece saat başı uyanmak uykusuzluk değilmiş hiç uyumamanın yanındaGeçmiş olsun kuzucuğa bugün daha iyidir inş. Bizde yaşadık 6. Hastalık 1 ay önce. 3 gün ateş sürüyor iştahsızlık ve sürekli huzursuzluk vardı bizde diş sanmıştık ama inatçı ateş olunca gitmiş tahlil yaptırmıştık doktor yine diş olabilir demişti ama eve geldiğimizde akşam bacakları hariç kafası ve vücudunun heryerinde deri altı kızarıklıklar oluştu o fotoğraflar sonucu bize de 6. Hastalık dendi viralmiş üstelik kreş hastalığı diye geçermiş nerden nasıl bulaştı anlamadım böyle zamanda. Uçuk virüsünden de geçermiş diye okudum uçuk geçiren birinde de virüs yaşarmış. Ben geçirmedim ama eşim geçirmiş olabilirim dedi 6. Ayını tamamladıktan sonrada böyle bi sıkıntı yaşadık demek dedim artık yoksa nerden bulaşacakİştahta biraz geç geri geldi ama geldi çok şükür
Oh beBen de ilk kez duydum ama bir çok bebek geçiriyormuş, bu hastalığı geçirdikten sonra da ömür boyu bağışıklık kazanıyormuş. Tahliller temiz çıkınca hiç bir ilaç antibiyotik vermediler. Sadece Allah korusun havale riskine karşı ateşi kontrol altında tutun dediler. 3. gün ateş düşer dediler bugün 3. gün çok şükür ateşi düştüAteşi 39 ları görmüştü.
Teşekkür ederim canım. Çok şükür düşmüş ateşi kuzunun aman onlar hasta olmasın hele ki ateş sabaha kadar o endişeli bekleyiş çok kötü. Deri kızarması iyi olmamış o da ayrı korkutucuydu.Bizde anlamadık valla ama dediğim gibi hayatında bir kez uçuk geçirmiş insanda virüs kalırmış böyleyse eğer ben hiç geçirmedim fakat eşim olmuştur illa diyorSize de geçmiş olsun canım.Ateş ama nasıl ateşti ya. Mendilleri ulalarım boynuna, başına koydum mendil yanıyordu ve sürekli bir ateşti. O yüzden sabaha kadar uyumadan başına mendil koyduk. Gece saat başı uyanmak uykusuzluk değilmiş hiç uyumamanın yanındaBebişlerimiz sağlıklı olsun da uyku önemli değil gerçekten.İştahsızlık devam ediyor ama döküntü olmadı belki olur daha bugün ateşi düştü. İştah yoktu ama sürekli emmek istiyordu. Netten biraz baktım 6. hastalığa. Uçuk virüsüyle aynıymış ama uçuktan bulaşmamış da olabilirmiş. Aylardır evdeyiz, kimse de gelmedi eve, uçuk da yoktu bizde, nasıl bulaştı anlamadım. Bizden bir hafta önce de eşimin kuzeninin çocuğu geçirmiş bu hastalığı.
Aynen öyle canım geçmiş olsun size de Allahım korusun inşallah miniklerimiziB Brcbrcbrc84 gözümüz aydın canm çok şükür onlar hasta olunca kanadimiz kiriliyor
Ben de kahvaltı ama eskisi kadar yemiyor tabi, sonra uyanınca 11-12 gibi meyveli yoğurt, öğleden sonra 3-4 gibi öğle yemeği, 7 gibi de akşam yemeği vermeye çalışıyorum. Yediği kadar artık.T tuboz evet canım teşekkür ederim ateş ve kızarıklık çok sürmedi fakat iştahı geç toparladı. Hava öyle maalesef bayramda içimiz gitmedi en azından dışarı bakıp havası olmadıBu arada benim bebeğim gece çok sık uyanmaya başladı emerek uyur ama babası biraz tur atıncada evin içinde uykuya dalardı ama artık açlığına ağlıyor yatırdığı an uyanıyor sütün geldiğini görüyorum sıkınca ama yetmiyor mu anlamıyorum ek gıda olarak kahvaltı ara öğün akşam yemeğini veriyorum bunların dışında takviye yapan var mı hazır mama ve ya devam sütü olarak.
bizde de mız mız lıkT tuboz evet canım teşekkür ederim ateş ve kızarıklık çok sürmedi fakat iştahı geç toparladı. Hava öyle maalesef bayramda içimiz gitmedi en azından dışarı bakıp havası olmadıBu arada benim bebeğim gece çok sık uyanmaya başladı emerek uyur ama babası biraz tur atıncada evin içinde uykuya dalardı ama artık açlığına ağlıyor yatırdığı an uyanıyor sütün geldiğini görüyorum sıkınca ama yetmiyor mu anlamıyorum ek gıda olarak kahvaltı ara öğün akşam yemeğini veriyorum bunların dışında takviye yapan var mı hazır mama ve ya devam sütü olarak.
Bilge "uyurum ama seni uyutmam" dedi.bilge ne dedi one çekmene
sabah kaçta kalkıyor gün ortası uykular ne oldu
Bizim dr. Gece cok zor durumda kalirsan (ama cok zor durumda kalirsan diye vurguladi) hipp in kasik mamalarindan verebilirsin dedi. Ben de en son aksam yemegi yediriyorum sonra emiyorT tuboz evet canım teşekkür ederim ateş ve kızarıklık çok sürmedi fakat iştahı geç toparladı. Hava öyle maalesef bayramda içimiz gitmedi en azından dışarı bakıp havası olmadıBu arada benim bebeğim gece çok sık uyanmaya başladı emerek uyur ama babası biraz tur atıncada evin içinde uykuya dalardı ama artık açlığına ağlıyor yatırdığı an uyanıyor sütün geldiğini görüyorum sıkınca ama yetmiyor mu anlamıyorum ek gıda olarak kahvaltı ara öğün akşam yemeğini veriyorum bunların dışında takviye yapan var mı hazır mama ve ya devam sütü olarak.
Aaa sanki bu satırları ben yazdım. Aynı modelden bizim evde de var bir tane.bizde de mız mız lıkhat safhada yere bıraksam sürekli önünden bişeyler kaldiriyorum
özgür cocuk yetiştirme fikrimden heran vazgeçebilirim ama bağlasan durmaz benimki
fişi elinden alsam peçete bulup ağzına sokuyor
ne var ne yok çekiyor sürekli bi tırmanma hevesi var yuvarlanıyor
dümdüz yer varken o sehpa arasındaki çıtaların uzerinden geçiyor arabasiyla oynamayi seviyor binecem derken pat küt yuvarlanıyor kafayı vuruyor
bahçeye inip çimenlere atasim var bu kez de çımen yer eminim
ona yedirdigimde yine kötü olmuştu karni ben de bu kez ona yedirmedim kendim yedim yine aynıBilge "uyurum ama seni uyutmam" dedi.Surekli saga sola donup ustunu aciyo. Gozu kapali ayaga kalkmaya calisiyo, uyur gezer olmasin bu kiz bu arada ben kirazi vera ya yedirdin sandim. Bizim yiyip ic5iklerimiz hala o kadar etkiliyo mu bebekleri yaa
Aa evet Bilge de 19 eylül doğumluyduBenimki de 19 eylul
Geçmiş olsun tekrarDün de çok ateşlendi, 3 günde geçer dedi doktor, bugün 3. gün inşallah düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?