- 4 Ağustos 2018
- 2.965
- 3.424
- 133
Geçmiş olsun üşüttü mü acaba? Bol bol emzirirsen düzelir inşallahGünaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.
Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.Geçmiş olsun üşüttü mü acaba? Bol bol emzirirsen düzelir inşallah
Geçmiş olsun. Hemen ılık bir duş aldıran? Kuvetine su doldur içine oturt. Sırtına başına suu dök bol bol.Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.
Ayrıca diș çıkarırken 37.8 ve 38 dereceyi geçmez ateşte. Bilgin olsun...Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.
Gecmis olsun canim. Cok terleyip uzerinde soguduysa da etkikenmis olabilir. Cocuklarin da bunyesi sasirdi bu sicaklarda napsinlar.Sağol canım bilmiyorum ki. Kaç gündür hava suçla diye şort ve kısa kol zıbınla gezdiriyordum evde gündüz ama hava sıcaktı üşütmemiştir herhalde. İnşallah düşer sabah bir tane 38,5 i gördü şimdi yine 37 lerde.
Geçmiş olsun herseyi ağzına götürüyorlar belki mikrop kapmistir oyuncaklarını disliklerini emzik kullanıyorsa emzigini yıka sık sıkGünaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.
Gecmis olsunGünaydın kızlar, sabaha kadar uyumadık. Ateş düşürmeye çalıştım, iki kez calpol verdim, sabaha kadar sadece kısa kol zıbınla yatırdım altına bir şey giydirmedim. Zaten doğru düzgün uyumadı da. Ateşi 37,8 i gördü şimdi ise 37,4 lerde hala. Normalde 36,5 civarı olurdu ateşi. Şimdi uyuyor üstünü örtmedim hala ama altına ince bir pijama giydirdim. Niye ateşlendi anlamıyorum. Diş çıkarırken hiç ateşlenmemişti. Dişten değildir o yüzden.
Oturuyor ama ya onr cok gidiyor lastik gibi :) ya srkaya atiyo kendini cok uzun sure kalmayi sevmiyoBebisleriniz desteksiz oturabiliyor mu? Bizimki tek koluna destek vererek oturmaya çalışıyor ama yapamiyo
Oturuyor artik. Bir sure bizimki de oyleydi birdenbire kendi basina oturmaya basladi. Benimki haftaya 9 aylik olacak, 2 haftadir falan oturabiliyor. Seninki ne zaman dogdu?Bebisleriniz desteksiz oturabiliyor mu? Bizimki tek koluna destek vererek oturmaya çalışıyor ama yapamiyo
19 eylülde doğdu demek ki birkaç haftaya oturur bizimki de. Sizinki ağustos dogumlu o zaman ☺Oturuyor artik. Bir sure bizimki de oyleydi birdenbire kendi basina oturmaya basladi. Benimki haftaya 9 aylik olacak, 2 haftadir falan oturabiliyor. Seninki ne zaman dogdu?
31 Agustos1
19 eylülde doğdu demek ki birkaç haftaya oturur bizimki de. Sizinki ağustos dogumlu o zaman ☺
erkek mi bebeğin1
19 eylülde doğdu demek ki birkaç haftaya oturur bizimki de. Sizinki ağustos dogumlu o zaman ☺
Evet ☺erkek mi bebeğin
Ev
Evet ☺
Benimki emeklemeye taktı kafayı oda oda geziyo küçük desteklerle de oturuyo koltukta oturuyo baş kontrolü iyi ama halıda oturamiyor. Her bebek kendine özel hakikaten zamanla olacaktır elbet ☺
zaten her bebek her konuda değişkenlik gösteriyor genel olarak beklenen şeyleri nihayetinde yapiyorsa korkma canım
yani bir bebek
erken oturdu yürüdü konuştu diye bu onu ilerde diğerini geride yapmıyor kardeşler bile bambaşka
bir de kimisi genetik olarak
fiziksel aktivitelerde daha aktif olabiliyor
benimki oturuyor ama benimki hep oturuyordu
sürekli bir oturma ve doğrulma isteği vardı
EvetBebisleriniz desteksiz oturabiliyor mu? Bizimki tek koluna destek vererek oturmaya çalışıyor ama yapamiyo
Ek gıda en geç 7Arkadaşlar rica etsem herkes akşam ek gıdayı en son saat kaçta verdiğini ve gece kaç kere uyandığını yazabilir mi? Ben başlatayım
Ek gıda en geç 7-8
Uyanma sayısı 4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?