Esim basak . Hep temiz ve titzliklariyle ovulen basaklar ( cevremde 15 20 kisiler) hepsi birbirinden pis pasakli cocugum insallah onlara benzemez

Bi akrep çocuğu büyüttum ve etrafimdaki çocukları cok izledim
Kızımın iki arkadaşı başak oldu bu surecte benim de arkadaşlarımın cocuklari bu çocuklar
Onları izlerken o kadar özendimki o iki çocuğa
Ben ne yapsamda istedigim sekilde bir özgüven asilayamadim 0-5 ,yaş arasi ama iki çocuk annnelerinin türlü türlü boşvermiş lik ve ihmaline rağmen dimdiktiler
Sonra kendi çocukluğumu düşündüm hakkaten içten gelen bir aura m vardi çok ozendim
"Arsız" derler ya öyle olsun herseyin farkinda olsun ama mıy mıy olmasin dedim bAKALIM NASIBIMDE VAR MI
Ben de bi takim burçları sevmem nedense:)))
O aylari atlama eğiliminde oldum 2 yildir :)))

Günaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini
Benim kizim basak burcu 18 eylul dogumlu bu bebegim de basak olacak rabbim nasip ederse hatta ayni gun olabilirler planli sezaryen olacagim icin. Sahsen ben cok severim kendilerini

Maşallah Allah arttırsın :) da benim tanıdıklar bi değişik karakterde cocukken nasıldın peki titiz vs dogrumu
Evet titizdim ozellikle ergenlige giris
Bunu sadece temizlik olarak algilamayin
Benim her isim oyle her iste listelerim var siralarim
Duzenimi bozana bozuk atabilirim :)))

günaydın, çok sevdiğim biri başak burcu. erken gelip aslan burcu olmasındansa başağı tercih ederim :)
Canim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalim

ben yengeç, eşim ikizler burcu. ben ikizlerle anlaşıyorum başakla mı anlaşamıcam ahahah
Sen anlaşırsın başakla. Yengeç su grubu aileye düşkün ev almayı mal mülk almayı sever. Başak toprak grubu yrdımseverdir yengeç gibi. Aman aslan olmasın. En mükemmel benim benden iyisi yok herkesi yönetirimcilerden hazetmiyorum

K.validenin burcu kesinlikle basak degildir o zaman zaten eskilerin dogum tarihleri cogunlukla dogru degil. Benim kizim da cok yakin 3 arkadasim da basak hepsi de cok titiz temiz ve hic elestirel degildirler gayet uyumludurlar ve sevilen insanlardir

Canim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalim
Çoook kavga edeceksiniz çocuğunuzla. Tanıdığım bütün aslanların çocukları şehir dışında yaşamaya başlado anne ya da babalarından kaçıp. Sürekli beniö dediğim olcak kafasında oldukları için. Birinin nişanını bile bozdu yahu.

Kocasi başak olana çok üzülüyorum babam başak ve babam çok eziyet bi insan ben de nerdeyse basakla evlenecekken dondum sukur
Ve cocukken erkek bi arkadasim başak ti
Oğlumuz olursa gelinler yandi o kesin
Ama kızımız olursa cok sansliyiz iki cihanda sirtimiz yere degmez :))))

K.validenin burcu kesinlikle basak degildir o zaman zaten eskilerin dogum tarihleri cogunlukla dogru degil. Benim kizim da cok yakin 3 arkadasim da basak hepsi de cok titiz temiz ve hic elestirel degildirler gayet uyumludurlar ve sevilen insanlardir
Yok kesin tarihi hadtanede doğurdu annesi. Orda çalışıyordu çünkü kayıtlı yani :) ama yükseleni aslan. Onu çok etkiliyor. Ama okuduğum tüm astroloji yorumlarında başak brn eleştirrm le başlar

Aslan bi parlıyo ama sönüyo sonra da basak bilmiyorum zaten en az iki hafta erken gelmesi lazım aslan icin :)
senin ihtimalin yine daha fazla. 38de gelirse aslanı yakalarsın ve genelde 38de falan doğuyolar :)
bence bu kişinin kendi karakteriyle de alakalı. amaan kızlar bizim çocuğumuz olduktan sonra mecbur anlaşıcaz
bende öyle düşünüyorum. ikimiz de evcimeniz. ileriki yaşlarda titizliği benim gözüme batmaz bende de var hafif simetrilik düzenli olmak

Aslanlarin 6.hislerini kuvvetli oluyor genelde o yuzden biraz fevri cikislari olabiliyor ama ozumuzde cok iyi insanlariz ayol deme ole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…