- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Evet canım aynen nerdeyse 6 sene olacaktı bizim deHoşbuldum canımevet bide uzun zaman bekleyenlerdeniz benim 6. Senede geldi seninde o kadar vardır diye hatırlıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım aynen nerdeyse 6 sene olacaktı bizim deHoşbuldum canımevet bide uzun zaman bekleyenlerdeniz benim 6. Senede geldi seninde o kadar vardır diye hatırlıyorum.
Kesinlikle az bikaç gün daha tutsa terazi olur :)senin aslan olması için 36da falan gelmesi lazımzor ihtimal yani
aynen o daha mümkünKesinlikle az bikaç gün daha tutsa terazi olur :)
Ben de hissettiğimi iddia ediyorum da olmaz diyorlar . Seğirme gibi birşey oluyor bazen. Birkaç doktora sordum rahmin hareketidir bebek olamaz o kadar kasları gelişmiş değil bebeğin dediler . Mantıklı geldiKızlar 7 7,5 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben, imkansız diyeceksiniz ama bu ikinci bebeğim ve hissettiğimi düşünüyorum, internetten araştırdım hissedilmez diyor ama bence hissediliyor, sonuçta kese var ve içinde hareket eden bir canlı, kilom 55, boyum da 1 68 falan, belki zayıf olduğum içindir ve bu ikinci bebeğim, ilkinde ne hissedeceğimi bilmiyordum ve 18 hafta civarı hissetmiştim, yok mu başka benim gibi![]()
Merhaba canım,
Adana şehir hastanesi, Hakan Nazik.
Randevusu biraz zor bulunuyor çünkü aşırı ilgili öbür devlet hastanesindeki doktorlar gibi bebek iyi tamam geç demiyor :) özeldeki gibi ilgileniyor bende tavsiye üzerine gittim
Mhrs mobil indirdim ve randevusu açılınca bildirim geliyor öyle randevu alıyorum..
Özellikle yemek falan yedikten sonra sol tarafımda bir dalgalanma hissediyorum sanki bebek kesede zıplıyorBen de hissettiğimi iddia ediyorum da olmaz diyorlar . Seğirme gibi birşey oluyor bazen. Birkaç doktora sordum rahmin hareketidir bebek olamaz o kadar kasları gelişmiş değil bebeğin dediler . Mantıklı geldi
İmkansız. Bebeğinizin henüz kemiği yok o dönemde. Kemikleşme 12. Haftada başlıyor. Heleki 7. Hafta nerdeyse bir kalpten ibaret. Hissedilir olması için zayıfsanız ve ikinci bebekse en erken 16. Haftadır. Kemikleşme ilerlemiş kaslar oluşmuştur. Onda da seyirme şeklinde hissedilir. İç organlarımız seyirir onu hissetmiş olabilirsiniz. Bağırsaklarınızdan gaz dolaşmış olabilir. Damarlardan geçen kanı bile hissedebilirsiniz . Nabız bölgesine yakındır onun atımını da hissedebilirsiniz ama bebek maalesefKızlar 7 7,5 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben, imkansız diyeceksiniz ama bu ikinci bebeğim ve hissettiğimi düşünüyorum, internetten araştırdım hissedilmez diyor ama bence hissediliyor, sonuçta kese var ve içinde hareket eden bir canlı, kilom 55, boyum da 1 68 falan, belki zayıf olduğum içindir ve bu ikinci bebeğim, ilkinde ne hissedeceğimi bilmiyordum ve 18 hafta civarı hissetmiştim, yok mu başka benim gibi![]()
Gazdır o gaz :)Kızlar 7 7,5 haftadan beri bebeğimin hareketlerini hissediyorum ben, imkansız diyeceksiniz ama bu ikinci bebeğim ve hissettiğimi düşünüyorum, internetten araştırdım hissedilmez diyor ama bence hissediliyor, sonuçta kese var ve içinde hareket eden bir canlı, kilom 55, boyum da 1 68 falan, belki zayıf olduğum içindir ve bu ikinci bebeğim, ilkinde ne hissedeceğimi bilmiyordum ve 18 hafta civarı hissetmiştim, yok mu başka benim gibi![]()
Terazi şahane bir burcBen aslan burcuyum eşim yengeç bebisi de ağustosa getirmeyi çok istedim ama nasip olmadı sanırım ay sonu olduğu için başak değil terazi olacak :) ama bence bunların hiç önemi yok yavrum sagliklı sıhhatli doğsun kucağıma alayım da basakmis teraziymis farketmez![]()
Açıkçası çok bi özelliklerini bilmem ama terazi bi yakınım var çok iyi anlaşırız onunla kardeşten öte anlariz birbirimizi bebisimle de anlasacagiz insAllah :)Terazi şahane bir burc![]()
Cok tanıdıgım var samimi oldugum yok ama sanata düşkün oluyolar hırslı oluyorlar basarılı ve sevecen oluyorlar daha ne olsun :)Açıkçası çok bi özelliklerini bilmem ama terazi bi yakınım var çok iyi anlaşırız onunla kardeşten öte anlariz birbirimizi bebisimle de anlasacagiz insAllah :)
olabilir canim, cok sükür hemen gecti. gaz ile bir sorun olabilir tabi, ins bir daha olmaz.Ben sık hapsururum ama bende olmuyor
Bu biraz gazla da alakalı sanırım
Şişkinlik vs varsa gaz sıkısma yapıyordur
Bende bazen yemek sonrası bazdn yürüyüş sonrası kasılmalar cekmeler cok oluyor
Bilemiyorum ama ben hissedebilmek için illa kemiği olması gerektiğini düşünmüyorum, bir üzüm tanesi gibi olsa bile karnımızda hareket ediyor, zıplıyor sonuçta, ben öyle olduğunu düşünüyorum ama kesin konuşmak istemem belki de yanılıyorumdur. Siz nasıl böyle kesin emin olabiliyorsunuz onu da bilmiyorum.İmkansız. Bebeğinizin henüz kemiği yok o dönemde. Kemikleşme 12. Haftada başlıyor. Heleki 7. Hafta nerdeyse bir kalpten ibaret. Hissedilir olması için zayıfsanız ve ikinci bebekse en erken 16. Haftadır. Kemikleşme ilerlemiş kaslar oluşmuştur. Onda da seyirme şeklinde hissedilir. İç organlarımız seyirir onu hissetmiş olabilirsiniz. Bağırsaklarınızdan gaz dolaşmış olabilir. Damarlardan geçen kanı bile hissedebilirsiniz . Nabız bölgesine yakındır onun atımını da hissedebilirsiniz ama bebek maalesef
Gazdan ayırt edebileceğimi düşünüyorum, siz nasıl bu kadar emin oluyorsunuz?Gazdır o gaz :)