Çok sağolasın canım benim , allah tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun onların bebişlerini ve annelerini korusun:KK200: Ben kısa aradan sonra tekrar döneceğim inşallah aranıza
Aminnn inşallah canım benim bekliyoruz seni inşallah en kısa zamanda en sağlıklı sekikde inşallah :KK50:

Kızlar karından olup sağda olursa kız oluyor ,solda olursa erkek oluyor. Vajinal da farklı oluyor, tek bebeğe göre yapmıyorum birde kesenin etrafın bakıp yapıyorum çoğu tuttu:)
Canım bende istiyorummm karından 7 haftakik

Eklentiler

• IMG-20190208-WA0007.jpeg
    IMG-20190208-WA0007.jpeg
    117,1 KB · Görüntüleme: 44
Benimde tiroit 4.94 cikdi ya cuma gitcem doktora cokmu kötü ya ilk gebeligim ya bilgim yok insallahhh dûzelir bu test
Bende de tsh 3.25 yazıyor ilk gebeliğim Bilmiyorum salı günü göstereceğim sonuçları daha insAllah düzelir sizinde bana da yüksek geldi kendimin ki falan..

Arkadaslar Birsey soracagim size, sizde hapsurunca karninizda kasilma oluyormu?1-2 saniyelik fenA bir kasilma ve agri oldu hapsurunca sonra gecti.uzaniyordum o Sirada.
Sizde yasiyormusunuz?normalmi?
Ben sık hapsururum ama bende olmuyor
Bu biraz gazla da alakalı sanırım
Şişkinlik vs varsa gaz sıkısma yapıyordur
Bende bazen yemek sonrası bazdn yürüyüş sonrası kasılmalar cekmeler cok oluyor

Günaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini :KK43:
Anlasmasi cok güc gercekten..ve vee benim kocamda kova ben balik..artk aralarinda kafayi yerim :deli:

Benim yükselenim başak. Başak burcunun en önemli özelliği titizlikten ziyade eleştirici olması. Her şeyi herkesi eleştirir. O sebeple belki başaklara sinir olabilirsiniz :)
Bnm kayınvalidem başak burcu ve aynen böyle. Bazen diyorum insan kendini bu kdr mı iyi görür de etrafındaki herkesi eleştirir. Bende de var o ama tabi yükselen diye o kdr çok diil. Yani dilimi tutuyorum ben kendimi de eleştiriyorum çok mesela. Titizliğini hiç görmedim evini bok götürüyor afedersiniz :)

Back