A benim sag el tarafimi yani saga karindan baktilar kafam karisti :)) saga baktiysa bebis sagda degilmidir ya?Karındana göre kız gibi o zaman
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A benim sag el tarafimi yani saga karindan baktilar kafam karisti :)) saga baktiysa bebis sagda degilmidir ya?Karındana göre kız gibi o zaman
A benim sag el tarafimi yani saga karindan baktilar kafam karisti :)) saga baktiysa bebis sagda degilmidir ya?
Aa :) yerine gore erkekte olabilir o zamnYok o solda oluyor o zaman
Aminnn inşallah canım benim bekliyoruz seni inşallah en kısa zamanda en sağlıklı sekikde inşallahÇok sağolasın canım benim , allah tüm hamile kardeşlerimin yardımcısı olsun onların bebişlerini ve annelerini korusunBen kısa aradan sonra tekrar döneceğim inşallah aranıza
Canım bende istiyorummm karından 7 haftakikKızlar karından olup sağda olursa kız oluyor ,solda olursa erkek oluyor. Vajinal da farklı oluyor, tek bebeğe göre yapmıyorum birde kesenin etrafın bakıp yapıyorum çoğu tuttu:)
Bende de tsh 3.25 yazıyor ilk gebeliğim Bilmiyorum salı günü göstereceğim sonuçları daha insAllah düzelir sizinde bana da yüksek geldi kendimin ki falan..Benimde tiroit 4.94 cikdi ya cuma gitcem doktora cokmu kötü ya ilk gebeligim ya bilgim yok insallahhh dûzelir bu test
Canım bende istiyorummm karından 7 haftakik
Ben sık hapsururum ama bende olmuyorArkadaslar Birsey soracagim size, sizde hapsurunca karninizda kasilma oluyormu?1-2 saniyelik fenA bir kasilma ve agri oldu hapsurunca sonra gecti.uzaniyordum o Sirada.
Sizde yasiyormusunuz?normalmi?
Canım Hoşgeldin. Ne güzel aynı anne topiğinden buluşmak nasip olduBende bakınca bişeye benzetemedim sana sorayım dedim ama başka usg yok ne yapıcaz şimdi orta böcek oldu benimki![]()
Hoşbuldum canımCanım Hoşgeldin. Ne güzel aynı anne topiğinden buluşmak nasip oldu![]()
Anlasmasi cok güc gercekten..ve vee benim kocamda kova ben balik..artk aralarinda kafayi yerimGünaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini![]()
Ben başak sevenim de sagolsunlar çokturGünaydın kızlar
Siz ne burcusunuz oğlak mi meselaGünaydın kızlar
Kocam basak ve bende sinir oluyorum cogu huyunaGünaydın kızlar
Sanmam oğlakla başak toprak burcu. İyi anlaşırlar. Ateş ya da hava grubundandırSiz ne burcusunuz oğlak mi mesela
Kovayıda balıgıda cok severim ama basaklar böyle bi ne bileyim değişikler :) en azından cevremdekilerAnlasmasi cok güc gercekten..ve vee benim kocamda kova ben balik..artk aralarinda kafayi yerim![]()