günaydın, çok sevdiğim biri başak burcu. erken gelip aslan burcu olmasındansa başağı tercih ederim :)Günaydın kızlar
Aranızda basak burcu veya evladı basak olan var mı
Cevremdekileri düşünüyorum da ben pek sevmiyorum kendilerini![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın, çok sevdiğim biri başak burcu. erken gelip aslan burcu olmasındansa başağı tercih ederim :)Günaydın kızlar
Maşallah Allah arttırsın :) da benim tanıdıklar bi değişik karakterde cocukken nasıldın peki titiz vs dogrumuBen başak sevenim de sagolsunlar çoktur![]()
Akrebim benSiz ne burcusunuz oğlak mi mesela
Esim basak . Hep temiz ve titzliklariyle ovulen basaklar ( cevremde 15 20 kisiler) hepsi birbirinden pis pasakli cocugum insallah onlara benzemezBenim yükselenim başak. Başak burcunun en önemli özelliği titizlikten ziyade eleştirici olması. Her şeyi herkesi eleştirir. O sebeple belki başaklara sinir olabilirsiniz :)
Bnm kayınvalidem başak burcu ve aynen böyle. Bazen diyorum insan kendini bu kdr mı iyi görür de etrafındaki herkesi eleştirir. Bende de var o ama tabi yükselen diye o kdr çok diil. Yani dilimi tutuyorum ben kendimi de eleştiriyorum çok mesela. Titizliğini hiç görmedim evini bok götürüyor afedersiniz :)
Benim kizim basak burcu 18 eylul dogumlu bu bebegim de basak olacak rabbim nasip ederse hatta ayni gun olabilirler planli sezaryen olacagim icin. Sahsen ben cok severim kendileriniGünaydın kızlar
Ya böyle anlıyosun beni dimi gereksiz uzatılan konular oluyo bazen gereksiz egoları oluyo benimkiler öyle en azından :)Kocam basak ve bende sinir oluyorum cogu huyuna![]()
Aslan bi parlıyo ama sönüyo sonra da basak bilmiyorum zaten en az iki hafta erken gelmesi lazım aslan icin :)günaydın, çok sevdiğim biri başak burcu. erken gelip aslan burcu olmasındansa başağı tercih ederim :)
Titiz mi peki veya gereksiz inatları oluyo muBenim kizim basak burcu 18 eylul dogumlu bu bebegim de basak olacak rabbim nasip ederse hatta ayni gun olabilirler planli sezaryen olacagim icin. Sahsen ben cok severim kendilerini
Evet titizdim ozellikle ergenlige girisMaşallah Allah arttırsın :) da benim tanıdıklar bi değişik karakterde cocukken nasıldın peki titiz vs dogrumu
Canim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalimgünaydın, çok sevdiğim biri başak burcu. erken gelip aslan burcu olmasındansa başağı tercih ederim :)
Sen anlaşırsın başakla. Yengeç su grubu aileye düşkün ev almayı mal mülk almayı sever. Başak toprak grubu yrdımseverdir yengeç gibi. Aman aslan olmasın. En mükemmel benim benden iyisi yok herkesi yönetirimcilerden hazetmiyorumben yengeç, eşim ikizler burcu. ben ikizlerle anlaşıyorum başakla mı anlaşamıcam ahahah
Acayip tespit harikaben yengeç, eşim ikizler burcu. ben ikizlerle anlaşıyorum başakla mı anlaşamıcam ahahah
K.validenin burcu kesinlikle basak degildir o zaman zaten eskilerin dogum tarihleri cogunlukla dogru degil. Benim kizim da cok yakin 3 arkadasim da basak hepsi de cok titiz temiz ve hic elestirel degildirler gayet uyumludurlar ve sevilen insanlardirBenim yükselenim başak. Başak burcunun en önemli özelliği titizlikten ziyade eleştirici olması. Her şeyi herkesi eleştirir. O sebeple belki başaklara sinir olabilirsiniz :)
Bnm kayınvalidem başak burcu ve aynen böyle. Bazen diyorum insan kendini bu kdr mı iyi görür de etrafındaki herkesi eleştirir. Bende de var o ama tabi yükselen diye o kdr çok diil. Yani dilimi tutuyorum ben kendimi de eleştiriyorum çok mesela. Titizliğini hiç görmedim evini bok götürüyor afedersiniz :)
Çoook kavga edeceksiniz çocuğunuzla. Tanıdığım bütün aslanların çocukları şehir dışında yaşamaya başlado anne ya da babalarından kaçıp. Sürekli beniö dediğim olcak kafasında oldukları için. Birinin nişanını bile bozdu yahu.Canim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalim
Yok kesin tarihi hadtanede doğurdu annesi. Orda çalışıyordu çünkü kayıtlı yani :) ama yükseleni aslan. Onu çok etkiliyor. Ama okuduğum tüm astroloji yorumlarında başak brn eleştirrm le başlarK.validenin burcu kesinlikle basak degildir o zaman zaten eskilerin dogum tarihleri cogunlukla dogru degil. Benim kizim da cok yakin 3 arkadasim da basak hepsi de cok titiz temiz ve hic elestirel degildirler gayet uyumludurlar ve sevilen insanlardir
senin ihtimalin yine daha fazla. 38de gelirse aslanı yakalarsın ve genelde 38de falan doğuyolar :)Aslan bi parlıyo ama sönüyo sonra da basak bilmiyorum zaten en az iki hafta erken gelmesi lazım aslan icin :)
bence bu kişinin kendi karakteriyle de alakalı. amaan kızlar bizim çocuğumuz olduktan sonra mecbur anlaşıcazCanim ben aslanim iyi kotu cogu ozelligini tasirim ama inanki basaklar kadar itici bi burc yok cok buyuk konustum sanirim Allah bana bu ayda nasip etti cocugu hamd olsun napalim
bende öyle düşünüyorum. ikimiz de evcimeniz. ileriki yaşlarda titizliği benim gözüme batmaz bende de var hafif simetrilik düzenli olmakSen anlaşırsın başakla. Yengeç su grubu aileye düşkün ev almayı mal mülk almayı sever. Başak toprak grubu yrdımseverdir yengeç gibi. Aman aslan olmasın. En mükemmel benim benden iyisi yok herkesi yönetirimcilerden hazetmiyorum
Aslanlarin 6.hislerini kuvvetli oluyor genelde o yuzden biraz fevri cikislari olabiliyor ama ozumuzde cok iyi insanlariz ayol deme oleÇoook kavga edeceksiniz çocuğunuzla. Tanıdığım bütün aslanların çocukları şehir dışında yaşamaya başlado anne ya da babalarından kaçıp. Sürekli beniö dediğim olcak kafasında oldukları için. Birinin nişanını bile bozdu yahu.