Saol canim bir an korktum fena kasildi Ama hemen gecti. Birde su ultrason meselesinde benide aydinlatirmisin:)

Canım vajinal bakılınca sağdaysa sağda dır, soldaysa solda dır. Ama karından bakılınca aynı senin gibi düşünülüyor, solda erkek aslında sağda oluyor. Sağda kız aslında solda oluyor

5347AC16-F583-48F8-BE16-1D4B83D7B723.jpeg
Havalianne__ Havalianne__ mrb canım benimkinide yorumlarmısın vajinal bakıldı.

Canım vajinal bakılınca sağdaysa sağda dır, soldaysa solda dır. Ama karından bakılınca aynı senin gibi düşünülüyor, solda erkek aslında sağda oluyor. Sağda kız aslında solda oluyor
Soal kuzum yani benim karindan bakildi,sagda gözüküyor. O zaman erkekmidir aceba?ay saatde gecti beynim iyice durdu.saglikli olsunlarda ins yinede insan merak ediyor iste

20190213_224818.jpg 20190213_232420.jpg

Buda benimki, üstteki vajinal usg, alttaki karından bakildi

Havalianne__ Havalianne__
Merhaba. Ben de tahmin konusunda birşey sormak istiyorum. Ben hamileliği öğrendiğimde iki farklı doktora gittim. İkisi de karnımdan baktıklarında ultrasonu sol kasığımın üstüne tutarak keseyi incelediler. Yani sol elimin olduğu taraf. Buna göre kız mı erkek mi sizce? Sonra vajinal da bakıldı. Şimdi görüntü paylaşsam iyice kafam karışacak. En iyisi böyle anlatayım dedim. :KK48:

Havalianne__ Havalianne__
Merhaba. Ben de tahmin konusunda birşey sormak istiyorum. Ben hamileliği öğrendiğimde iki farklı doktora gittim. İkisi de karnımdan baktıklarında ultrasonu sol kasığımın üstüne tutarak keseyi incelediler. Yani sol elimin olduğu taraf. Buna göre kız mı erkek mi sizce? Sonra vajinal da bakıldı. Şimdi görüntü paylaşsam iyice kafam karışacak. En iyisi böyle anlatayım dedim. :KK48:

Karındana göre kız gibi o zaman

Back