• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar nasıl dosya yüklüyorsunuz yahu ben aplikasyondan giriyorum yuklenmiyor, gerçi anladım hangisi kız hangisi erkek de :halay:

0RrBBD.png
Bu poncigede baksaniz :)
0RrBBD
armut gibi cikmis evladim :)))

Havalianne__ Havalianne__

Kız gibi canım

Foto var mı canım, canım benimde diğer kızlarda soldaydı ama kese yuvarlaktı benim şimdiki fasulye gibi bi umut işte:)
Kızımınki yanımda diil annemde kalıyorum da ben. Ama haftasonu gidicem atarım. Şimdikini yüklüyorum ama bariz sağ ztn bu eheheh 7 haftalıkken

Eklentiler

• AD2DB30D-5639-44CB-A0F2-C354D428612B.jpeg
    AD2DB30D-5639-44CB-A0F2-C354D428612B.jpeg
    182,8 KB · Görüntüleme: 27
Bana doktorum amniyosentezi 38 yaş ve üstü gebelerde istiyoruz dedi. İkili üçlü test %85, dediğin gibi pahalı olan da %99 gibi yüksek bi oran veriyor . Bana yaşın 35 o sebeple sana ikili üçlü yeterli diğerlerine gerek yok dedi. Bir de biz doktorlar aslında kalp atışlarından az çok anlıyoruz sorun olup olmadığını. Ona göre test için yönlendiriyoruz aileleri şimdiden dedi. Sanırım down da kalp atımı farklı oluyormuş. Ben ikili üçlü yaptırıcam inşallah gerek kalmaz diğerlerine

Hakkimizda insallah Hayirlisi neyse o olur canim. Rabbim hepimize gpzel hamilelik ve saglikli bebisler versin. Ben henüz karar veremedim biraz daha zaman var,Bakalim ne yapacagiz.

Arkadaslar Birsey soracagim size, sizde hapsurunca karninizda kasilma oluyormu?1-2 saniyelik fenA bir kasilma ve agri oldu hapsurunca sonra gecti.uzaniyordum o Sirada.
Sizde yasiyormusunuz?normalmi?

Senin kesede fasulye gibi ama
Hadi ya onu niyeyse dikkate almadım ben. Bariz sağa yapışık olunca ahahah. Yaa of içim erkek istiyor rüyam erkek diyor. Dr kıza benzetti kızım kızkardeş istiyor. niyeyse kız olcak gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Hadi ya onu niyeyse dikkate almadım ben. Bariz sağa yapışık olunca ahahah. Yaa of içim erkek istiyor rüyam erkek diyor. Dr kıza benzetti kızım kızkardeş istiyor. niyeyse kız olcak gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Aynen hayırlısı canım, benim içimde erkek istiyor bilmiyorum valla

Birsey daha merak ediyorum Kizlar, 7.hafta ultrason görüntüme baktigimda bebisim sagda,Ama ultrason görüntüsünü karnima tuttuggumda solda kaliyor.aklim karisti:) anlamadim acikcasi benide aydinlatirsaniz cok sevinirim jehejej

Back