- 1 Mart 2012
- 6.088
- 3.357
- 373
Haftaya cuma ikili için gidicem nub için atarım ona da yorum yaparsın olur mu cnm ?Havalianne__
Arkadaslar Birsey soracagim size, sizde hapsurunca karninizda kasilma oluyormu?1-2 saniyelik fenA bir kasilma ve agri oldu hapsurunca sonra gecti.uzaniyordum o Sirada.
Sizde yasiyormusunuz?normalmi?
Saol canim bir an korktum fena kasildi Ama hemen gecti. Birde su ultrason meselesinde benide aydinlatirmisin:)Oluyor canım ani ayağa kalkıncada oluyor bende
Saol canim bir an korktum fena kasildi Ama hemen gecti. Birde su ultrason meselesinde benide aydinlatirmisin:)
Soal kuzum yani benim karindan bakildi,sagda gözüküyor. O zaman erkekmidir aceba?ay saatde gecti beynim iyice durdu.saglikli olsunlarda ins yinede insan merak ediyor isteCanım vajinal bakılınca sağdaysa sağda dır, soldaysa solda dır. Ama karından bakılınca aynı senin gibi düşünülüyor, solda erkek aslında sağda oluyor. Sağda kız aslında solda oluyor
Soal kuzum yani benim karindan bakildi,sagda gözüküyor. O zaman erkekmidir aceba?ay saatde gecti beynim iyice durdu.saglikli olsunlarda ins yinede insan merak ediyor iste
Eki Görüntüle 2235577 Eki Görüntüle 2235580
Buda benimki, üstteki vajinal usg, alttaki karından bakildi
Attim canim bekliyorum yorumunu:)Resim atsana
Attim canim bekliyorum yorumunu:)
Bende bakınca bişeye benzetemedim sana sorayım dedim ama başka usg yok ne yapıcaz şimdi orta böcek oldu benimkiKuzum seninki tam ortada durmuş :)
Havalianne__
Merhaba. Ben de tahmin konusunda birşey sormak istiyorum. Ben hamileliği öğrendiğimde iki farklı doktora gittim. İkisi de karnımdan baktıklarında ultrasonu sol kasığımın üstüne tutarak keseyi incelediler. Yani sol elimin olduğu taraf. Buna göre kız mı erkek mi sizce? Sonra vajinal da bakıldı. Şimdi görüntü paylaşsam iyice kafam karışacak. En iyisi böyle anlatayım dedim.
Teşekkür ederim.Karındana göre kız gibi o zaman
Evt karindan ultrason bu.vajinal hic bakilmadi.insallah saglikli gelir bebislerimiz AminnKarındansa kız gbi
Erkek gibi canım
AynenCanim altta isaretliler ne kanama alani mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?