Insallah..valla bugun mahfetti beni severek geberticem dogsunda :)) analar neler cekiyo simdi anladimHehehe boyle armuta can kurban
Yerim ben o armutlari.. ayyy bir dogsalar, hayirli saglikli sekilde kucagimiza alsak, icimize kokularini ceksek...ah ahhh
Yazarken cevaplanin yaninda dosya yükle var canim ordanKızlar nasıl dosya yüklüyorsunuz yahu ben aplikasyondan giriyorum yuklenmiyor, gerçi anladım hangisi kız hangisi erkek de
Canim altta isaretliler ne kanama alani miCanim bana da bir yorum yaparsan mutlu olurum sorum biraz zor sanki sag mı sol mu nerde belirsiz benim bebe
TesekkurlerKız gibi canım
TesekkurlerRüyalarda da annemde bende kız goruyoruz erkek olursa cok buyuk supriz olacak :)))) kese yusyuvarlakkk
Kızımınki yanımda diil annemde kalıyorum da ben. Ama haftasonu gidicem atarım. Şimdikini yüklüyorum ama bariz sağ ztn bu eheheh 7 haftalıkkenFoto var mı canım, canım benimde diğer kızlarda soldaydı ama kese yuvarlaktı benim şimdiki fasulye gibi bi umut işte:)
Bana doktorum amniyosentezi 38 yaş ve üstü gebelerde istiyoruz dedi. İkili üçlü test %85, dediğin gibi pahalı olan da %99 gibi yüksek bi oran veriyor . Bana yaşın 35 o sebeple sana ikili üçlü yeterli diğerlerine gerek yok dedi. Bir de biz doktorlar aslında kalp atışlarından az çok anlıyoruz sorun olup olmadığını. Ona göre test için yönlendiriyoruz aileleri şimdiden dedi. Sanırım down da kalp atımı farklı oluyormuş. Ben ikili üçlü yaptırıcam inşallah gerek kalmaz diğerlerine
Ben sanki Kime sorsam erkek ..erkek dogdu gecen yilda cok..cin takvimi erkek diyo bana o da tutuyo diyenler var..Sanki bu sene kız senesi gibi:)
Yuvarlakmiydi keseniz kizda :)Kızımınki yanımda diil annemde kalıyorum da ben. Ama haftasonu gidicem atarım. Şimdikini yüklüyorum ama bariz sağ ztn bu eheheh 7 haftalıkken
Kızımınki yanımda diil annemde kalıyorum da ben. Ama haftasonu gidicem atarım. Şimdikini yüklüyorum ama bariz sağ ztn bu eheheh 7 haftalıkken
Evet tatlım yusyuvarlaktı oYuvarlakmiydi keseniz kizda :)
Hadi ya onu niyeyse dikkate almadım ben. Bariz sağa yapışık olunca ahahah. Yaa of içim erkek istiyor rüyam erkek diyor. Dr kıza benzetti kızım kızkardeş istiyor. niyeyse kız olcak gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.Senin kesede fasulye gibi ama
Hadi ya onu niyeyse dikkate almadım ben. Bariz sağa yapışık olunca ahahah. Yaa of içim erkek istiyor rüyam erkek diyor. Dr kıza benzetti kızım kızkardeş istiyor. niyeyse kız olcak gibi hissediyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Aneaaaamm benim kiz geliyoEvet tatlım yusyuvarlaktı o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?