• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amniyosentez yaptirmasi belirli yastan sonra genelde isteniliyor,cok Dikkat etmek lazim ona.annemde zamaninda yaptirmis cok sükür bir Sorun olmamis.evt 2000 tl civarinda tutuyor bu Test,Ama düsündügübde diger testleri yaptirmiyacaksin.12 haftalikken Genetik Test yeterli olacak. Rabbim hepimize saglikli sihatli evlatlar versin insallah aminnn
Bana doktorum amniyosentezi 38 yaş ve üstü gebelerde istiyoruz dedi. İkili üçlü test %85, dediğin gibi pahalı olan da %99 gibi yüksek bi oran veriyor . Bana yaşın 35 o sebeple sana ikili üçlü yeterli diğerlerine gerek yok dedi. Bir de biz doktorlar aslında kalp atışlarından az çok anlıyoruz sorun olup olmadığını. Ona göre test için yönlendiriyoruz aileleri şimdiden dedi. Sanırım down da kalp atımı farklı oluyormuş. Ben ikili üçlü yaptırıcam inşallah gerek kalmaz diğerlerine

Eklentiler

• 0A964B3A-B4FD-44CB-BCD4-2E76A34B08E6.jpeg
    0A964B3A-B4FD-44CB-BCD4-2E76A34B08E6.jpeg
    847,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar karından olup sağda olursa kız oluyor ,solda olursa erkek oluyor. Vajinal da farklı oluyor, tek bebeğe göre yapmıyorum birde kesenin etrafın bakıp yapıyorum çoğu tuttu:)

Buda benim bebişin kese görüntüsü karından solda duruyor bebek, buna göre erkek gibi ama bilmem bende tutar mı:)

Eklentiler

• Screenshot_20190213-221010.png
    Screenshot_20190213-221010.png
    559,3 KB · Görüntüleme: 50
Back