- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Gec bile kalmıssın 7. Haftamda basladı :)Kızlar 9. haftamdayım. Kasıkta batma oluyor mu sizde de?
Slm kızlar perşembe gecesi çok üzücü bir haber aldım kuzenim cok erken yaşta kansere yenik düştü malesef bende o günden beri hiç bakamadım inşallah kalp.atışını duymayan kalmamıştır herkes sorunsuzdur
Oluyor canım rahmin genişlemesi sebebiyle bağ dokular zorlanıyormuş o yüzden oluyormuş ben magnezyum alıyorum çok rahatsız ederse, geçiyor. Doktorum demiştiKızlar 9. haftamdayım. Kasıkta batma oluyor mu sizde de?
Evet ya aynada kendime bakakaldım küçük göğüslü biriyim çünküEmzirmeye hazır hale geliyoruz
Benim doktorum hiç böyle şeylerden bahsetmiyorOluyor canım rahmin genişlemesi sebebiyle bağ dokular zorlanıyormuş o yüzden oluyormuş ben magnezyum alıyorum çok rahatsız ederse, geçiyor. Doktorum demişti
Rica ederim canım, bazen ani hareket yapınca da batma oluyor, şiddetli ağrı kanama olmadıkça sıkıntı yok çok şükürBenim doktorum hiç böyle şeylerden bahsetmiyorDün yoruldum biraz fazla yürümüştüm, ondan mı acaba dedim, gece uyandığımda bile ara ara batma vardı çünkü kasığımda. Çok teşekkür ederim.
bende özellikle çok. Ayakta kalınca artiyorKızlar 9. haftamdayım. Kasıkta batma oluyor mu sizde de?
amin canım çok tesekkur.ederimAllah rahmet eylesin
Ederler ederler sen şimdiden tembihle onlaraKızlarr sonunda 2-3 gündür gözümdeki perde kaldı diyebilirim vallahi öldüm bulantıdan karın ağrısından şimdi çok çok daha iyiyim okuyamadım mesajları ama umarım herkes çok iyidr yarın görüş günü bebelerimi görücem baya heyecanlıyım sizce hareket ederler miiiii
Ayy hadi inşallah ya benim 9+6 olcak yarın belki vajinale gerek kalmaz bıktım vajinal muayeneden tüp bebek sürecinde hiç istemiyorumEderler ederler sen şimdiden tembihle onlaraben Benimkine tembih etmiştim bak sana bakcaz kolunu bacağını göster azcık şov yap bize diye söz dinledi teyzesi repçi gibi kafa salladı bayağa ama bizim vajinal muayne oldu bi alakası var mı bilmiyorum
Aaaa senin ikiz mi maşallah :)Kızlarr sonunda 2-3 gündür gözümdeki perde kaldı diyebilirim vallahi öldüm bulantıdan karın ağrısından şimdi çok çok daha iyiyim okuyamadım mesajları ama umarım herkes çok iyidr yarın görüş günü bebelerimi görücem baya heyecanlıyım sizce hareket ederler miiiii
Benim 8+2ydi kontrole gittiğimde biye vajinal bakıyor bilmiyorum tüp bebek olunca daha mı detaylı inceliyorlar acaba. Ama herşeyi çok net görünüyordu karından baksa o kadar net olur muydu bilmiyorumAyy hadi inşallah ya benim 9+6 olcak yarın belki vajinale gerek kalmaz bıktım vajinal muayeneden tüp bebek sürecinde hiç istemiyorum
Aman sağlıklı olsunlarda ben hareketlerini sonrada görürüm artık napıyım :))Benim 8+2ydi kontrole gittiğimde biye vajinal bakıyor bilmiyorum tüp bebek olunca daha mı detaylı inceliyorlar acaba. Ama herşeyi çok net görünüyordu karından baksa o kadar net olur muydu bilmiyorum
Ben de işim gereği genelde ayaktayım canım ondan olabilir. Dün yürüyüş yaptık üstüne de misafir geldi ben bayaa yorulmuşum demek ki, çünkü uykumda batma hissettiğim olmamıştı düne kadar.bende özellikle çok. Ayakta kalınca artiyor
amin canım çok tesekkur.ederim
8+2 de karından baktı bana, öncekilerde iki kez vajinal baktı. İkincisinde uzun uzun inceledi ondan sonra karnımda ağrı oldu istemiyorum artık vajinal, bu defa kendi de demedi zaten.Benim 8+2ydi kontrole gittiğimde biye vajinal bakıyor bilmiyorum tüp bebek olunca daha mı detaylı inceliyorlar acaba. Ama herşeyi çok net görünüyordu karından baksa o kadar net olur muydu bilmiyorum
Aynen benim de... rahim yukari cikti galiba. Rahatladik cok sukur. Bastigim sifona aciyordum vallahi. Gunde 15/20 kere cikiyordum ben.Benim idrar durumu baya baya normale döndü :)
Benim de bi dahakine karından bakar artık herhalde. Ama benim çok şükür ağrı vs yapmadı8+2 de karından baktı bana, öncekilerde iki kez vajinal baktı. İkincisinde uzun uzun inceledi ondan sonra karnımda ağrı oldu istemiyorum artık vajinal, bu defa kendi de demedi zaten.
O crininodan bende kullanıyorum sürekli akıntı su şeklinde ve geri geliyor gün içinde kaç lere çamaşır değiştiriyorum sayamıyorum hayırlısıyla 12.haftamız dolsa rahatlayacağızGünlük pedler sıkıntı yapabileceğini hiç düşünmemişim
Crinone jel kullanıyorum sürekli geri geliyor çamaşır değiştirmekten bıktım günlüklerden kullanıyordum
Ama mantar vs demişsiniz bırakayım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?