• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel merkez veya özel doktorda muayne ücreti 1 aylık oluyor canım, yani kontrol süresi 1 ay. Ahhh ahhh ben bi de 5 kere tüp bebek denedim oralara döktüğüm paraları hiç sorma canım :KK43:
Anladım 1 aylıksa tamam tablo çok ta feci değil o zaman. Ama her seferindeyse para dayanmaz ona. 5 tüp bebek denemesi bir servettir maddi manevi çok zor.İnşallah sağlıkla kucağınıza alır, bir daha o yollardan geçmessiniz

Kızlar canım bi karamelli kornet cektiki sormayin iki tane aldm biri eşime biri kendime nasil kendimden geçtiysem ikisinide yedim , bu hep boyle lezzetlimiydi ya beyin damarlarım serotoninle dans ediyorduuuu cok mutlu ve heycanliyim dondurma yediğim icin :)))) deliriyorum galiba

Anladım 1 aylıksa tamam tablo çok ta feci değil o zaman. Ama her seferindeyse para dayanmaz ona. 5 tüp bebek denemesi bir servettir maddi manevi çok zor.İnşallah sağlıkla kucağınıza alır, bir daha o yollardan geçmessiniz
Çok sağol canım inşallah.

Kızlar canım bi karamelli kornet cektiki sormayin iki tane aldm biri eşime biri kendime nasil kendimden geçtiysem ikisinide yedim , bu hep boyle lezzetlimiydi ya beyin damarlarım serotoninle dans ediyorduuuu cok mutlu ve heycanliyim dondurma yediğim icin :)))) deliriyorum galiba
Ben de aynı aşkı bugün bi meyveyi yerken yaşadım ama adını söylemeyeyim canı çeken olmasın :dondurma:

Kizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Canım bende de olmuştu çok iyi anlıyorum anlattığım şeyi ama iki güne geçti. Ayağımı yukarı koyip uzanmıştım sık sık sende istirahat etmeye calis

Bakalim bakalım cinsiyet ne olacak
Erkek olursa bu korneti tekrar analım

Bakalim bakalım cinsiyet ne olacak
Erkek olursa bu korneti tekrar analım
Normalde cok hissiyatli bi kadın değilimdir ama yuzde 95 erkek hissediyorum zaten bakalim bi aya kalmaz öğreniriz herhalde :)

Gecen hafta ortasinda ben de dondurma krizine girdim. Cartdor bi kutuyu 2 gunde yedim :KK49:Hakkimizda hayirlisi. Tatli, hamurlu seylere ve meyvelere bayiliyorum resmen ☺Ozellikle portakal yeni eşim diyebilirim. Koynuma koyup onunla uyumak istiyorum.

Canım bende de olmuştu çok iyi anlıyorum anlattığım şeyi ama iki güne geçti. Ayağımı yukarı koyip uzanmıştım sık sık sende istirahat etmeye calis
Sagol canim. Normal oldugunu dusunuyorum ben de. Siddetli degil cok sukur ve bugun daha iyiyim. Azaldi. 1 2 gune gecer insallah

Gecen hafta ortasinda ben de dondurma krizine girdim. Cartdor bi kutuyu 2 gunde yedim :KK49:Hakkimizda hayirlisi. Tatli, hamurlu seylere ve meyvelere bayiliyorum resmen ☺Ozellikle portakal yeni eşim diyebilirim. Koynuma koyup onunla uyumak istiyorum.
Hahahaha sesli kahkaha attım :))) aallah seni iyi etsin ya portakalı bu kadar tatlıya 200 kiloyla dogurmam inşallah :))

Allahım ya süper yorumun. Koynuma alıp yatacam ne çok güldüm. Ben caninin istediği şeyi yedikten sonra ondan soguyorum. Geçen tatlı yedim mutluluklardan uçtum. Fakat tekrar adını bile anasim yok. Yedim yetti.

Aynen benim de... rahim yukari cikti galiba. Rahatladik cok sukur. Bastigim sifona aciyordum vallahi. Gunde 15/20 kere cikiyordum ben.
Sifon değilde işyerinde her dk kıpır kıpır :)
Buarada tahlillerimin yarısından fazlası cıktı şükür bi sıkıntı yok simdilik Allahtan :)

Aman ya bende muayeneden vs pahalı bişi sandım :)
Nst de birşey yok ki karnına bebeğin kalp atışlarını sürekli ölçen alıcılar bağlıyorlar 45 dk civarı bebek stresli mi değil mi onu ölçüyorlar. Dediğim gibi para bile aldıklarını hatırlamıyorum. 10 liradır en fazla

Nst de birşey yok ki karnına bebeğin kalp atışlarını sürekli ölçen alıcılar bağlıyorlar 45 dk civarı bebek stresli mi değil mi onu ölçüyorlar. Dediğim gibi para bile aldıklarını hatırlamıyorum. 10 liradır en fazla
Gecenlerde serum yerken malum dogum katında yedigim icin 5saat boyunca gelen gidenden az cok cözdüm olayı :D
Sen özellikler paraları yazınca bende fiyatına takılmıstım da hic sorun değilmiş :)

Back