- 14 Aralık 2018
- 489
- 684
- 53
Tam 7 yiz bizde bugünHepiniz 12leri 10 lari gormussunuz ne guze.. en minnagi benimkimi 8+5 gecmiyo zaman :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 7 yiz bizde bugünHepiniz 12leri 10 lari gormussunuz ne guze.. en minnagi benimkimi 8+5 gecmiyo zaman :)
Oh gozun aydin canim. Hepsi temiz cikar ins. :))Sifon değilde işyerinde her dk kıpır kıpır :)
Buarada tahlillerimin yarısından fazlası cıktı şükür bi sıkıntı yok simdilik Allahtan :)
Ben de dün dondurma istedim..ve ayni sekilde portakal sulari iciyorum portakalli cikolata istiyo canim falan:)) evrensel mi yasiyoruz belirtileri nedir :))))Gecen hafta ortasinda ben de dondurma krizine girdim. Cartdor bi kutuyu 2 gunde yedim Hakkimizda hayirlisi. Tatli, hamurlu seylere ve meyvelere bayiliyorum resmen ☺Ozellikle portakal yeni eşim diyebilirim. Koynuma koyup onunla uyumak istiyorum.
Portakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))Ben de dün dondurma istedim..ve ayni sekilde portakal sulari iciyorum portakalli cikolata istiyo canim falan:)) evrensel mi yasiyoruz belirtileri nedir :))))
İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Oraya bakıp üzme kendini. Bende ohhhoooo neler çıktı nelere üzüldüm de sonrası asılsız çıktı. Kötü bişey olsa 3hafta sonra gel demez daha yakın tarih verirdi.Merhaba
Benim bir sorum olacaktı bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinledim ancak doktor bebek olması gerektiği gibi ama kesen küçük takip edeceğiz dedi ama 3 hafta sonra gel dedi
İnternetten kötü şeyler okudum ve üzüldüm açıkçası
Başına böyle bi şey gelen var mı?
Ben kızıma gebeyken eşimle aynı gün rüyamızda kızımızın olacağını görmüştükHahahah :) en azindan tahmin soylesinler ya 12.haftayi iple cekiyorum:))) bulantim fazla yok eger erkekte bulanmiyorsa erkek ama ruyamda kiz gordum :)) merakla bekliyorum
Aynen o portakal kız iliskisini ben de okudumPortakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))
Ben de aynen uzaklasiyorumAllahım ya süper yorumun. Koynuma alıp yatacam ne çok güldüm. Ben caninin istediği şeyi yedikten sonra ondan soguyorum. Geçen tatlı yedim mutluluklardan uçtum. Fakat tekrar adını bile anasim yok. Yedim yetti.
Tüm yollar bendede kıza cikiyor ama cin takvimi erkek dedi genelde de cikiyomus cin takvimi :)))) artik hayirlisi belki seninkini tahmin ederler :)))Portakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))
Tecrübeyle sabit. Kızımda deli gibi tatlı meyve yedim. 35 kilocuk aldım :))Allahım ya süper yorumun. Koynuma alıp yatacam ne çok güldüm. Ben caninin istediği şeyi yedikten sonra ondan soguyorum. Geçen tatlı yedim mutluluklardan uçtum. Fakat tekrar adını bile anasim yok. Yedim yetti.
Ben kiz esimde erkek gormus bakalim hangimizinki cikacak :) o kolay kolayda ruya gormez ama erkek istedigindendir :))))Ben kızıma gebeyken eşimle aynı gün rüyamızda kızımızın olacağını görmüştük
İşte bu benim çikolata delisiyim ama ağzıma süremiyorum. Kokusu bile rahatsız ediyorBişeyi canım isteyerek yemeyeli çok oldu sanki
Halbuki iki haftadır böyleyim:)
Çikolata bile uzak görünüyor en sevdiğim şeyler
Yedikten sonra bulantı oluyor ya ağız tadı kalmıyor sanırım
İnşallah uzun sürmez bu gümlerimiz
Aynen :) kız portakal tatlı yedirir. Yani bende öyleydi. Birde ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. :)Portakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))
Bilemiyorum ya gerçekten çok moralim bozulduİnternette bilgi kirliliği çok fazla. Oraya bakıp üzme kendini. Bende ohhhoooo neler çıktı nelere üzüldüm de sonrası asılsız çıktı. Kötü bişey olsa 3hafta sonra gel demez daha yakın tarih verirdi.
Ay ben yiyemiyorum portakal. Sanki midemi yırtacakmış mahvetcekmiş gibi hissediyorum görünce. Tatlıdan kaçıyorum ve bugün cnm aşırı derecede acı çekti. Gidip acı sos yedim yahu. Üstelik midem kötü içine ettim. Ama napim günlerdir içimden onu yemek geliyordu. Nefsimi körelttim iyi oldu. Bi arada limonataya sarmıştım ekşi ekşiAynen :) kız portakal tatlı yedirir. Yani bende öyleydi. Birde ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. :)
Ay ben yiyemiyorum portakal. Sanki midemi yırtacakmış mahvetcekmiş gibi hissediyorum görünce. Tatlıdan kaçıyorum ve bugün cnm aşırı derecede acı çekti. Gidip acı sos yedim yahu. Üstelik midem kötü içine ettim. Ama napim günlerdir içimden onu yemek geliyordu. Nefsimi körelttim iyi oldu. Bi arada limonataya sarmıştım ekşi ekşi
Geçen cuma günü bende öyleydim hava soğuk ama içim yanıyor buz gibi şeyler cnm istedi durdu. Dondurma istedim eşim kızıyor gizli gizli kaçamak yapıyorum bi hasta ol görüşelim dior hemen :) sürekli tehdit ee oda haklı tabi sonra uğraşıyor ama napim içim yanıyorLimonata mı ay canım cekt :) buz gibi olsa da içsek. Bende içimde yanardağ var gibi hissediyorum. Soguk su içmek istiyorum hep. Onun dışında iştah yok. Acı hep çok severim. Şimdi pek yiyemiyorum midemi ağrıtıyor