• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gecen hafta ortasinda ben de dondurma krizine girdim. Cartdor bi kutuyu 2 gunde yedim :KK49:Hakkimizda hayirlisi. Tatli, hamurlu seylere ve meyvelere bayiliyorum resmen ☺Ozellikle portakal yeni eşim diyebilirim. Koynuma koyup onunla uyumak istiyorum.
Ben de dün dondurma istedim..ve ayni sekilde portakal sulari iciyorum portakalli cikolata istiyo canim falan:)) evrensel mi yasiyoruz belirtileri nedir :))))

Merhaba
Benim bir sorum olacaktı bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinledim ancak doktor bebek olması gerektiği gibi ama kesen küçük takip edeceğiz dedi ama 3 hafta sonra gel dedi
İnternetten kötü şeyler okudum ve üzüldüm açıkçası
Başına böyle bi şey gelen var mı?

Bende 2 gündür sol ust bolgede agri aci var..tam karin orta bölge..sag tarafa bakiyorum yok ama mideemle paralel sol kisimda ki aci nedir ya cok degil bastirinca ozellikle.icerde biseyler oluyo evet ama boyle hissedince kotu oluyorum..neresi acaba o sızlayan yer

Ben de dün dondurma istedim..ve ayni sekilde portakal sulari iciyorum portakalli cikolata istiyo canim falan:)) evrensel mi yasiyoruz belirtileri nedir :))))
Portakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))

Merhaba
Benim bir sorum olacaktı bugün doktora gittim bebeğin kalp atışlarını dinledim ancak doktor bebek olması gerektiği gibi ama kesen küçük takip edeceğiz dedi ama 3 hafta sonra gel dedi
İnternetten kötü şeyler okudum ve üzüldüm açıkçası
Başına böyle bi şey gelen var mı?
İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Oraya bakıp üzme kendini. Bende ohhhoooo neler çıktı nelere üzüldüm de sonrası asılsız çıktı. Kötü bişey olsa 3hafta sonra gel demez daha yakın tarih verirdi.

Portakala duskunluk kiz belirtisi diye okudum bir kac yerde. Bakalim hayirlisi. Haftaya ptesi ikili test+kontrolum var. Belki bebisim cinsiyetini de gostermis olur. 11+6 olcam o gun kismetse. Bakalim ilk cinsiyeti kim ogrenecek topigimizde? Erkekse kendini cabuk belli ediyormus. Kizlar sakliyormus kendini. Hayirlisi :)))
Aynen o portakal kız iliskisini ben de okudum

Allahım ya süper yorumun. Koynuma alıp yatacam ne çok güldüm. Ben caninin istediği şeyi yedikten sonra ondan soguyorum. Geçen tatlı yedim mutluluklardan uçtum. Fakat tekrar adını bile anasim yok. Yedim yetti.
Ben de aynen uzaklasiyorum

Bişeyi canım isteyerek yemeyeli çok oldu sanki
Halbuki iki haftadır böyleyim:)
Çikolata bile uzak görünüyor en sevdiğim şeyler
Yedikten sonra bulantı oluyor ya ağız tadı kalmıyor sanırım
İnşallah uzun sürmez bu gümlerimiz :bicak:

Tüm yollar bendede kıza cikiyor ama cin takvimi erkek dedi genelde de cikiyomus cin takvimi :)))) artik hayirlisi belki seninkini tahmin ederler :)))

Allahım ya süper yorumun. Koynuma alıp yatacam ne çok güldüm. Ben caninin istediği şeyi yedikten sonra ondan soguyorum. Geçen tatlı yedim mutluluklardan uçtum. Fakat tekrar adını bile anasim yok. Yedim yetti.
Tecrübeyle sabit. Kızımda deli gibi tatlı meyve yedim. 35 kilocuk aldım :))
Çok şükür 1 sene içinde hepsini verdim. Ama ya vermeseydim :işsiz:

Bişeyi canım isteyerek yemeyeli çok oldu sanki
Halbuki iki haftadır böyleyim:)
Çikolata bile uzak görünüyor en sevdiğim şeyler
Yedikten sonra bulantı oluyor ya ağız tadı kalmıyor sanırım
İnşallah uzun sürmez bu gümlerimiz :bicak:
İşte bu benim :KK52: çikolata delisiyim ama ağzıma süremiyorum. Kokusu bile rahatsız ediyor :skandal:

Aynen :) kız portakal tatlı yedirir. Yani bende öyleydi. Birde ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. :)

İnternette bilgi kirliliği çok fazla. Oraya bakıp üzme kendini. Bende ohhhoooo neler çıktı nelere üzüldüm de sonrası asılsız çıktı. Kötü bişey olsa 3hafta sonra gel demez daha yakın tarih verirdi.
Bilemiyorum ya gerçekten çok moralim bozuldu
Kese neden küçük olur ki zamanla büyür mü acaba?

Aynen :) kız portakal tatlı yedirir. Yani bende öyleydi. Birde ben kızımı 11 haftalıkken öğrenmiştim. :)
Ay ben yiyemiyorum portakal. Sanki midemi yırtacakmış mahvetcekmiş gibi hissediyorum görünce. Tatlıdan kaçıyorum ve bugün cnm aşırı derecede acı çekti. Gidip acı sos yedim yahu. Üstelik midem kötü içine ettim. Ama napim günlerdir içimden onu yemek geliyordu. Nefsimi körelttim iyi oldu. Bi arada limonataya sarmıştım ekşi ekşi

Ay ben yiyemiyorum portakal. Sanki midemi yırtacakmış mahvetcekmiş gibi hissediyorum görünce. Tatlıdan kaçıyorum ve bugün cnm aşırı derecede acı çekti. Gidip acı sos yedim yahu. Üstelik midem kötü içine ettim. Ama napim günlerdir içimden onu yemek geliyordu. Nefsimi körelttim iyi oldu. Bi arada limonataya sarmıştım ekşi ekşi

Limonata mı ay canım cekt :) buz gibi olsa da içsek. Bende içimde yanardağ var gibi hissediyorum. Soguk su içmek istiyorum hep. Onun dışında iştah yok. Acı hep çok severim. Şimdi pek yiyemiyorum midemi ağrıtıyor :kızgın:

Limonata mı ay canım cekt :) buz gibi olsa da içsek. Bende içimde yanardağ var gibi hissediyorum. Soguk su içmek istiyorum hep. Onun dışında iştah yok. Acı hep çok severim. Şimdi pek yiyemiyorum midemi ağrıtıyor :kızgın:
Geçen cuma günü bende öyleydim hava soğuk ama içim yanıyor buz gibi şeyler cnm istedi durdu. Dondurma istedim eşim kızıyor gizli gizli kaçamak yapıyorum bi hasta ol görüşelim dior hemen :) sürekli tehdit :-) ee oda haklı tabi sonra uğraşıyor ama napim içim yanıyor :KK49:

Back