Kesinlikle inanmıyorum ucuz tavukların hormonsuz vs olduğuna ama zararlı olduğunu bile bile yiyenlerdenim eşim de ben de çok seviyoruz. Bazen organik alıyoruz bazen denk gelirse köy tavuğu ama ayda en az 1-2 sefer normal hormonlu denen tavuklardan da alıyoruz

Özel merkez veya özel doktorda muayne ücreti 1 aylık oluyor canım, yani kontrol süresi 1 ay. Ahhh ahhh ben bi de 5 kere tüp bebek denedim oralara döktüğüm paraları hiç sorma canım

Sende mi izmir ?

Aynen sana katılıyorum benim bursa da gittigim yer tup bebek merkeziydi. O muayene ücreti tup bebek uzmanının ucretiydi. Fakat yaşadığım yerdeki insanlar farklı sanki. Devlet hastanesinde herkes doğuruyor deyip başka şehire doğuma gidenler var.
Buradaki özel hastane 3 bin ama o bile bana çok geliyor 1 gece için olması cok gelen kısmı. Biraz borcum var o olmasa özel hastane istiyorum. Fakat doğum izni sıkıntı olacak. Özel hastaneye verecegime ücretsiz izne ayrilayim diye bir düşüncem de olustu. Bakalım yarın devlet hastanesindeki doktorumla konuşacağım.

Ben İzmir in ilçesindeyim canım buradaki devlet hastanesi berbat gelen hastaların anca %10u Türkçe biliyordur düşün doğunun ücra bir köyü gibi hasta profili. Doktorlar daha beter, tüp bebekte yapılan işlemleri anlattım ağzı açık dinledi doktorlar vay be tıp ne kadar ilerledi diye ama şimdi bi tane yeni doktor gelmiş inşallah o iyidir, Haftaya gidicem bakalım ona bi denemek için.

Canim annem meme kanserini atlatti cok sukur. Tedavi surecinde sadece organik urunlerle besledik annecigimizi. Koy tavugu aliyorduk. O aldigimiz tavukla, kasaptaki tavuk arasinda neredeyse 3 kat boyut farki var. Koy tavuklari 3 5 aylik oluyor ve buyuyor. Bizim yediklerimiz pilic galiba. Kucukler. Yanlis hatirlamiyorsam 40 yada 50 gunde yiyecegimiz ebata geliyormus. O yuzden pisme suresi de uzuyor. Ve agir kokuyor cunku cimende besleniyor. Bizim kasaptakiler minicik civcivden azcik buyuk neredeyse :)))

Özel merkez veya özel doktorda muayne ücreti 1 aylık oluyor canım, yani kontrol süresi 1 ay. Ahhh ahhh ben bi de 5 kere tüp bebek denedim oralara döktüğüm paraları hiç sorma canım
Allah bu saaten sonra kolayliklar versin sana canim... maddi manevi rahatlarsin, emeklerinin karsiligini saglikli sihhatli bir evladi kucagina alirak fazlasiyla karsilarsin insallahhhhh

Sende mi izmir ?
Hayır canim Balikesir. Izmir e tup bebek tedavisi için gitmiştim oradan biliyorum irenbeyi. Bursa ya da 2. Tup bebek tedavisi için gittim onuda ondan biliyorum. Bursa çok pahalıydı irenbeye göre. Ben böyle kredilerle tup bebeklere harcadım paraları. sonra da hamile kaldim cok sukur doğal yoldan. Şimdi de borç ödeyip bebiscigime nasıl bakacağımı hesapliyorum.
Arkadaşım besik ve bebek arabasını verecek. Bende kıyafetlerini falan alacagim. Inşallah emerse mamaya gerek kalmaz. geriye sadece bez kalıyor. onuda alalim bir zahmet.

Doktorun içine sinmesi, hastane ortamı ve ebeler-hemşireler önemli. Sen düşündüğün yerlerde doğum yapanlarla konuş fikir al
Devlet hastanesindeki doktordan çok memnun herkes. Ama Ozel e gittigim doktor dan daha da memnunlar. Gönlüm ozeldeki doktorumu istiyor fakat ozel hastaneyi beğenmiyorum. Sadece odaları çok konforlu otel odası gibi. Özel hastanenin tek artisi o. Keşke devlet hastaneleri daha konforlu olsa. Yoksa devlet hastanesine herzaman güvenirim.

Kızlar burada da ozellerin doğum ortalama 5 binden başlıyor

Bu arada bugün farkettim ki göğüs uçlarım ve çevresi kocaman olmuş benim

Karar vermek için daha çooook zamanın var canım şimdiden stres yapma sakin sakin araştır benim bi arkadaşım doğum yapacağı doktoru son ay buldu

Kanki seni iyi anlıyorum ben 2 kez denedim olmadi. Şimdi devlet hastanesinin yolları taştan diyorum. Ama devlette tup bebek yapsalardı giderdim. Balikesir de tup bebek merkezi yok.

Kanki seni iyi anlıyorum ben 2 kez denedim olmadi. Şimdi devlet hastanesinin yolları taştan diyorum. Ama devlette tup bebek yapsalardı giderdim. Balikesir de tup bebek merkezi yok.
Ben üniversiteyi Balıkesire okudum bayağa gelişmeye başlamıştı ama demekki hala gelişmemiş. Devlette tüp bebeği eşim istemedi neymiş efendim onlar embriyoları karıştırırmış

Gunler sonra cok sukur bugun enerjim yerine geldi. Cok olmasa da... salonumu temizledim. Ya temizlik gibisi yok ☺ Bu gereksiz bilgiyi niye yazdim bilmiyorum ama sizinle paylasmak hosuma gidiyor kizlar

Slm kızlar perşembe gecesi çok üzücü bir haber aldım kuzenim cok erken yaşta kansere yenik düştü malesef bende o günden beri hiç bakamadım inşallah kalp.atışını duymayan kalmamıştır herkes sorunsuzdur

Canim annene çok geçmiş olsun. Sende meme kontrollerini mutlaka yaptir. Bende de minik kistler var 6 ayda bir baktiriyorum. Şimdi hamileyim diye bekleyecek bir süre.
Koy tavuklarinin etide tam beyaz değil zaten ve acayip yaglilar. konusu biraz ağır ama hafif soguduktan sonra cok guzel geliyor bana. Ama her yer kandirikci oldu. Organik diye kakaliyorlar herşeyi. Yer gök misirci doldu. Herkes organik yumurta satıyor. Ama o yumurtalarda tat yok. Kapalı kumeste hazır hem ile beslenince haliyle o yemler gibi tavuk da yumurtası da.
Bazı arkadaslarimda görüyorum çocuklarının elinde aburcubur. Benim kızı baya kisitliyorum çok nadir çubuk kraker falan aldığım. Mesela evimizde aburcubur cekmecesi yok. Millette aburcubur dolabı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…