• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Ates Bocegi , H honey bunch Dediklerinizin bir coguna katiliyorum. Normal hayatimda gebelik oncesi kolayi agzina surmeyen ben, gectigimiz hafta icinde ayiptir soylemesi canim sucuk ekmek cekti, burada bir yer var bizim cok guzel yapiyor. Bildiginiz aserdim. Ve gece 12 de esimle gittik. Yaninda kola cekti canim. Ne yapsaydim? Yemeyip, icmeyip daha cok strese mi girseydim? Yedim ve pisman degilim. Gunluk hayatimda kahve iciyorum turk kahvesi, her gun 1 fincan. Nadir de olsa 2 fincan kucuk kahve fincanlarindan... sigara tuketiyorum. Azalttim ama komple birakamadim cunku ilk ogrendigim haftalarda ellerim titrer oldu o derece bagimlilik var sigaraya. Bebegimi strese atmaktansa azaltmayi tercih ettim. Dogru mu? Sanmiyorum ama ben bu sekilde kendimi mutlu hissediyorum. Ama 9 ay icecegimi de dusunmuyorum. Her gun nasil birakabilirim diye videolar izliyorum. Benim cekindigim tek sey bitki caylari ve cig maydonoz tuketimi. Alkol uzun suredir tuketmiyorum zaten.Her sabah yarim demet maydonoz yiyen ben simdi cig olarak asla agzima surmuyorum. En korktugum bitkiler ada cayi, kekik, maydonoz. Zaten yesil cay haricinde bitki cayi pek tuketmezdim. Bendeki durum boyle. Hicbir sey abartilmadigi surece zararli degildir dusuncesindeyim. (Sigara haric). Sadece disarda et yersek iyi pismesi icin uyariyoruz sefleri. Keyfinize bakin hamisler. Kendinizi uzmeyin. Caniniz ne cekerse cips vs nefsinizi koreltmek icin az da olsa yiyin... hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.
Merhaba
Ben de sigara içen biriyim ilk çocuğuma hamileyken öğrendiğim gün bırakmıştım
Şimdi ikinciye hamileyim ama bırakamıyorum ama çok da korkuyorum 2-3 tane içtiğim oluyor bazen
Wins.on markasının beyaz kutulu olanı hani nikotin falan 1 yazıyor ya en hafif dediklerinden ondan aldım ama kendimi hem çok kötü hissediyorum hem de içmek istiyorum
Bu kadar iradesiz olduğum için kendime kızıyorum

Arkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Benim bulantılar arttı bileklik geldi aklıma yardımcı olacak var mı
Cnm geçen hafta bende öyleydim kafamı kaldıramıyorum bulanti dan yazmıştım buraya da doktorun önerdiğini vinalac bulamazsan nomesis alabilirsin dedi bitkiselmis vinalac kullanıyorum çarşamba gününden beri çok şükür diyeyim nazar değmesin hafifledi bulantım en azından günüm normale döndü biraz daha.. doktoruna danışıp kullanabilirsin dilersen

Kızlar kabızlık geçti. Kayısı çok ise yaradı tavsiye ederim. Gün kurusu kayısı kullandım. 4 tane yemiştim dün sabah. Bu sabah normale dondum.
Şimdi sadece açım ama canim yemek istemiyor. Ne yiyecegimi bilmiyorum.

Kızlar kabızlık geçti. Kayısı çok ise yaradı tavsiye ederim. Gün kurusu kayısı kullandım. 4 tane yemiştim dün sabah. Bu sabah normale dondum.
Şimdi sadece açım ama canim yemek istemiyor. Ne yiyecegimi bilmiyorum.
Bende hiç bi şey yemek istemiyorum. İştah sıfır :işsiz:

Bende hiç bi şey yemek istemiyorum. İştah sıfır :işsiz:
Benim normalde ıştah tavan. Bu sabah canim istemedi.
Esim de yemek konusunda kızıyor. Börek almış içinde soğan vardı 1 lokmayi zor yuttum. Soğan kötü koktu bana. bu hamilelikte salcali soğanlı yemekleri istemiyor canim. Dün öğleden sonra da günüm vardı yesil soğanlı salata yedim. Amaaan vay efendim ben evde soğan yemezmisim ama baskayerde yermisim. Dalga mi geciyormusim. Anlatamiyorum derdimi. Eksili seyleri cok seviyorum. O dedim yesil sogandi, pismemisti falan dedim. Böyle acayipliklerim var yemek konusunda.

Benim normalde ıştah tavan. Bu sabah canim istemedi.
Esim de yemek konusunda kızıyor. Börek almış içinde soğan vardı 1 lokmayi zor yuttum. Soğan kötü koktu bana. bu hamilelikte salcali soğanlı yemekleri istemiyor canim. Dün öğleden sonra da günüm vardı yesil soğanlı salata yedim. Amaaan vay efendim ben evde soğan yemezmisim ama baskayerde yermisim. Dalga mi geciyormusim. Anlatamiyorum derdimi. Eksili seyleri cok seviyorum. O dedim yesil sogandi, pismemisti falan dedim. Böyle acayipliklerim var yemek konusunda.
Yaşadığın çok normal canım ama erkekler anlamak da zorlanıyor. Benim de eşim senin hamileliğin ne kadar zor geçiyor filan deyip duruyor, kaç hamile gördüyse hayatında sanki :olamaz: üstelik ben iyi kötü yiyorum da yazık başka hamileler var devamlı gıdasız kalıp hastanelik olan

Yedim hep acılı yiyorum zaten :KK43:
Acıya veda etmelisin öyleyse. TV de bir dr anlatmıştı, acı basura sebep olan en büyük etken diye. Bende bir Adanalı olarak zor oldu ama bıraktım , emzirme döneminde de çocuk pişik olmasın diye yemiyorsun zaten. İki yıldır mecbur yemedim şimdi hiç yiyemiyorum. Alışkanlıkmış

Kızlar selam benim çok akintim var ya çok huzursuzum :KK43: sizlerde de var mi?
İlk gebelikte benim de öyleydi. Çamaşırım hep ıslanırdı bıkmıştım artık. Pamuklu çamaşır giy ve sık sık değiştir. Mümkünse ütüleyip giy. Günlük pedlerden falan kullanayım deme mantara davetiye çıkartıyor. Ben bir de Dışarı çıktığımda hemen dağılmayan kalın peçetelerden koyuyordum. Fırsat buldukça peçeteyi değiştiriyordum. Dr um ona da karşıydı ama napim zor oluyor çamaşır değiştirmek
Şimdiki gebeliğimde yok çok şükür. Zaten Doğumdan sonra sık rastlanan vajinal kuruluk illetini çektim. Belki de ondan.

Yaşadığın çok normal canım ama erkekler anlamak da zorlanıyor. Benim de eşim senin hamileliğin ne kadar zor geçiyor filan deyip duruyor, kaç hamile gördüyse hayatında sanki :olamaz: üstelik ben iyi kötü yiyorum da yazık başka hamileler var devamlı gıdasız kalıp hastanelik olan
Benimki de imkanı olsa sen bakamiyorsun ver biraz da benim karnimda dursun diyecek. Dün kahvaltıda az yedim diye bu sabah tembihliyor,güzel kahvaltı yap bebisim buyusun diyor.
Kendi halimize bıraksalar ne güzel olacak herşey.

Benim kocamda sürekli tatlı sayıyor bana canın istior mu yapayım alayım falan. Normalde tatlıyı çok severim diye onları sayıyor ama yiyemiyorum ki diorum ama anlamıyor amaaaan ne biçim hamilesin diyor. Hayır yani kocaman şişmem iyi mi olcak diyorum. O kiloları verirken benim canım çıkıyor sonra. Hazır istemiyorken yemiyim işte ne güzel

Ben ilk 3ay hiç kilo almamıştım canım hiç bişey istemediği için. Sonra bir iştahım açıldı o dönem de annem yanıma gelmişti. Yemekleri hep o yaptı ben yedim. 5haftada 7kilo birden almıştım. Merak etmeyin öyle bir iştahınız açılacak ki tabağınıza çatal uzatmaya korkacaklar :tokat::KK70:

Benimki de imkanı olsa sen bakamiyorsun ver biraz da benim karnimda dursun diyecek. Dün kahvaltıda az yedim diye bu sabah tembihliyor,güzel kahvaltı yap bebisim buyusun diyor.
Kendi halimize bıraksalar ne güzel olacak herşey.
Sen eşini takma boşver canım, her yerde bulantınız çoksa mideniz neyi alıyorsa onu yiyin sağlıklı beslenme için kendinizi zorlamayın yazıyor. Zaten 3.aydan sonra beslenme önem kazanıyormuş. Açlıktan hastanelik olacak duruma gelmeyelim yeter ;)

Kızlar benim sat 12 Aralık, 20,22,30 Aralık ve 4 Ocak ilişki oldu. Adetim bir hafta geçip doktora gittiğimde sata göre 5 haftalıktı ama vajinal usgde 3 haftalık çıkmıştı. Şimdi benimki geç döllenme mi olmuş oluyor, geçen hafta çarşamba kontrole gittiğimde sata göre 8 haftalık ama usgde bebeğim 7+4 çıkmıştı. Şimdi ben 30 Aralık yada 4 Ocak da mı kalmış oluyorum. 20 ve 22sinde kalmış olsam ilk gittiğimde kesemle sat uyar mıydı

Gunaydin kizlar dun gece hafif bi leke geldi benden bel ve kaaik agrim cok fazla dr a gidecem oleden. Sonra

Ben de 10 +4 oldum bugün. Ve 2 kilo almış bulunuyorum. Normalde almamak lazım ama yapacak birşey yok.

Ya kızlar yok mu anadolu yakasında doktor tavsiyeniz ,bi doktor buldum ama hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş, sizin tavsiyeleriniz var mı yardıma ihtiyacım var bu konuda

Back