- 5 Aralık 2015
- 714
- 745
- 103
Merhaba@Ates Bocegi , H honey bunch Dediklerinizin bir coguna katiliyorum. Normal hayatimda gebelik oncesi kolayi agzina surmeyen ben, gectigimiz hafta icinde ayiptir soylemesi canim sucuk ekmek cekti, burada bir yer var bizim cok guzel yapiyor. Bildiginiz aserdim. Ve gece 12 de esimle gittik. Yaninda kola cekti canim. Ne yapsaydim? Yemeyip, icmeyip daha cok strese mi girseydim? Yedim ve pisman degilim. Gunluk hayatimda kahve iciyorum turk kahvesi, her gun 1 fincan. Nadir de olsa 2 fincan kucuk kahve fincanlarindan... sigara tuketiyorum. Azalttim ama komple birakamadim cunku ilk ogrendigim haftalarda ellerim titrer oldu o derece bagimlilik var sigaraya. Bebegimi strese atmaktansa azaltmayi tercih ettim. Dogru mu? Sanmiyorum ama ben bu sekilde kendimi mutlu hissediyorum. Ama 9 ay icecegimi de dusunmuyorum. Her gun nasil birakabilirim diye videolar izliyorum. Benim cekindigim tek sey bitki caylari ve cig maydonoz tuketimi. Alkol uzun suredir tuketmiyorum zaten.Her sabah yarim demet maydonoz yiyen ben simdi cig olarak asla agzima surmuyorum. En korktugum bitkiler ada cayi, kekik, maydonoz. Zaten yesil cay haricinde bitki cayi pek tuketmezdim. Bendeki durum boyle. Hicbir sey abartilmadigi surece zararli degildir dusuncesindeyim. (Sigara haric). Sadece disarda et yersek iyi pismesi icin uyariyoruz sefleri. Keyfinize bakin hamisler. Kendinizi uzmeyin. Caniniz ne cekerse cips vs nefsinizi koreltmek icin az da olsa yiyin... hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah.
Ben de sigara içen biriyim ilk çocuğuma hamileyken öğrendiğim gün bırakmıştım
Şimdi ikinciye hamileyim ama bırakamıyorum ama çok da korkuyorum 2-3 tane içtiğim oluyor bazen
Wins.on markasının beyaz kutulu olanı hani nikotin falan 1 yazıyor ya en hafif dediklerinden ondan aldım ama kendimi hem çok kötü hissediyorum hem de içmek istiyorum
Bu kadar iradesiz olduğum için kendime kızıyorum