Günaydınnnn
İştah konusunda üstüme tanımıyorum her dk resmen bişeyler yiyorum :)
Tabi ben artık 12.haftamdayım :)
Yaa ne guzel cinsiyet tahmininde bulundular mi? Bende 8 hafatligim cok yiyorum ayni sekilde :))) bir sabahlari sorun

Benimki de imkanı olsa sen bakamiyorsun ver biraz da benim karnimda dursun diyecek. Dün kahvaltıda az yedim diye bu sabah tembihliyor,güzel kahvaltı yap bebisim buyusun diyor.
Kendi halimize bıraksalar ne güzel olacak herşey.
:) onu benim eşim söyledi geçende doktora soralım senden alsınlar benim karnımda dursun dokuz ay böyle zor ben ona bakarım beslerim demisti :)

Yaa ne guzel cinsiyet tahmininde bulundular mi? Bende 8 hafatligim cok yiyorum ayni sekilde :))) bir sabahlari sorun
Kontrolum haftaya bu hafta kan tahlilleri yaptırdım sorun cıkarsa cuma ugrayacagım yanına :)
Yeme yani ye tabi ama dikkatli ye ilk üc ay kilo almamak lazımmıs
Zaten sonrasında bebekle birlikte bizde büyüyecegiz simdi olabildigince sınırda tut kendini :)

:) onu benim eşim söyledi geçende doktora soralım senden alsınlar benim karnımda dursun dokuz ay böyle zor ben ona bakarım beslerim demisti :)
Halbuki bizim yaşadığımızın 10 da birini kaldıramazlar. Benim eşim midesini üşüttüğünde filan sağlıklı besinleri binbir nazla yediriyorum

Kizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?

Kizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Bende sürekli kasılma ve karın agrısı gibi gaz agrısı bişey oluyor o dedigin agrı yok bende
Ama gelişen büyüyen rahimle birlikte belki normaldir

bende de sanki geriliyor gibi bi his oluyor. rahmimizin büyüdüğüne yoruyorum. bence senin de o yüzden

Bende var canim arada oluyor ama cok kendimi dinlemiyorum hamilelik bu her sey olacak..gobek deligimin ustu yukaridaki kisim mesela sızlıyor icten biseyler olusuyo herhlde diyorum:))) arada oluyorsa fazla takilma derim

Gunaydin kizlar dun gece hafif bi leke geldi benden bel ve kaaik agrim cok fazla dr a gidecem oleden. Sonra
Lekelenme cok önemli degil arada olabilirmiş ama ağrıyla birlikte olmasına bisey diyemem doktorundan sonra bizede haber ver sağlıklı haberlerle bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…