- 25 Kasım 2014
- 220
- 183
- 53
- 38
1.Profiline tikla
2. Kisisel bilgilere tikla
3. Asagiya dogru in biraz hamilelik takvimi kismina tahmini dogum tarihini gir
4. Kaydet[/QUOTE
Teşekkür ederim canim yapdim :)
Yaa ne guzel cinsiyet tahmininde bulundular mi? Bende 8 hafatligim cok yiyorum ayni sekilde :))) bir sabahlari sorunGünaydınnnn
İştah konusunda üstüme tanımıyorum her dk resmen bişeyler yiyorum :)
Tabi ben artık 12.haftamdayım :)
:) onu benim eşim söyledi geçende doktora soralım senden alsınlar benim karnımda dursun dokuz ay böyle zor ben ona bakarım beslerim demisti :)Benimki de imkanı olsa sen bakamiyorsun ver biraz da benim karnimda dursun diyecek. Dün kahvaltıda az yedim diye bu sabah tembihliyor,güzel kahvaltı yap bebisim buyusun diyor.
Kendi halimize bıraksalar ne güzel olacak herşey.
Kontrolum haftaya bu hafta kan tahlilleri yaptırdım sorun cıkarsa cuma ugrayacagım yanına :)Yaa ne guzel cinsiyet tahmininde bulundular mi? Bende 8 hafatligim cok yiyorum ayni sekilde :))) bir sabahlari sorun
Neredesin tam ?Ya kızlar yok mu anadolu yakasında doktor tavsiyeniz ,bi doktor buldum ama hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş, sizin tavsiyeleriniz var mı yardıma ihtiyacım var bu konuda
Bak bissürü 7-8hafta var :)Hepiniz 12leri 10 lari gormussunuz ne guze.. en minnagi benimkimi 8+5 gecmiyo zaman :)
Halbuki bizim yaşadığımızın 10 da birini kaldıramazlar. Benim eşim midesini üşüttüğünde filan sağlıklı besinleri binbir nazla yediriyorum:) onu benim eşim söyledi geçende doktora soralım senden alsınlar benim karnımda dursun dokuz ay böyle zor ben ona bakarım beslerim demisti :)
Ben de 8+5 im yalnız değilsinHepiniz 12leri 10 lari gormussunuz ne guze.. en minnagi benimkimi 8+5 gecmiyo zaman :)
ne taraflardasın?Ya kızlar yok mu anadolu yakasında doktor tavsiyeniz ,bi doktor buldum ama hastanenin bebek yoğun bakım ünitesi yokmuş, sizin tavsiyeleriniz var mı yardıma ihtiyacım var bu konuda
Bende sürekli kasılma ve karın agrısı gibi gaz agrısı bişey oluyor o dedigin agrı yok bendeKizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Gecmiş olsun cokGunaydin kizlar dun gece hafif bi leke geldi benden bel ve kaaik agrim cok fazla dr a gidecem oleden. Sonra
bende de sanki geriliyor gibi bi his oluyor. rahmimizin büyüdüğüne yoruyorum. bence senin de o yüzdenKizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Bende var canim arada oluyor ama cok kendimi dinlemiyorum hamilelik bu her sey olacak..gobek deligimin ustu yukaridaki kisim mesela sızlıyor icten biseyler olusuyo herhlde diyorum:))) arada oluyorsa fazla takilma derimKizlar cok afedersiniz vajina icinde bir zonklama var bende. Ara ara oluyor. Uzun surmuyor. Enfeksiyon olsa akinti, kotu kokulu olur ama yok. Zonklama igne batirma tarzi bir sey. En net boyle ifade ediyorum. Sizde de var mi boyle seyler?
Maltepe canimNeredesin tam ?
Ne zaman cinsiyet ogrenecegiz catliyorum :)))Ben de 8+5 im yalnız değilsin
Maltepedeyim canımne taraflardasın?
Lekelenme cok önemli degil arada olabilirmiş ama ağrıyla birlikte olmasına bisey diyemem doktorundan sonra bizede haber ver sağlıklı haberlerle bekliyoruzGunaydin kizlar dun gece hafif bi leke geldi benden bel ve kaaik agrim cok fazla dr a gidecem oleden. Sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?