• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim başıma geldi ilk gebeliğimde. 8.haftamdı galiba. Ne yediğimi yazmayayım canı çeken olur. Biraz acılıydı. Ertesi akşam tuvalette şok oldum. Bayaa da fazla kan geldi. Baktım arkadan. Halbuki dediğin gibi zorlamadım da. Devamı gelmedi. Ama sonrasında kabızlık başladı. Birkaç ay yulaf kayısıyla geçti hamilelik. Acılı bişey yedin mi
Yedim hep acılı yiyorum zaten :(

Baska hangi yontemler var biz de deneyelim
Burda yazmıştı arkadaşlar kesenin solundaysa erkekti sanırım sagindaysa kız . Arkadaşın biri eski geleneksel bı takvimden bakmıştı oda öyle demişti. Dun gecede rüyamda muz gördüm oda erkek bebekmis. Ki hiç de düşünmüyorum normalde cinsiyetini filan ama işaretler o şekilde bakalım rabbim hayırlı sağlıklısini nasip etsin inşallah. Zaten ilk çocuk ikisinind hasretle bekliuorum

Arkadaşlar bir bileklikten bahsetmiştiniz
Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Benim bulantılar arttı bileklik geldi aklıma yardımcı olacak var mı

Ben ilk hamileligimde hamile kalmadan önce kiz cocuk görmüştüm rüyamda. 3 4 yaşlarında. Kizim 4 yaşındayken ruyamdaki kiz gibiydi.
Bu hamilelikte öyle bebek rüyaları görmüyorum. Ama cok renkli rüyalarım var

Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Canim bileklikten arkadas memnun kalmadigini soyledi. Ilk gun ise yaradigini sanmis ama maalesef. Akabinde almayin dedi. Bilgin olsun

Canim bileklikten arkadas memnun kalmadigini soyledi. Ilk gun ise yaradigini sanmis ama maalesef. Akabinde almayin dedi. Bilgin olsun
Gerçekten mi :( ben de bir umut gidecektim almaya
Ne yapsam ya doktora ilaç yazdırayım artık öyleyse

Selam kizlar.bende 2018 eylül annesiyim
Topiginize göz gezdirdim duygulandım biraz.geçen sene bu vakitler bende anne adayiydim cok heyecanliydim.kalp atisiydi cinsiyetiydi taramasiydi kilosuydu boyuydu seker yuklemesiydi derken 9 ayi devirdim.simdi sevmelere doyamiyorum.ama hamilelik gunlerimide ozledim :) insallah her biriniz sorunsuz bi hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alabilirsiniz ❤

Topiginize göz gezdirdim duygulandım biraz.geçen sene bu vakitler bende anne adayiydim cok heyecanliydim.kalp atisiydi cinsiyetiydi taramasiydi kilosuydu boyuydu seker yuklemesiydi derken 9 ayi devirdim.simdi sevmelere doyamiyorum.ama hamilelik gunlerimide ozledim :) insallah her biriniz sorunsuz bi hamilelik gecirip sag salim kucaginiza alabilirsiniz ❤
Ayy sizin boyle yazmaniz duygulandirdi beni. Tesekkur ederiz teyzesi ☺ Allah sizin de evladiniza saglikli uzun omurler versin insallah.

Selam
Cok tatlısınız gercekten gülümseyerek okudum mesajınızı
Cok teşekkür ederim kendi adıma :)
İnşallah sizde evladınızı saglıkla büyütür torunlarınızın torunlarını görürsünüz :)

Selam
Cok tatlısınız gercekten gülümseyerek okudum mesajınızı
Cok teşekkür ederim kendi adıma :)
İnşallah sizde evladınızı saglıkla büyütür torunlarınızın torunlarını görürsünüz :)
Cok sagol canim benim,rica ederim.sizler daha tatlisiniz :KK36: amiiinn cumlemiz insallah torunlarimizin torunlarini gorelim:emir_bebek::anne:

Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
Benim dr'um nomesis plus yazdı Cnm bitkisel bu ilaç bana iyi geldi sende dr'una danışarak kullanabilirsin

Aradım mesajı bulamadım
Nasıl memnun musunuz
O benim tatlım yaa maalesef ilk gün harikaydım dedim mucize gibi bişi hemen sizlere yzdım. Su içemeyen ben üç bardak arka arkaya fln içtim aöa ertesi gün bana mısın demedi daha çok kusmaya başladım ne yzıkki. Kenarda duruyor boşa para vermişim. Almayın almak isteyene de mani olun bence

Merhabalar, hoşgeldiniz topiğimize iyiki geldiniz. Kuzunuzla bir ömür sağlıklı, huzurlu yaşayın inşallah. Mis kokusunu doya doya çekin içinize

Kizlar dun ggeceden bir su bardagi suya uc kayisi koydum sabahta ganeleri yedim suyuni ictim ise yaradi sanirim wc ye guzel ciktim demeyin derim

Back