30.. :))) hamile kaldigimi ögrenmeden 2 gece önce ruyamda elime bembisler icinde kiz bebek verildi..ben rüyama inaniyorum ya :) ama nedense de erkek hissediyorum kime baksam erkek

Bitek midesi bulanmayan ben miyim
Insallah bulanmaz bende boyle diyordum bu sabah tuvalette buldum kendimi :) ilk kez kustum 8 haftalik.senin kac ? Bir de gunu gunune tutmuyor surekli kotu hal ya da surekli bi iyilik hali yok sanirim..9 ay bir iyi bir kotuyu yasayacagiz :)

Cift bakalimm

Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olır en yakın zamanda. Başın sağ olsun kuzum.

Insallah bulanmaz bende boyle diyordum bu sabah tuvalette buldum kendimi :) ilk kez kustum 8 haftalik.senin kac ? Bir de gunu gunune tutmuyor surekli kotu hal ya da surekli bi iyilik hali yok sanirim..9 ay bir iyi bir kotuyu yasayacagiz :)
Suan 9 +2yim tık yok vallaha :) Allah yardımcın olsun seninde

Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum

Kızlar bizim bugün 8.hafta kontrolümüz vardı bebiş hareket etmeye başlamış bildiğiniz kafa salladı bayağa bize çok mutlu oldum yaaa
Ay ne guzelll :) ben doktor secememekten 7.haftada bi kalp atisini duydum .. kan tahlillerini yaptilar ama detayli baktirmadim artik gozumu karartip baslicam birine..guattri yuksege yakin gordum diye kan istemisti doktoru birakinc onlarda kaldi :)))

Kızımda tutmadı :)

Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum
O korku hep bendeee var ve rüyalarım da o psikolojiyle yatıyorum çünkü

3.mü 4mü..ilk kez dogum yapacaklaro biraz cesaretlendirin ne güzell yaa..ben ilk kez dogurcam ama esime 2.yi isteme demeye basladim:)))(

Ya bu değerler kötü değil ama üst sınır bunun üstüne çıkarsak riskli olabilirmiş o yüzden sende tuzluyu azalt canım limonlu su iç ve ara ara ölçtür

Tamam ara ara ölcerim ,sagol bilmiyorum sayenizde ögreniyorum cevaplariniz icin hepinize tessekkür ederim ,yeni ölcdüm yine 13.7 sarimsakli yogurt yesem iner biraz ,

Canı allah sabir versin. Inşallah en kısa zamanda hayirli saglikli bebegin olur. Eşine de sabırlar diliyorum. Zor bir durum.

3.mü 4mü..ilk kez dogum yapacaklaro biraz cesaretlendirin ne güzell yaa..ben ilk kez dogurcam ama esime 2.yi isteme demeye basladim:)))(
Ay senelerce asssslaaaaa bi daha çocuk istemiyorum dedim. Şimdi ikinciyi yapmayı bırak üç olsa olur mu ki diyorum eşime. Annelik delilik başka bişi diil. Hadi ilkinde bilmiyorsun atıp tutuyorsun benim çocuğum şöyle olcak şöyle yedircem şöyle büyütcem diye ama her seferinde tükürdüğünü yalıyorsun. Şimdi ise biliyorsun başına geleceğini ama yok yani bile bile lades.ilk çocuk kobay gibiydi resmen. Şimdi daha farklınolcak sanki du bakalım

Benim o şekildeydi eatetik dikiş deniliyor şuan genelde sezeryanlar hep estetik dikiş. İlk önce çizgi şeklinde oluyo yeri daha sonra o çizgide yok oluyo hiç belli olmuyor. Ağrıda bi 5 gün oldu bende yatıp kalkarken sonra normal hayatıma döndüm

Neden 2.sezeryanın risk oranı daha yüksek?

H honey bunch kuzuuuuuu senin de idrar durumun azaldi mi? Bi ara gunde abartmiyorum 15 falan gidiyordum ben. 3 / 5 gundur daha seyreklesti. Rahim yukari tasinmaya basladi herhalde ki mesaneme yer acildi ☺
Aynen bi bardak içerdim iki kere giderdim ve sıkıstırırdı simdi iki bardak iciyorum anca bi saate aklına geliyo :)
Bende tansiyon inip cıkması oldu bugun 8/5 oldu tuzlu ayran ictim 9/6 ya cıktı yarım saat sonra gene 8/5 e düştü
Bas dönmesiyle beraber bayılma hissi geliyo sende de oluyormu hic

Basın sagolsun Rabbim en kısa sürede sağlıkla tekrarını nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…