• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kadınlar klubünde cinsiyet tahminlerine bakıyordum bakın ne buldum
Biri yazmış formülü ve 100 kişi yorumda bulunmuş. 95 i doğru çıkmış. Ben de kızım için hesapladım tuttu hadi sizler de hesaplayın. Özellikle çocuğu olanlar hesaplarsa çok iyi olur bakalım tutcak mı?

Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay (ovulasyon ) - 9
Çıkan sonuç çiftse kız, tekse erkekmiş

Unutmayın son adet tarihi değil hamile kalınan ay önemli
30.. :))) hamile kaldigimi ögrenmeden 2 gece önce ruyamda elime bembisler icinde kiz bebek verildi..ben rüyama inaniyorum ya :) ama nedense de erkek hissediyorum :KK53: kime baksam erkek:rolleyes:

Bitek midesi bulanmayan ben miyim
Insallah bulanmaz bende boyle diyordum bu sabah tuvalette buldum kendimi :) ilk kez kustum 8 haftalik.senin kac ? Bir de gunu gunune tutmuyor surekli kotu hal ya da surekli bi iyilik hali yok sanirim..9 ay bir iyi bir kotuyu yasayacagiz :)

Biri yazmış formülü ve 100 kişi yorumda bulunmuş. 95 i doğru çıkmış. Ben de kızım için hesapladım tuttu hadi sizler de hesaplayın. Özellikle çocuğu olanlar hesaplarsa çok iyi olur bakalım tutcak mı?

Cift:anneadayı: bakalimm

12. Haftam dolana kadar hep endiseli olcaktim biliyorum. 10 haftamda yani dun yolunda gitmeyen birsey oldugunu anladim pembemsi bi akinti ve sol kasigimda yanma.
Dun ve bugun betahcg me bakildi artis gorunmedi missed gebelik yani anne karninda olum gelisememe durumu bugun bebegimi aldilar benden.
Hislerinize guvenin ilk baslarda ayda 1 olsada kontrolleriniz gidin dr gorunun.
Saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz ins.
Çok üzüldüm inşallah sağlıklı bir gebeliğin olır en yakın zamanda. Başın sağ olsun kuzum.

Insallah bulanmaz bende boyle diyordum bu sabah tuvalette buldum kendimi :) ilk kez kustum 8 haftalik.senin kac ? Bir de gunu gunune tutmuyor surekli kotu hal ya da surekli bi iyilik hali yok sanirim..9 ay bir iyi bir kotuyu yasayacagiz :)
Suan 9 +2yim tık yok vallaha :) Allah yardımcın olsun seninde

12. Haftam dolana kadar hep endiseli olcaktim biliyorum. 10 haftamda yani dun yolunda gitmeyen birsey oldugunu anladim pembemsi bi akinti ve sol kasigimda yanma.
Dun ve bugun betahcg me bakildi artis gorunmedi missed gebelik yani anne karninda olum gelisememe durumu bugun bebegimi aldilar benden.
Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum

Kızlar bizim bugün 8.hafta kontrolümüz vardı bebiş hareket etmeye başlamış :nazar::KK200:bildiğiniz kafa salladı bayağa bize :rapci:çok mutlu oldum yaaa
Ay ne guzelll :) ben doktor secememekten 7.haftada bi kalp atisini duydum .. kan tahlillerini yaptilar ama detayli baktirmadim artik gozumu karartip baslicam birine..guattri yuksege yakin gordum diye kan istemisti doktoru birakinc onlarda kaldi :)))

Kızımda tutmadı :)

Çok geçmiş olsun canım. Bilmiyorum bende de hep bir tedirginlik korku var daha önce 1 düşüğüm de var ama sıradan hamile korkusuna bağlayıp kötü düşünmemeye çalışıyorum
O korku hep bendeee var ve rüyalarım da o psikolojiyle yatıyorum çünkü

Selam hayırlı akşamlar kızlar doğum hatalarından bahsetmişiniz ben ilk oğlumu 42. Haftamda suni sancı ile normal doğum yaptım kendi sancım gelmedi ilk bebek olduğu içinde son güne kadar bekledik 4250 gram doğdu 2.oğlumda ilkinde sancım gelmediği için 40. Haftada gittim yine suni sancıyla doğum yaptım ilkinde de bekleyip sancım gelmediği için doktorum o haftayı uygun gördü oda 4750 gram doğdu kızımda 36. Haftamda hareketleri kısıtlanmıştı su kesen çiftmiş birinde bebek oluşmamıştı bebeğin yeri daraldığı için 38. Haftada yine suni sancıyla normal doğum yaptım oda 3850 gram doğdu yani anlayacağınız bir türlü kendi sancım gelmedi bakalım kısmet bu bebişimde inşallah kendi sancım gelir çünkü suni sancı baya zor oluyor Rabbim hepimiza hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:anneadayı::anne::KK200:
3.mü 4mü..ilk kez dogum yapacaklaro biraz cesaretlendirin ne güzell yaa..ben ilk kez dogurcam ama esime 2.yi isteme demeye basladim:)))(

Ya bu değerler kötü değil ama üst sınır bunun üstüne çıkarsak riskli olabilirmiş o yüzden sende tuzluyu azalt canım limonlu su iç ve ara ara ölçtür

Tamam ara ara ölcerim ,sagol bilmiyorum sayenizde ögreniyorum cevaplariniz icin hepinize tessekkür ederim ,yeni ölcdüm yine 13.7 sarimsakli yogurt yesem iner biraz ,

Canı allah sabir versin. Inşallah en kısa zamanda hayirli saglikli bebegin olur. Eşine de sabırlar diliyorum. Zor bir durum.

3.mü 4mü..ilk kez dogum yapacaklaro biraz cesaretlendirin ne güzell yaa..ben ilk kez dogurcam ama esime 2.yi isteme demeye basladim:)))(
Ay senelerce asssslaaaaa bi daha çocuk istemiyorum dedim. Şimdi ikinciyi yapmayı bırak üç olsa olur mu ki diyorum eşime. Annelik delilik başka bişi diil. Hadi ilkinde bilmiyorsun atıp tutuyorsun benim çocuğum şöyle olcak şöyle yedircem şöyle büyütcem diye ama her seferinde tükürdüğünü yalıyorsun. Şimdi ise biliyorsun başına geleceğini ama yok yani bile bile lades.ilk çocuk kobay gibiydi resmen. Şimdi daha farklınolcak sanki du bakalım

Canım içten dikiş dıştan yapıştırma diye birşey okudum o şekilde iz çok azalıyormuş herhalde senin öyle miydi? Birşey bildiğim de yok da oradan buradan okuduklarım işte.
Sezeryan sonrası ağrın oldu mu?
Benim o şekildeydi eatetik dikiş deniliyor şuan genelde sezeryanlar hep estetik dikiş. İlk önce çizgi şeklinde oluyo yeri daha sonra o çizgide yok oluyo hiç belli olmuyor. Ağrıda bi 5 gün oldu bende yatıp kalkarken sonra normal hayatıma döndüm

15 ay arayla yapanlar bile var. Doktorlar kendilerini riske atmak istemedikleri için istemiyorlar ancak ne yazık ki 2. Sezaryende risk oranı normal Doğumdan daha yüksek ancak onu söyleyen olmuyor... Sağlıkla gelsin de kuzular herkesin Doğumu gönlüne göre olsun inşallah ☺️
Neden 2.sezeryanın risk oranı daha yüksek?

H honey bunch kuzuuuuuu senin de idrar durumun azaldi mi? Bi ara gunde abartmiyorum 15 falan gidiyordum ben. 3 / 5 gundur daha seyreklesti. Rahim yukari tasinmaya basladi herhalde ki mesaneme yer acildi ☺
Aynen bi bardak içerdim iki kere giderdim ve sıkıstırırdı simdi iki bardak iciyorum anca bi saate aklına geliyo :)
Bende tansiyon inip cıkması oldu bugun 8/5 oldu tuzlu ayran ictim 9/6 ya cıktı yarım saat sonra gene 8/5 e düştü
Bas dönmesiyle beraber bayılma hissi geliyo sende de oluyormu hic

Basın sagolsun Rabbim en kısa sürede sağlıkla tekrarını nasip etsin :KK43:

Son düzenleme:
Back