• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kadınlar klubünde cinsiyet tahminlerine bakıyordum bakın ne buldum
Biri yazmış formülü ve 100 kişi yorumda bulunmuş. 95 i doğru çıkmış. Ben de kızım için hesapladım tuttu hadi sizler de hesaplayın. Özellikle çocuğu olanlar hesaplarsa çok iyi olur bakalım tutcak mı?

Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay (ovulasyon ) - 9
Çıkan sonuç çiftse kız, tekse erkekmiş

Unutmayın son adet tarihi değil hamile kalınan ay önemli
bunda da kız çıkıyor:KK49:

Bizim herseyimiz aynı galiba :) herkesin bulanıyor da bizim niye bulanmıyor. Yani bulantıdan nefret ederim o ayrida neden bulanmıyor merak ettim :))
Valla yatin kalkin sukredin arkadaslar cok kotu bir durum ve bebek sagliksiz mi acaba falan diye de dusunme herkesin mide durumuna be hormonlarina bagli hence cok sanslisiniz

12. Haftam dolana kadar hep endiseli olcaktim biliyorum. 10 haftamda yani dun yolunda gitmeyen birsey oldugunu anladim pembemsi bi akinti ve sol kasigimda yanma.
Dun ve bugun betahcg me bakildi artis gorunmedi missed gebelik yani anne karninda olum gelisememe durumu bugun bebegimi aldilar benden.
Hislerinize guvenin ilk baslarda ayda 1 olsada kontrolleriniz gidin dr gorunun.
Saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz ins.
Rabbim Acini hafifletsin ve yardimcin olsun arkadasim tez zamanda da saglikli bir sekilde tekrar nasip etsin

Valla yatin kalkin sukredin arkadaslar cok kotu bir durum ve bebek sagliksiz mi acaba falan diye de dusunme herkesin mide durumuna be hormonlarina bagli hence cok sanslisiniz
Haklısın etrafimda oyle diyor şükret cok kotu bi durum diye. Rabbim zorluk cekene yardim etsin Allahin izniyle hepimiz saglikla alalim kulaklarımıza

Kızlar kadınlar klubünde cinsiyet tahminlerine bakıyordum bakın ne buldum
Biri yazmış formülü ve 100 kişi yorumda bulunmuş. 95 i doğru çıkmış. Ben de kızım için hesapladım tuttu hadi sizler de hesaplayın. Özellikle çocuğu olanlar hesaplarsa çok iyi olur bakalım tutcak mı?

Hamile kaldığınız yaş + hamile kaldığınız ay (ovulasyon ) - 9
Çıkan sonuç çiftse kız, tekse erkekmiş

Unutmayın son adet tarihi değil hamile kalınan ay önemli
Anaaa benim erkek cikiyo

Tamam ara ara ölcerim ,sagol bilmiyorum sayenizde ögreniyorum cevaplariniz icin hepinize tessekkür ederim ,yeni ölcdüm yine 13.7 sarimsakli yogurt yesem iner biraz ,
Sarımsak tansiyonu dengeler derler ama limon direk tansiyon düşürüyor. Çok su içemiyorum zaten o yüzden suya limon sıkıp içicem ben de

Yarin bi ordan deneyim daha simdiden bole olduysa 7.8. Hatta son ayi dusunemiyorum :confused:
Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum. Göbek deliğinin çevresi acıyor ve şişiyor dediğin gibi. Böylesi daha rahat

Ben birgün sağdan birgün soldan yapıyorum. Göbek deliğinin çevresi acıyor ve şişiyor dediğin gibi. Böylesi daha rahat
Dr.delikten 4 parmak geriye vur dedi ama hic o simit bolgesine kadar gitmedim valla karnima deyemiyorum morarmalar ayri goruntudebisey olmayan yerler hep beze ve dokununca batiyor en etkilisi karnindan dedi cok zora kaldinda bacagindan yada koldan vur dedi bu arada igneleri topluyorum onlarla foto cekicem hatira olsun die:confused::confused:

semerta semerta Çok üzüldüm başınız sağolsun Allahım en istediğiniz zamanda çok sağlıklı bir evlat nasip etsin Inşallah.

Dr.delikten 4 parmak geriye vur dedi ama hic o simit bolgesine kadar gitmedim valla karnima deyemiyorum morarmalar ayri goruntudebisey olmayan yerler hep beze ve dokununca batiyor en etkilisi karnindan dedi cok zora kaldinda bacagindan yada koldan vur dedi bu arada igneleri topluyorum onlarla foto cekicem hatira olsun die:confused::confused:
Kan sulandırıcı igneyi doktorunuz neye göre verdo daha önce kotu bi deneyim mi yoksa yapila tahlillere goremi ayni haftadayiz 9+2 ama doktorum bana hic bir test yapmadi

Back