• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canim dışta dikiş görünmüyordu ama karnimda 2 uçta mavi ipler vardı. Doktor sezeryandan sonra dikiş aldirmaya çağırmıştı o ipleri kopardı ve içten kalın bir plastik çıkardı.ama hiç acı hissetmedim. O mavi ipler o plastigin erimiş uclariymis ip gibi. Çatlak izlerim sezeryan kasığından daha belirgin.

Sagol cevapin icin arkadasim insan bi anda korkuyor isde insallahhh haftaya falan duyarimda rahatlarim
İnşallah sen iyi düşün iyi olsun banada her muaynede olumsuz bişeyler dediler ama gecti gitti hepsi hic moralini düşürme sen iyiysen bebekte iyi gercekten :)

12/9 ve 13/8 çıktı iki farklı ölçümde doktor 1 hafta takip et ve tuzluyu kes dedi. Genç annelerde daha düşük olması gerekiyor dedi. Limon benimde aklıma geldi, limonlu su yapıp içeyim bari sağol

Benimde ayni cikiyor 2 gündür dr sormayida unuttum bu gün Devletde Güzel ilgilenmediki doktor sinir oldum bosa gitmis gibi oldum

Canim dışta dikiş görünmüyordu ama karnimda 2 uçta mavi ipler vardı. Doktor sezeryandan sonra dikiş aldirmaya çağırmıştı o ipleri kopardı ve içten kalın bir plastik çıkardı.ama hiç acı hissetmedim. O mavi ipler o plastigin erimiş uclariymis ip gibi. Çatlak izlerim sezeryan kasığından daha belirgin.
Canım İstanbul’da mı Doğum yaptın. Benim sezaryen izimin sol tarafı belirgin ve biraz tümsek var, sağ tarafı ip gibi çok görünmüyor. Benimki yapıştırma yada eriyen dikiş dedikleri sanırım çünkü kontrole gittiğimde dikiş falan almadı. Sadece yapıştırma bandajı çıkardı.
Şimdi daha güzel sezaryen yapan Dr. arıyorum. Bir umut şuanki o kusuru da düzeltir diye hayalim. Dr unun adını verebilir misin rica etsem

Canim ben vuruyorum igne karnimdan artik cok sertlesti beze oldu derinin alti bacaktan denedin mi hic oraya cesaret edemiyorum
Yan taraflar özellikle simit bölgesi rahat oluyor orayı dene canım

Canım İstanbul’da mı Doğum yaptın. Benim sezaryen izimin sol tarafı belirgin ve biraz tümsek var, sağ tarafı ip gibi çok görünmüyor. Benimki yapıştırma yada eriyen dikiş dedikleri sanırım çünkü kontrole gittiğimde dikiş falan almadı. Sadece yapıştırma bandajı çıkardı.
Şimdi daha güzel sezaryen yapan Dr. arıyorum. Bir umut şuanki o kusuru da düzeltir diye hayalim. Dr unun adını verebilir misin rica etsem
Canim balikesirde yaşıyorum ben. Doktorum da devlet hastanesinde tanımadığım bir doktordu. Sağolsun çok güzel yaptı sezeryanimi. Benimki zorunlu nedenle sezeryan oldu, bebek donmemisti ve diskisini yutmustu.
Istanbulda Doktor bilmiyorum. Ama iyice es dost çevrenize sorup gidin doktora.

Benimde ayni cikiyor 2 gündür dr sormayida unuttum bu gün Devletde Güzel ilgilenmediki doktor sinir oldum bosa gitmis gibi oldum
Ya bu değerler kötü değil ama üst sınır bunun üstüne çıkarsak riskli olabilirmiş o yüzden sende tuzluyu azalt canım limonlu su iç ve ara ara ölçtür

Selam hayırlı akşamlar kızlar doğum hatalarından bahsetmişiniz ben ilk oğlumu 42. Haftamda suni sancı ile normal doğum yaptım kendi sancım gelmedi ilk bebek olduğu içinde son güne kadar bekledik 4250 gram doğdu 2.oğlumda ilkinde sancım gelmediği için 40. Haftada gittim yine suni sancıyla doğum yaptım ilkinde de bekleyip sancım gelmediği için doktorum o haftayı uygun gördü oda 4750 gram doğdu kızımda 36. Haftamda hareketleri kısıtlanmıştı su kesen çiftmiş birinde bebek oluşmamıştı bebeğin yeri daraldığı için 38. Haftada yine suni sancıyla normal doğum yaptım oda 3850 gram doğdu yani anlayacağınız bir türlü kendi sancım gelmedi bakalım kısmet bu bebişimde inşallah kendi sancım gelir çünkü suni sancı baya zor oluyor Rabbim hepimiza hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah:anneadayı::anne::KK200:

Yolunda gitmediği sürece tabiki normalin de sezeryanin da riskleri var.Sezeryan normal doğumda sıkıntı olduğu sürece kurtarıcı bir operasyondu ama malesef bir ara keyfi sezeryan furyası vardı hem gebelerde hem drlarda.

Back