Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı beni tarif etmişsin. Ben de çok acikiyorum. Ve yemeye başlayınca da duramayip çok yiyorum.Kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum fakat ben çok sık acıkıyorum, 2 saati geçince ellerim titriyor içim boş oluyor. Birde yüzümde sivilcelendi
Bende varimmBitek midesi bulanmayan ben miyim
Aynı beni tarif etmişsin. Ben de çok acikiyorum. Ve yemeye başlayınca da duramayip çok yiyorum.
Hehehe seninki vitaminli hormonlu ya ondan enerji fazla gelmiş:))) şaka yapıyorum.Kızlar bizim bugün 8.hafta kontrolümüz vardı bebiş hareket etmeye başlamış bildiğiniz kafa salladı bayağa bize çok mutlu oldum yaaa
Bizim herseyimiz aynı galiba :) herkesin bulanıyor da bizim niye bulanmıyor. Yani bulantıdan nefret ederim o ayrida neden bulanmıyor merak ettim :))Bende varimm
Valla bizim ailede çocuklar hep aşırı hareketli bir yaramaz daha geliyor sanırımHehehe seninki vitaminli hormonlu ya ondan enerji fazla gelmiş:))) şaka yapıyorum.
Aynen canim. Diger msjlarimi okuduysan hic dert etmedigimi.gormussundur. dikis falan viz gelir. Mis kokulum dunyaya gelecek nasil da ayaklandirir beni ☺insallah o gunleri gorurumİlkmiş senin. İnan bana ben anlamadım bile ameliyat olduğumu. Mis gibi bebeğimi de emzirdim işimi de yaptım. Hiç bi şey olmuyor. Bir arkadaş normal yaptı doktor sezaryene alalım dediği halde kabul etmedi. Protein kaçağından tut bebeğinin omuz cıkıklıgına kadar bi sürü sorun yaşadı.
Tabiki normal Doğumda bir sıkıntı yaşanmayacaksa bebek ve annede olsun. Ama çok da diretmemek lazım. Önemli olan bebeğimin sağlığı :)
Allahim hayirli vakitte, sagliklisini nasip etsin insallah. Gecmis olsun.12. Haftam dolana kadar hep endiseli olcaktim biliyorum. 10 haftamda yani dun yolunda gitmeyen birsey oldugunu anladim pembemsi bi akinti ve sol kasigimda yanma.
Dun ve bugun betahcg me bakildi artis gorunmedi missed gebelik yani anne karninda olum gelisememe durumu bugun bebegimi aldilar benden.
Hislerinize guvenin ilk baslarda ayda 1 olsada kontrolleriniz gidin dr gorunun.
Saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz ins.
Canımmm cok üzüldüm, sağlıksız cocuklarda boyle oluyomus sanırım doktorun ne dedi neden böyle olmuş12. Haftam dolana kadar hep endiseli olcaktim biliyorum. 10 haftamda yani dun yolunda gitmeyen birsey oldugunu anladim pembemsi bi akinti ve sol kasigimda yanma.
Dun ve bugun betahcg me bakildi artis gorunmedi missed gebelik yani anne karninda olum gelisememe durumu bugun bebegimi aldilar benden.
Hislerinize guvenin ilk baslarda ayda 1 olsada kontrolleriniz gidin dr gorunun.
Saglikla bebeklerinizi kucaklariniza alirsiniz ins.
Ya gerçekten mi tamam panik yok o zamam sevindim demekki olabiliyor
Ooo kg ların maşallah i varSelam hayırlı akşamlar kızlar doğum hatalarından bahsetmişiniz ben ilk oğlumu 42. Haftamda suni sancı ile normal doğum yaptım kendi sancım gelmedi ilk bebek olduğu içinde son güne kadar bekledik 4250 gram doğdu 2.oğlumda ilkinde sancım gelmediği için 40. Haftada gittim yine suni sancıyla doğum yaptım ilkinde de bekleyip sancım gelmediği için doktorum o haftayı uygun gördü oda 4750 gram doğdu kızımda 36. Haftamda hareketleri kısıtlanmıştı su kesen çiftmiş birinde bebek oluşmamıştı bebeğin yeri daraldığı için 38. Haftada yine suni sancıyla normal doğum yaptım oda 3850 gram doğdu yani anlayacağınız bir türlü kendi sancım gelmedi bakalım kısmet bu bebişimde inşallah kendi sancım gelir çünkü suni sancı baya zor oluyor Rabbim hepimiza hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
İnşallah sen iyi düşün iyi olsun banada her muaynede olumsuz bişeyler dediler ama gecti gitti hepsi hic moralini düşürme sen iyiysen bebekte iyi gercekten :)
Tabiki oluyor..agzim hic bos kalmiyor kalirsa fenaliklar basiyor :)Kızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum fakat ben çok sık acıkıyorum, 2 saati geçince ellerim titriyor içim boş oluyor. Birde yüzümde sivilcelendi
Duydum bende çok şükür aynı şekilde midemi söyledim banada nomesis plus önerdi drum bitkisel bi ilaçmışMrb cnm biz de duyduk kalp atislarini cok guzel atiyordu. Benim midem cok kotu zofer verdi Sen naptin duydun mu bebisini