Aynen öyle canım :) ben normali bekledim olmadı sez oldum. Korkunun ecele faydası yok o bebek öyle böyle çıkacak ordan :)Yok izlemem kan vs görmek bile tuhaf yapıyor benihayırlısı ya illa o olsun su olsun diye diretmicem sartlar nasıl gelişirse :)
Haha aynen Allahın izniyle saglıkla kavusalım saglıklı bebeklere :)Aynen öyle canım :) ben normali bekledim olmadı sez oldum. Korkunun ecele faydası yok o bebek öyle böyle çıkacak ordan :)
Yok. Antalyaistanbulda mısın?
Selam hosgeldin sende
8. Haftaya kadar bekleyenler var kalp atısı icin gönlünüz ferah olsun
İnşallah sen iyi düşün iyi olsun banada her muaynede olumsuz bişeyler dediler ama gecti gitti hepsi hic moralini düşürme sen iyiysen bebekte iyi gercekten :)Sagol cevapin icin arkadasim insan bi anda korkuyor isde insallahhh haftaya falan duyarimda rahatlarim
12/9 ve 13/8 çıktı iki farklı ölçümde doktor 1 hafta takip et ve tuzluyu kes dedi. Genç annelerde daha düşük olması gerekiyor dedi. Limon benimde aklıma geldi, limonlu su yapıp içeyim bari sağol
Canim ben vuruyorum igne karnimdan artik cok sertlesti beze oldu derinin alti bacaktan denedin mi hic oraya cesaret edemiyorumkan tahlillerimi yaptırdım demire başladım ben. birde kan sulandırıcı igne oluyorum hergün
Canım İstanbul’da mı Doğum yaptın. Benim sezaryen izimin sol tarafı belirgin ve biraz tümsek var, sağ tarafı ip gibi çok görünmüyor. Benimki yapıştırma yada eriyen dikiş dedikleri sanırım çünkü kontrole gittiğimde dikiş falan almadı. Sadece yapıştırma bandajı çıkardı.Canim dışta dikiş görünmüyordu ama karnimda 2 uçta mavi ipler vardı. Doktor sezeryandan sonra dikiş aldirmaya çağırmıştı o ipleri kopardı ve içten kalın bir plastik çıkardı.ama hiç acı hissetmedim. O mavi ipler o plastigin erimiş uclariymis ip gibi. Çatlak izlerim sezeryan kasığından daha belirgin.
Yan taraflar özellikle simit bölgesi rahat oluyor orayı dene canımCanim ben vuruyorum igne karnimdan artik cok sertlesti beze oldu derinin alti bacaktan denedin mi hic oraya cesaret edemiyorum
Canim balikesirde yaşıyorum ben. Doktorum da devlet hastanesinde tanımadığım bir doktordu. Sağolsun çok güzel yaptı sezeryanimi. Benimki zorunlu nedenle sezeryan oldu, bebek donmemisti ve diskisini yutmustu.Canım İstanbul’da mı Doğum yaptın. Benim sezaryen izimin sol tarafı belirgin ve biraz tümsek var, sağ tarafı ip gibi çok görünmüyor. Benimki yapıştırma yada eriyen dikiş dedikleri sanırım çünkü kontrole gittiğimde dikiş falan almadı. Sadece yapıştırma bandajı çıkardı.
Şimdi daha güzel sezaryen yapan Dr. arıyorum. Bir umut şuanki o kusuru da düzeltir diye hayalim. Dr unun adını verebilir misin rica etsem
Şimdi bol su içmeye çalışacağım limonlu, tuzu da azaltacağım inşallah yükselmez bakalımGebelikte tansiyon yuksekligi yasadim ilk bi ay baya yukseliyodu doktorum alfamet başlattı hamilelerin kullanabildigi tansiyon ilaci
Ben o kadar cok yiyorum ki acıkmaya fırsat olmuyorKızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum fakat ben çok sık acıkıyorum, 2 saati geçince ellerim titriyor içim boş oluyor. Birde yüzümde sivilcelendi
Ya bu değerler kötü değil ama üst sınır bunun üstüne çıkarsak riskli olabilirmiş o yüzden sende tuzluyu azalt canım limonlu su iç ve ara ara ölçtürBenimde ayni cikiyor 2 gündür dr sormayida unuttum bu gün Devletde Güzel ilgilenmediki doktor sinir oldum bosa gitmis gibi oldum
Midemin bulanmadığı nadir günlerde yaşıyorum ben de aynısınıKızlar sizdede oluyor mu bilmiyorum fakat ben çok sık acıkıyorum, 2 saati geçince ellerim titriyor içim boş oluyor. Birde yüzümde sivilcelendi
Ben o kadar cok yiyorum ki acıkmaya fırsat olmuyor
Sürekli agzıma bişiler tıkayıp duruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?