- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Ates vardı bende +38.5lerds dolandım bebege cok zararı varmıs atesin mecbur kullandırdıolumsuz bişey yoktu tahililerde grip bittikten sonra yaptı birde antibiyotik filan kullanmadım sen daha zor atlatmışsın..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ates vardı bende +38.5lerds dolandım bebege cok zararı varmıs atesin mecbur kullandırdıolumsuz bişey yoktu tahililerde grip bittikten sonra yaptı birde antibiyotik filan kullanmadım sen daha zor atlatmışsın..
Canım karından bakılıyor diye biliyorum bir de kan veriyorsunİkili tarama karından mı oluyor biliyormusun
23ünde gittigimde yaptırıcam büyük ihtimal
Eylül sat a göre ama geç döllenme olayı varEylül dogum gözüküyorsa ekim nasıl olacak ki :)
Ama yetişiyolar sonra haftalarına :)Eylül sat a göre ama geç döllenme olayı var
Birinin dedigi oburuyle pek uyusmuyor zaten. Hepsi bir kilif uydurmus canim yaa... biz tedbiri elden birakmayalim...kendi kendimizin doktoru olalim... Allaha emanetiz hepimiz ☺ik farklı dr söyledi sağlık ocağı ve benim dr um kan basıncın artıyor ve hızlı çalışıyor metobolizma dedi bilmiyorum ama tabi dikkat etmeli
Yaaa sevindimAma yetişiyolar sonra haftalarına :)
Tabi nadirde olsa 41 ve 42. Haftalarında doguranlarda var belki sizinki öyle olacak :)Yaaa sevindim
Ikili tarama karından ultrason ile yapılır. Hatta perinatolog(riskli gebelik uzmani) tarafından yapılması daha iyidir. Bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılır. Bu bilgilerin yanına bir de yaşınız ve sigara içme durumunuz eklenir. Gün içinde kan da verirsiniz. Hepsi bir veri tabanına eklenir ve ortaya risk durumunuz çıkar.İkili tarama karından mı oluyor biliyormusun
23ünde gittigimde yaptırıcam büyük ihtimal
Benim tansiyon 9/6 cıktı her iki sefer düşük dedi tuzlu ve ekşi ye dedi ama normalde kac olması lazım bişi demediBirinin dedigi oburuyle pek uyusmuyor zaten. Hepsi bir kilif uydurmus canim yaa... biz tedbiri elden birakmayalim...kendi kendimizin doktoru olalim... Allaha emanetiz hepimiz ☺
çalıştığım kurumda 5 hamileyiz. 2 si kız 2 si erkek.. eşitliği ben bozcam bakalım nolcak cinsiyeti bebeğiminDiger gruptaki cinsiyetlere bakiyorum cogu erkek sanirim bu senede erkek senesi :)
Kızım 40 haftada doğmuştu bakalım nasipTabi nadirde olsa 41 ve 42. Haftalarında doguranlarda var belki sizinki öyle olacak :)
Saglıklı olsunlarda ne zaman gelirlerse basımızla :)Kızım 40 haftada doğmuştu bakalım nasip
BenimBenim gibi erkek doktoru olan var mı buarada :)
ben şuan ki dr uma karar verene kadar bi kez erkege gittim ondada vajinal muane olmak zorunda kaldımBenim gibi erkek doktoru olan var mı buarada :)
BenBenim gibi erkek doktoru olan var mı buarada :)
Hay ya şansa gel :)ben şuan ki dr uma karar verene kadar bi kez erkege gittim ondada vajinal muane olmak zorunda kaldım
rahimim tersmiş göremedi keseyi filan.. ama doktor doktor hiç fark etmez kendimi hiç rahatsız hissetmedim..Hay ya şansa gel :)