• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Diger gruptaki cinsiyetlere bakiyorum cogu erkek sanirim bu senede erkek senesi :)

ik farklı dr söyledi sağlık ocağı ve benim dr um kan basıncın artıyor ve hızlı çalışıyor metobolizma dedi bilmiyorum ama tabi dikkat etmeli
Birinin dedigi oburuyle pek uyusmuyor zaten. Hepsi bir kilif uydurmus canim yaa... biz tedbiri elden birakmayalim...kendi kendimizin doktoru olalim... Allaha emanetiz hepimiz ☺

İkili tarama karından mı oluyor biliyormusun
23ünde gittigimde yaptırıcam büyük ihtimal
Ikili tarama karından ultrason ile yapılır. Hatta perinatolog(riskli gebelik uzmani) tarafından yapılması daha iyidir. Bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğinin oluşup oluşmadığına bakılır. Bu bilgilerin yanına bir de yaşınız ve sigara içme durumunuz eklenir. Gün içinde kan da verirsiniz. Hepsi bir veri tabanına eklenir ve ortaya risk durumunuz çıkar.

Birinin dedigi oburuyle pek uyusmuyor zaten. Hepsi bir kilif uydurmus canim yaa... biz tedbiri elden birakmayalim...kendi kendimizin doktoru olalim... Allaha emanetiz hepimiz ☺
Benim tansiyon 9/6 cıktı her iki sefer düşük dedi tuzlu ve ekşi ye dedi ama normalde kac olması lazım bişi demedi
Normal insanlarda 12/8 iyi bi tansiyon aslında ama bilemedim

Back