Sezeryan beni cok korkutuyor kesiyolar ya böyle dikiş yerleri falan ne bileyim hic ameliyat olmadım simdiye kadar bana inanılmaz ürkütücü geliyor
Canim ben igne bile yaptirmamistim hiç. Ama sezeryan kesigim saç teli kadar ince. Hatta bazı kadın dogumcular normal dogummuydu diye soruyor sezeyan diyince kesik izini öyle farkediyorlar.

Bu rahim tersliği asagıdan bakıncamı gözüküyor
aynen başta karından bakınca hiç bişey göremedi sıkısık degilsin su iç öyle gel istersen istersen vajinal bakalım dedi. eşimin vakti yok diye vajinal baktırdık. oda iyi ki vajinal bakmışız göremezdik karından dedi. şimdide bütün muanelerimde dr um biraz fazla bastırarak bakıyor..

Bunu diyen doktoru ilk defa duyuyorum. Aksine dusmesi normal. Aman canim dikkat et ve ara ara olc. 14/9 sonrasi tehlikeliymis. Allah korusun... benim yas 30 ama tansiyon 9/4 civari
Ben çok su içemiyorum sanırım o da etkiledi sonradan aklıma geldi. Tuzlu krakerlere, peynirlere veda zamanı

Canim ben igne bile yaptirmamistim hiç. Ama sezeryan kesigim saç teli kadar ince. Hatta bazı kadın dogumcular normal dogummuydu diye soruyor sezeyan diyince kesik izini öyle farkediyorlar.
Canım içten dikiş dıştan yapıştırma diye birşey okudum o şekilde iz çok azalıyormuş herhalde senin öyle miydi? Birşey bildiğim de yok da oradan buradan okuduklarım işte.
Sezeryan sonrası ağrın oldu mu?

Daha annelik hislerin yok kuzum ondan öyle hissedebilirsin normal. Önce bi kokusunu çek içine o anda süper güçlerin oluyor . Her şeyin üstesinden gelebiliyorsun. Ama evet bi bakıma hayat bitiyor. Yani gezme tozma anlamında biraz daha çocuğa bağımlı oluyorsun. Örneğin şu an kızım hasta. Dünden beri ateşli ve tüm haftasonu evdeyiz demek bu. Ama annenlerle aynı şehirdeysen sıkıntı olmaz hiç. Ek gıdaya geçince arada bırakır rahat nefes alırsın. Gezersin eşinle hiç sıkıntı yapma. Dünyanın en iyi şeyini yapmışım diceksin bir doğsun

Benim tansiyon 9/6 cıktı her iki sefer düşük dedi tuzlu ve ekşi ye dedi ama normalde kac olması lazım bişi demedi
Normal insanlarda 12/8 iyi bi tansiyon aslında ama bilemedim
Ben bu tansiyon dusuklugunden dolayi doktora gittim demistim ya, bana sunu soyledi. Ilk 3 ay tansiyon dusuklugu gebeliklerde bekledigimiz bir durum dedi. Bana da tuzlu seyler tuketmemi (abartmadan) soyledi. Ama 3.aydan sonra tuz tuketimini azaltmami cunku 3.aydan sonra aksine kan basinci arttigi icin yukselmeler oldugunu ama bazi gebelerde ipin ucu kactigini ve 14/9 u hipertansiyon olarak nitelendirdigini soyledi. Ona gore 14/9 civarinda seyreden ve uzerinde olan tansiyon gebelikte tehlikeliymis. 3.aydan sonra tuzu kes dedi. Riske girmemek icin.

Ben çok su içemiyorum sanırım o da etkiledi sonradan aklıma geldi. Tuzlu krakerlere, peynirlere veda zamanı
Susuz kalmamaya calis canim. O da etki eder. Bir gun az su tuketeyim basim catliyor benim. Allah hepimize guc, kuvvet ve sifa versin.

Günlerimiz aynı cnm ve bende bugün kalp atışını duymak için gidecem dr randevum var 2 de :) mide bulantılarımda arttı iki gündür bende kusmaya başladım
Mrb cnm biz de duyduk kalp atislarini cok guzel atiyordu. Benim midem cok kotu zofer verdi Sen naptin duydun mu bebisini

Aa cok enteresan bende ilk muaynemde fazlasıyla sıkısıktım bana kızdı göremeyiz böyle diye

Tabi bide ödem yapıyo tuz

Harbi dangalakmış onlar :) aman boşver canım ya. Ne fark eder ha normal ha sezaryen. Çocuk senin, seçim senin :) ayrıca sağlık sebebiyle de yapamayan var ( ben ) ama bu gebeliğimde tercih sebebim. İyiki sezaryen olmuşum valla

İlkmiş senin. İnan bana ben anlamadım bile ameliyat olduğumu. Mis gibi bebeğimi de emzirdim işimi de yaptım. Hiç bi şey olmuyor. Bir arkadaş normal yaptı doktor sezaryene alalım dediği halde kabul etmedi. Protein kaçağından tut bebeğinin omuz cıkıklıgına kadar bi sürü sorun yaşadı.
Tabiki normal Doğumda bir sıkıntı yaşanmayacaksa bebek ve annede olsun. Ama çok da diretmemek lazım. Önemli olan bebeğimin sağlığı :)

Kızlar bende de tansiyon hafif yüksek. Var mı başka tansiyon sorunu olan? Bulantı var diye tuzluyu fazla mı kaçırdım ne
Gebelikte tansiyon yuksekligi yasadim ilk bi ay baya yukseliyodu doktorum alfamet başlattı hamilelerin kullanabildigi tansiyon ilaci

Sezeryan beni cok korkutuyor kesiyolar ya böyle dikiş yerleri falan ne bileyim hic ameliyat olmadım simdiye kadar bana inanılmaz ürkütücü geliyor

Normal ve sezaryen doğumu internetten izleme :) ben hiç izlemedim. Korkulacak bi şey yok canım. Ben çok rahattım. O yüzden bunda da hiç ssvd felan düşünmüyorum. Direk sez :)

Normal ve sezaryen doğumu internetten izleme :) ben hiç izlemedim. Korkulacak bi şey yok canım. Ben çok rahattım. O yüzden bunda da hiç ssvd felan düşünmüyorum. Direk sez :)
Yok izlemem kan vs görmek bile tuhaf yapıyor beni hayırlısı ya illa o olsun su olsun diye diretmicem sartlar nasıl gelişirse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…