Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim genelde 2 gun snra tekrat test vermen gerekiyorki saglikli bir gebelik icin 2 kati arrmis olmasi gerekiyor ama vermeyebilirsinde direk doktora gidersin ama 1000 olmadan karinda gozukmuyor sen 1 hafta sonrasina randevu al ve oyle git cnku gozukmedigi zman direk kotu knusuyorlar dis gebelik vs olabilir diyeNapayım size sorucam netten baktım sonucuma doktara gidip göstereyimmi alttan muane mi eder nekadarlık olduğunumu söylüyor bakıp ?bilgisizim bu konuda
32 canım Cuma günü tekrar beta hcg ye bakılacak yarın da tiroid ve şeker tahlilleri yaptıracam bu altıncı kimyasalımBen de bugün baktırdım 110 çıktı
Cuma günü tekrar kan vereceksin canım sağlıklı gebelikte değer en az %60 artmış olmalı genelde yaklaşık iki katı çıkıyor. Sonra sana gün verecek doktor o zaman ultrason la bebişe bakacakKızlar merhaba normalde adetim yarındı bugün kan verdim çok şükür hamileyim beta hcg 99 çıktı bundan sonra ne yapmalıyım ilk bebek tecrübesizim hemen doktoramı gideyim alttan muanemi ediyor?
Çok teşekkür ederimCuma günü tekrar kan vereceksin canım sağlıklı gebelikte değer en az %60 artmış olmalı genelde yaklaşık iki katı çıkıyor. Sonra sana gün verecek doktor o zaman ultrason la bebişe bakacak
Maşallah gözünaydınAdetim normalde yarin bugün kan verdim sonucum bu çok şükür hamileyim
Cok tesekkur ederimGünaydın canım
En iyisini yapıyorsun İnan , allah muhafaza kanama falan olmadıkça doktora gitmenin bi gereği yok
Ben kızımda hiç stres yaşamadım çok şükür
Sağlık ocağına kan tahlili yaptırdım bat gününde
65 ti değer .tamam hamileyim dedim
Bekledim 17 gün sonra gittim doktora ( bu arada folik asit içiyordum ) keseyi bebeği kalp atışını gösterdi dr ve yolumuza baktık
Arkadaş sonucu aldı gitti
Kese görünmedi
Kese göründü ama içi boş dedi dr
Bebek var ama kalp atışı yok dedi
Kalp atışı var ama Bebek hiç gelişmemiş dedi
En sonumda kalbi durdu diye aldılar bebeği
Bu sadece bi arkadaşımın başına gelen
Bu kadar strese dayanılır mı ya
Bende zinhar gitmem
Bugün bat günüm ve elimde kalan son testi yaptım ekliyorum
Hayirli olsun insallah. 6. Haftada kalp atisi icin cagiriyor doktorlar. Ben 7de gidecegim ins. Ama ilk gebelikte bi heyecan oluyor. Bence istedigin zaman git. Kalbinin sesini dinle.Kızlar merhaba normalde adetim yarındı bugün kan verdim çok şükür hamileyim beta hcg 99 çıktı bundan sonra ne yapmalıyım ilk bebek tecrübesizim hemen doktoramı gideyim alttan muanemi ediyor?
Hakkında hayırlısı olsun canım bana sorarsan detaylı bi rahim filmi çektir eğer bu olumsuz olursa32 canım Cuma günü tekrar beta hcg ye bakılacak yarın da tiroid ve şeker tahlilleri yaptıracam bu altıncı kimyasalım
Cok tesekkur ederim
Masallah sana da. Allahim hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin. Bende simdi bidaha test yaptim seninkiyle ayni gorunuyor. Ama daha doktora gitmedim. 21ine randevu aldim. 7. Haftayi beklicem
Hadi bakalım hayırla devam etsin büyüsün bebişlerimiz
Ben de 26 sına alacağım inşallah randevu
Ya da ondan bir hafta sonrasına mı alsam bilemedim
Kalp atışını da duymak için
Biraz daha düşüneyim
Maşallah hayırlı olsun canımBen az once acilden geldim kan verdim 50 cikti beta hayrlisi olsun ne diyelim
Bilmiyorumki valla canim kisiden kisiye degisiyor 100 200 arasi cikar sanirim sabahdan bekliyoruz hayrli haberiniMaşallah hayırlı olsun canım
Gözünaydın
Ben de sabah alacağım kan sonucunu
Battan 1 gün sonrası kaç aralığında çıkıyor acaba
Harikasın canım meraklisina nasıl yarar bu örneklerGünaydın canım
En iyisini yapıyorsun İnan , allah muhafaza kanama falan olmadıkça doktora gitmenin bi gereği yok
Ben kızımda hiç stres yaşamadım çok şükür
Sağlık ocağına kan tahlili yaptırdım bat gününde
65 ti değer .tamam hamileyim dedim
Bekledim 17 gün sonra gittim doktora ( bu arada folik asit içiyordum ) keseyi bebeği kalp atışını gösterdi dr ve yolumuza baktık
Arkadaş sonucu aldı gitti
Kese görünmedi
Kese göründü ama içi boş dedi dr
Bebek var ama kalp atışı yok dedi
Kalp atışı var ama Bebek hiç gelişmemiş dedi
En sonumda kalbi durdu diye aldılar bebeği
Bu sadece bi arkadaşımın başına gelen
Bu kadar strese dayanılır mı ya
Bende zinhar gitmem
Bugün bat günüm ve elimde kalan son testi yaptım ekliyorum
Allah kolaylık versin ilk mi olucak bebek32 canım Cuma günü tekrar beta hcg ye bakılacak yarın da tiroid ve şeker tahlilleri yaptıracam bu altıncı kimyasalım
Güzel canim zamanla artırım birdaki testi nezaman yaptırcanBen az once acilden geldim kan verdim 50 cikti beta hayrlisi olsun ne diyelim
Bidaha yaptrmicam canm pzartesi direk doktora gidicemGüzel canim zamanla artırım birdaki testi nezaman yaptırcan