Öyle mi ben bekleyeyim diye düşündüm şimdi görünmez falan diye vajinal muanede istemiyorum bilgi verir misiniz gittiğinde inşallah güzel haberler alırsın
Canim benimde icinde erken ama ben emziriyorum 14 aylik bebegimi oyzden erken gtmek istedim sorucam ve vitamine erken baslamam icin hber veirirm tabiki

Doğru bide vitamin işi var ben folic asit almaya başladım iki gündür ona devam ederim bende fazla dayanamıcam sanırım haftaya belki giderim bende bakalım sana ne diyecekler

Doğru bide vitamin işi var ben folic asit almaya başladım iki gündür ona devam ederim bende fazla dayanamıcam sanırım haftaya belki giderim bende bakalım sana ne diyecekler
Beta 1000ni gecince gozukuyormus canm karindan oyzden hesapla kendince 2 gunde 2 katina ciktifina gore 1000 ne zman oluyorsa randuvnu al git canm hayrlisi olsun haberleselim yine bakalim neler olucak :)

Beta 1000ni gecince gozukuyormus canm karindan oyzden hesapla kendince 2 gunde 2 katina ciktifina gore 1000 ne zman oluyorsa randuvnu al git canm hayrlisi olsun haberleselim yine bakalim neler olucak :)
benim 2000ler deydi pazartesi akşam yaptırdım testi. görünmez diye gitmk istemiyorum hala. su an 5 haftalık sanırım. eşimde gidelim diye baskı yapıyor ama vajinal muayene yapar diye korkuyorum. kesin görünür mü artık sizce.

İyi oldu bunu dediğin ona göre ayarlayıp gideyim canım

Sende bendensin vajinal muane korkulu rüyam biryandan çok merak ediyorum biryandan alttan muane olmasın diye beklemek istiyorum ama seninki baya yüksekmiş gözükür karından sanırım

selam kızlar bende cuma günü çift çizgiyi gördüm hemen kan testi verdim beta 238 çıktı. çarsamba tekrar kan testi yapırdım.. bugün sonucumu aldım beta 2315 olmuş çok şükür.. Doktora haftaya gitmeyi düşünüyorum.. vajinal muane olmasın kese filan tam güzüksün diye ..

Bilmiyorumki valla canim kisiden kisiye degisiyor 100 200 arasi cikar sanirim sabahdan bekliyoruz hayrli haberini
Bende haber falan yok
Sağlık ocağına gidip gebelik testi yaptırmak istediğimi söyledim dr da o zaman kan değerlerine falan da bakalım dedi , 3 tüp kan aldılar
Sonuca baktım bthcg yok
Acayip sinir oldum

Maşallah canım gözünaydın
Son adet tarihin ne zaman
İlk Kan testi yaptırdığında beklenen adeti kaç gün geçiyordu

Gec dollenme vs olmadiysa gorunur canm git bnce artik hayirlisi olsun hberlerini bekliyorum

Maşallah senin beta baya yüksek çıkmış adetin kaç gün geçti hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Hayirli olsun canm

Sende bendensin vajinal muane korkulu rüyam biryandan çok merak ediyorum biryandan alttan muane olmasın diye beklemek istiyorum ama seninki baya yüksekmiş gözükür karından sanırım
korkuyorum bende evet aslında ne kadar erken görsek o kadar iyi olur ama. bilenler olanlar falan aydınlatsa bizi biraz. zor mu vajinal ultrason. çekiniyorum ben doktordan

korkuyorum bende evet aslında ne kadar erken görsek o kadar iyi olur ama. bilenler olanlar falan aydınlatsa bizi biraz. zor mu vajinal ultrason. çekiniyorum ben doktordan
Kizlar okdar zor degil ama mecburiyetiniz yok yani bu kese illaki gozukecek oyuzden sabir lazim biraz dha bekleyip karinda baktirmak en iyisi

ben bıkez 39 derece atesle bebek dusecek dıye vajınal ultrason bakılmısdı agrı yok cnm bebegının saglıgı ıcın gerekıyorsa yaptır derım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…