- 28 Ocak 2018
- 3.527
- 5.363
- 88
- 41
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sezaryen sonrası vajinal DoğumSelam
Ssvd ne
Ahhh hayırlısıyla ve sağlıkla bize de nasip olur inşallah güzel oldu bu mesajı gördüğüm teşekkür ederim :)Hayırlı olsun inşallah.
Bir komşum da ssvd yaptı ilk duyduğumda şok olmuştum :)
Ama sadece özel hastaneler yapıyor ve bazı doktorlar.
Yook ben ssvd falan yapamam. Karnim kesildi zaten üstüne başka yerlerim de kesilmesin.Ahhh hayırlısıyla ve sağlıkla bize de nasip olur inşallah güzel oldu bu mesajı gördüğüm teşekkür ederim :)
Oo süper :)Sezaryen sonrası vajinal Doğum
Kesinlikle..bende zeytinyagini deneyecegim direkt surebiliyormuymusuz yagiEvet hindistan cevizi yaginin bahsedildigi kadar masum olmadigini ben de dinledim..
Hele de yemeklere koyanlarin cok yanlis bir sey yaptigindan bahsetmisti. Bunlar hep satis stratejileri. Bir urunu cikarip yaglandirip, ballandirip insana aldirtiyorlar. Hic o tongaya dusmedim. En masum seyin bebek yagi oldugu dusuncesindeyim. Bebek yagi bebeklere uygulandigina gore bize de bir zarari olmaz diye umuyorum. Bebek yagi+saf vazelin karisimi yapip, uygulayanlari da gordum. Ben de onu deneyecegim.
Onu ben de çok istiyordum. Yapılabileceğini biliyordum ama birkaç doktorla görüştüm 6 yıl geçmeden olmaz diyorlar. İç dikişlerin yırtılma riskini göze alıyor musun dediler. Sezeryana ikna oldum yenidenSezaryen sonrası vajinal Doğum
Ben korkudan ilk randevuda onu sordum. Normal doğum olmaz değil mi dedim. Sezeryan olur dedi doktorum. Kizim diskisini yutmustu biraz da normal doğumdan o nedenle korkuyorum.Onu ben de çok istiyordum. Yapılabileceğini biliyordum ama birkaç doktorla görüştüm 6 yıl geçmeden olmaz diyorlar. İç dikişlerin yırtılma riskini göze alıyor musun dediler. Sezeryana ikna oldum yeniden
Aa bak doğru o. Boy uzatıyor gerçekten de. Masaj yapcan bebişine onla. Heleki deniz sonrası. Benim kızım sağlam boy atardı hep. Üstelik kocam kısaBana da eczacı, sebamedin cakmalarini biz bile ayırt edemiyoruz o nedenle tavsiye etmiyorum demişti.
Zeytinyaginida yakip siyah dumanı çıkınca kullanmistim kendine ve bebeğe. Onu da sağlık odağındaki ebem tarif etmişti. Fisfisli sisede rahat oluyor.
Bir akrabam da zeytinyağının bebeklerde boy uzattığını söylemişti. Kizim baya uzun yaşıtlarına göre. Tabi bence bizimki genetik:))
Direkt sürebilirsin ya da genelde önerilen asidini düşürmek için ısıtıp sonra soğuyunca şişelere doldurmak.Kesinlikle..bende zeytinyagini deneyecegim direkt surebiliyormuymusuz yagi
Bana agrı kesicilerden (parol minoset gibi) üc tane günde içebilirsin demiştiKız kanı sulandırmak için bebe aspiirni kullanabilirsin dedi doktorum kullanıyorum, parol da ağrım falan olunca atıyorum hamilelikte kullanılıyor. Benim sormak istediğim 1,5 saat önce aspirini mi attım. Atmadan önce başım ağrıyordu zaten migrenim kalktı yine, akşam yemeğinden sonrada parol atsam sorun olur mu. Kafam yarım çok ağrıyor bi zararı olur mu hem parol hem aspirin
benim şuanki doktorum 2 yıl arası geçtikten sonra yapıyor :)Onu ben de çok istiyordum. Yapılabileceğini biliyordum ama birkaç doktorla görüştüm 6 yıl geçmeden olmaz diyorlar. İç dikişlerin yırtılma riskini göze alıyor musun dediler. Sezeryana ikna oldum yeniden
Aynen benimki de iki sene dedi.benim şuanki doktorum 2 yıl arası geçtikten sonra yapıyor :)
Aynen ben de sezaryen hiç istemedim 3 ayrı doktor karar verdiYook ben ssvd falan yapamam. Karnim kesildi zaten üstüne başka yerlerim de kesilmesin.
Sezeryan haberini doğuma 2 hafta kala öğrenmiştim ve çok aglamistim. Normal istiyordum diye. şimdi de gozum korkuyor sezeryandan ama korkum sonrasından. Gelip geçiyor hepsi önemli olan bebiscikler sağlıcakla gelsinler. Insan tüm acılarını unutuyor.
Benimki de kendi yaş grubunun üst sınırında. Bebekken banyo sonrası masaj yapardım hep. Bebeğe yakip kullandım zeytinyağını.Aa bak doğru o. Boy uzatıyor gerçekten de. Masaj yapcan bebişine onla. Heleki deniz sonrası. Benim kızım sağlam boy atardı hep. Üstelik kocam kısa