• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..
Ya varya kadını izledikce bir kere daha hayran oluyorum
biz sürekli herşeyden korkar olmusuz kadın güzel güzel lazerin sac boyamanın bile zararı bebege yok diyor daha ne olsun
Bende biraz bu kafadayım aman ona takayım bunu yapayım sunu yemeyeyim vs vs yapmadan kendimi hasta gibi hissetmeden gündelik hayatıma devam edip bitirmek istiyorum gebeliğimi :anneadayı:

Aynen.. Kağan Kocatepe ve Banu Çiftçi yi tek geçerim hamilelik ve doğumla ilgili bilgilendirmelerde. Ben ilk gebeliğimde çok izledim ikisini de..
Kağan Kocatepe'yi severek takip ediyorum ben de. Anlatimi da hic sıkmıyor izlerken. Kisa ve net bilgiler veriyor. Su doneme kadar icimi cok rahatlatti. Severek de izleyecegim her bir videosunu.
Canim bir de benim kabizlik sorunum var. 4 gun afedersin cikamadim tuvalete. Bir de yazin safra kesesi ameliyati oldum. Hazim sorunu var hem gebelik hormonlarindan, hem de safram olmadigi icin. Sen mi onermistin bir sey? Yanlis mi hatirliyorum. Bir de karbonhidratla bu ara pek hasir nesir oldum. Cok su icmeme ragmen tuvalet sorunum var. Ne cozum onerirsin?

Kağan Kocatepe'yi severek takip ediyorum ben de. Anlatimi da hic sıkmıyor izlerken. Kisa ve net bilgiler veriyor. Su doneme kadar icimi cok rahatlatti. Severek de izleyecegim her bir videosunu.
Canim bir de benim kabizlik sorunum var. 4 gun afedersin cikamadim tuvalete. Bir de yazin safra kesesi ameliyati oldum. Hazim sorunu var hem gebelik hormonlarindan, hem de safram olmadigi icin. Sen mi onermistin bir sey? Yanlis mi hatirliyorum. Bir de karbonhidratla bu ara pek hasir nesir oldum. Cok su icmeme ragmen tuvalet sorunum var. Ne cozum onerirsin?
Önerileri bende işe yaradı:halay:

Canım özelden göndereyim kullandığım ilaçları. Burda reklama girmesin

Ay hadi insallah bende de ise yarar. Karnimin davul gibi olmasinin en buyuk sebebi bu.
Ben biraz inanmayada baglıyorum gecenin 11-12si gibi nöbetci eczane bulup aldık o ilaçları :) aynı etkiyi yaratmadı tabiki ama gaz sorunumu cözdü şükür inşallah sende rahatlarsın :)

Selam kızlar :) Biz de yarın nasipse 9+0 olacağız 10. Haftaya gireceğiz nasipse. İlk Doğumum sezaryen bu sefer SSvd yapmak istiyorum kısmet olursa. Ayrıca kilolu bir gebeyim Hamile arkadaslarıma başarılar dilerim :)))

Selam kızlar :) Biz de yarın nasipse 9+0 olacağız 10. Haftaya gireceğiz nasipse. İlk Doğumum sezaryen bu sefer SSvd yapmak istiyorum kısmet olursa. Ayrıca kilolu bir gebeyim Hamile arkadaslarıma başarılar dilerim :)))
Hayırlı olsun inşallah.
Bir komşum da ssvd yaptı ilk duyduğumda şok olmuştum :)
Ama sadece özel hastaneler yapıyor ve bazı doktorlar.

Bir de kızlar daha önce söyledim mi bilmiyorum ama bebeklerinize sebamedin ürünlerini almayın. Hastaneye egzama ile gelen bebeklern çoğunun sebamed kullandığı için olduğunu gördük. Değiştirince sorunları ortadan kalktı. Mustela iyidir o konuda. İnstagramınız varsa mühendisinoglu nu takip edin derim bebek ürünleri inceliyor. Kimyasal olan olmayan hepsini söylüyor
Bana da eczacı, sebamedin cakmalarini biz bile ayırt edemiyoruz o nedenle tavsiye etmiyorum demişti.
Zeytinyaginida yakip siyah dumanı çıkınca kullanmistim kendine ve bebeğe. Onu da sağlık odağındaki ebem tarif etmişti. Fisfisli sisede rahat oluyor.
Bir akrabam da zeytinyağının bebeklerde boy uzattığını söylemişti. Kizim baya uzun yaşıtlarına göre. Tabi bence bizimki genetik:))

Canim baksana @pufboregi ne demis. Zeytinyagi diyor. Zaten hem maliyeti dusuk olur, hem de dogal nemlendirici. Bana mantikli geldi. Bebek yagi vazelin surme demis. Ben iyice bir arastiracagim. Benim karnim simdiden sisti. Gazdan vs. Kabizlik da oluyo surekli. Ama karnim muhtemelen buyuk olacak. Simdiden bir seyler kullanmaya baslamam lazim.
Aynen canım. Rahim çok kalınlaşmaya başlıyormuş ondan da karnımız biraz şişiyormuş bi yerde okudum bugün

Back