- 14 Haziran 2017
- 604
- 824
- 53
Yaaa. Birkaç dr daha mı gezeyim yaparız diyeni bulana kadarbenim şuanki doktorum 2 yıl arası geçtikten sonra yapıyor :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa. Birkaç dr daha mı gezeyim yaparız diyeni bulana kadarbenim şuanki doktorum 2 yıl arası geçtikten sonra yapıyor :)
Benimde ayni cnm 9+1 im. Ama cok yuruyunce bide hizli yuruyunce oluyor benimm. Sol kasigimda sanci oluyo kazinir gibi cekilir gibi. Ama cok sukur kanama falan olmadigi surece hicbisey olmaz korkma.Kızlar acil bisey sorucam korkuyorum yaşayan varsa paylaşabilir mi, 9+1im bugun stresli bigün geçirdim birazda üşüttüm dışarda, şuan başlayan bi yarım saattir devam eden özellikle yürürken kasıklarımda sancı çekme gibi bisey oluyo otururken çok sıkıntı yok ama ayaktayken oluyor korkuyorum
Canim cok sagol Allah razi olsunBenimde ayni cnm 9+1 im. Ama cok yuruyunce bide hizli yuruyunce oluyor benimm. Sol kasigimda sanci oluyo kazinir gibi cekilir gibi. Ama cok sukur kanama falan olmadigi surece hicbisey olmaz korkma.
Yok bende sadece dişimi fırcaladıktan sonra bulantı oluyorMasallah.nasil gidiyor ?varmi bulantim vs?
Selam hosgeldin :)Merhabalar. T tuboz beni de ekler misiniz?
Kutsalsekerpare - yaş 30 - İstanbul - 03.12.2018 - 15.09.2019 - ilk çocuk - 54 kilo - Florence Nightingale hastanesi
Ben bostancı central da cengizhan kolata yı arastırdım baya bi öneriyorlar ama 2000 üstünde dogum yaptırmış askeri kökenli ama bilemiyorum sana ters kalırmıKızlar bu arada birsey daha sormak istiyorum istanbul anadolu yakası doktor önerileriniz var mı maltepe çevresine yakın, doktor arayışı içerisindeyim
O bende her hafta sonu oluyor korkma :)Kızlar acil bisey sorucam korkuyorum yaşayan varsa paylaşabilir mi, 9+1im bugun stresli bigün geçirdim birazda üşüttüm dışarda, şuan başlayan bi yarım saattir devam eden özellikle yürürken kasıklarımda sancı çekme gibi bisey oluyo otururken çok sıkıntı yok ama ayaktayken oluyor korkuyorum
çok istiyosan bence araştır. ama yok pek de önemli değil dersen boşuna uğraşmaYaaa. Birkaç dr daha mı gezeyim yaparız diyeni bulana kadar
A aaa bi su falan ic kötü rüya mı gördünKızlar ben nefes alamıyorum. Sabah uyandım sanki birisi göğsüme ayırmış gibiydi. Sirt üstü yatiyordum uyandığımda. Ama çok zorlandım.
Kızlar ben nefes alamıyorum. Sabah uyandım sanki birisi göğsüme ayırmış gibiydi. Sirt üstü yatiyordum uyandığımda. Ama çok zorlandım.
Ssvd yaptiran doktorlar en az 2 yil gecmesi gerekiyor sezaryenin ustunden diyorlar. Komsum da hamile onun da ilki sezaryen ikinciyi 6 yil sonra dogurmus olacak ve doktor normal diyormus hic sezaryen diye konusmuyormus. Aradan 5 6 yil gecince hic ilki nasil oldu diye sormuyormus bile ve kucuk bir ilcede devlet hastanesinde dedigim doktor.morcivertkedi
Aslında ikinci yıl izin verdikleri sezeryandan sonra normal dogum icin değil sezeryandan sonra tekrar sezeryan dogum yapabilmek icin diye biliyorum yakınlarımdan
İki yıl sonra normal dogum dedigine eminmisin
evet evet eminim, ssvd istiyorsanız en az 2 yıl ara istiyorum demişti. tabi 3-4 olsa ne alâ.morcivertkedi
Aslında ikinci yıl izin verdikleri sezeryandan sonra normal dogum icin değil sezeryandan sonra tekrar sezeryan dogum yapabilmek icin diye biliyorum yakınlarımdan
İki yıl sonra normal dogum dedigine eminmisin
Ben cok fenayim sabah yine kustum kabus gibi gunum gecem bugun doktor randevumuz var kalp atislari icin insallah sorunsuz gecer. 4 5 gundur multivitaminimi de icemiyorum bir sey olur mu yaaGünaydın kızlar bugün nasılsınız, benim dün akşam bulantı vardı şimdi iyiyim kahvaltı yapacağım. Gün içinde bulantı gelip gidiyor