- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
Bizim haftalarımızda baslıyormus zaten iştah artması kilo alısıO acıdan dusunmemistim ama aynen kafe sahibi yaşadı zaten ıstahim açıldı bi bu ara
Kadikoy'u cok sever(d)im. Multeciler basana kadar ☺ Gidilecek favori mekanim dorock xl. Eski metalcilerden kim kaldi?Zaten herkesin rahatca gelebilecegi kadıköy vs gibi orta nokta olur :)
Ben viktor levi ciyimKadikoy'u cok sever(d)im. Multeciler basana kadar ☺ Gidilecek favori mekanim dorock xl. Eski metalcilerden kim kaldi?
Bana hemşire dediki gerekli ekipmanımız yok 4.aya kadar takip yapamıyoruz ama 4.aydan sonra biz de bebeğin kalp atışını dinliyoruz dedi ama neyle bilmiyorumCanim bir sorum olacak. Usengecligimden hala kaydimi yaptirmadim ben. Ama kan tahlili yaptirmaya gittigimde gebe goruntuleme ve gozlem odasi diye bir oda ilisti gozume. Aile hekimliginde ultrason oluyor mu? Ebeler falan ultrasonla bakiyor mu acaba?
Hmm galiba fetal doppler steteskop ile dinliyorlar. Netten arastirip ben de bu aletten alsam mi diye dusunuyorum?☺... canim istedikce kalp atisini duyarimBana hemşire dediki gerekli ekipmanımız yok 4.aya kadar takip yapamıyoruz ama 4.aydan sonra biz de bebeğin kalp atışını dinliyoruz dedi ama neyle bilmiyorum
O zaman bi no 59 alırımBen viktor levi ciyim
anladim cnm tesekkur ederimmCanım sağlık ocağına kalp atışı filan duyulduktan sonra kayıt yapılıyormuş aile hekimi açbana 8.hafta da yapalım kaydını demişti bugün yaptırdım
Öyle bişey alırsam biz 7-24 bebeği dinleriz görmemişin bebeği olmuş modundaHmm galiba fetal doppler steteskop ile dinliyorlar. Netten arastirip ben de bu aletten alsam mi diye dusunuyorum?☺... canim istedikce kalp atisini duyarim
bendinde gece uykudan uyandırıyor gündüz çok değil sadece ağzımda sürekli sıvı varAllah yardimcin olsun... benim 3 gecedir tam uykuya dalarken midem bulaniyor ama kusma yok cok sukur. Gece bulantisi da bir kendimde gordum ben.
Premesis plus nasil bulantiya da iyi geliyor muBenim doktorum da folidoce veriyor, ilk çocukta da onu kullanmıştım ama şimdi mide bulantısından sonra premesis plusa geçtim
Canım erkek spermler kısa süreli yaşadığı için ancak yumurtlama gününde ya da 1 gün sonra ilişkiye girilirse erkek olur, öncesinde ya da birkaç gün sonra girilirse kız bebek olur diye bir teori var.Kizlar gunaaydin :)) bahsetmissiniz de merak ediyorum bu yumurtlama hesabi olayini :) ben takvim hesabina gore bir orta gebelik sansi varken yani yumurtlamaya 4 gun varken bir de hemen adetten bir gun önce yasadim iliskiyi ama tam bir gun once olma olasiligi yoktur diye dusunuyorum.yumurtlamaya 4 gun kala nasil hamile kaldigim ise soru isareti :))) ogrenmeden 2 aksam oncede ruyamda kız bebek verdiler elime..o kadar merak ediyorum ki :) ilk bebiktom :) erkekte olsa annesinin kiymetlisi tabiki ama kız cok istiyorum ne yalan soyleyeyim:) anı kızlı babasının basinin etini yeriz
Tatlım gerek yok almana. Zaten ondan duyacağın dönem geldiğinde hareketlerini hissetmeye başlıcan. İçin rahat eder her türlüHmm galiba fetal doppler steteskop ile dinliyorlar. Netten arastirip ben de bu aletten alsam mi diye dusunuyorum?☺... canim istedikce kalp atisini duyarim
Kuzu sperm 72 saat yaşayabiliyor. 4 gün önceki döllediyse muhtemelen kızdır zaten. Erkek spermin 4 gün dayanma gücü yok pek fazla. Yumurtlama öncesi ilişkinin gebe kalma şansı daha fazladır haznede hazır bekler spermler yumurta çatladıpı anda girerlerKizlar gunaaydin :)) bahsetmissiniz de merak ediyorum bu yumurtlama hesabi olayini :) ben takvim hesabina gore bir orta gebelik sansi varken yani yumurtlamaya 4 gun varken bir de hemen adetten bir gun önce yasadim iliskiyi ama tam bir gun once olma olasiligi yoktur diye dusunuyorum.yumurtlamaya 4 gun kala nasil hamile kaldigim ise soru isareti :))) ogrenmeden 2 aksam oncede ruyamda kız bebek verdiler elime..o kadar merak ediyorum ki :) ilk bebiktom :) erkekte olsa annesinin kiymetlisi tabiki ama kız cok istiyorum ne yalan soyleyeyim:) anı kızlı babasının basinin etini yeriz
KV kendi annen farklı mı sanki. Benim annem üni mezunu. İlk bebeğimde kalp atışlarını dinledik dediğimde yok artık 6 haftada kalp mı atar dedi. Neyse o zaman hehe deyip geçmiştim. Şimdi yine aynı muhabbet. Doktor sana kendi kalp atışını dinletiyordur başka ne gösterecek demez mi.. Anne git dedim ya elinde internet var bir de aç bak. Ne bakacağım ya diyor. Çocuk 6 haftalık bile değil 3 haftalık zaten diye de ekliyor.Canım Kv ve çevre söylemlerine alışıp “he he” demeyi öğrensen iyi edersin. Zayıf olanlar ikinci gebelikte en erken 15te hisseder belki. Ben 17.haftamda hissetmiştim, içinde balık takla atıyor gibi bir his. Öyle vurma vs sıkışmaya başlayınca yani 22de falan oluyor.
Daha dur neler duyacak bu kulaklar. Doğum yaptığın gün tepene dikilip senin sütün yok, ben bir sıkardım karşıdaki duvara fışkırırdı diyecekler. Kiraz kadar midesi olan bebeğinin doymadığını iddaa edip olan sütünü de kaçırtacaklar.
Benim göğüslerim çok küçük diye demediğini bırakmadı. Bunun neresinde süt olur 3ay emzirebilecek bişey olsa bari dedi . Çok şükür rabbime sütüm hep fazla geldi sağmak zorunda kaldım, bebeğim persentilin üstünde oldu hep. Ama o sözleri duyduğumda lohusa kafasıyla tabi çok ağladığım günler oldu. Aksini anlatmaya uğraşma yorulursun eskiler sabit fikirli oluyor çünkü.
İğneye rağmen devam ediyorsa mutlaka görüş canım doktorunla.Ben ve dertlerim bir turlu bitmiyor. Pazartesi aksami acik kirmizo renkte kanamam oldu hemen doktora gittik. Korkulacak bi sey yok dedi progesteron igne verdi hergun bir tane yaptir diye. Ondan sonra kanama kesildi ama afedersiniz kahverengi hafif akintim var. Cok az ama gunde bir defa falan azicik oluyor.Sizce tekrar gitmeli miyim doktora? Cok korkuyorum bebegime bi sey olmasindan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?