• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Canım Kv ve çevre söylemlerine alışıp “he he” demeyi öğrensen iyi edersin. Zayıf olanlar ikinci gebelikte en erken 15te hisseder belki. Ben 17.haftamda hissetmiştim, içinde balık takla atıyor gibi bir his. Öyle vurma vs sıkışmaya başlayınca yani 22de falan oluyor.
Daha dur neler duyacak bu kulaklar. Doğum yaptığın gün tepene dikilip senin sütün yok, ben bir sıkardım karşıdaki duvara fışkırırdı diyecekler. Kiraz kadar midesi olan bebeğinin doymadığını iddaa edip olan sütünü de kaçırtacaklar.
Benim göğüslerim çok küçük diye demediğini bırakmadı. Bunun neresinde süt olur 3ay emzirebilecek bişey olsa bari dedi . Çok şükür rabbime sütüm hep fazla geldi sağmak zorunda kaldım, bebeğim persentilin üstünde oldu hep. Ama o sözleri duyduğumda lohusa kafasıyla tabi çok ağladığım günler oldu. Aksini anlatmaya uğraşma yorulursun eskiler sabit fikirli oluyor çünkü.

Ne cok anadolu yakası var :KK36:
Yaza dogru bi bulusma ayarlayalım istanbullular olarak :)
Göbiş tokustururuz :anneadayı:
Ay o kadar hamile bir arada görünce insanların tepkisini düşünemiyorum bi de aynı zamanda dogum yapacak insanlar olarak aynı büyüklükte karin :) anneler buluşmasına alışık da millet acaba hamile buluşmasına da alışık mii:KK71: bence de çok tatlı olur güzel fikir :KK9:

Ay o kadar hamile bir arada görünce insanların tepkisini düşünemiyorum bi de aynı zamanda dogum yapacak insanlar olarak aynı büyüklükte karin :) anneler buluşmasına alışık da millet acaba hamile buluşmasına da alışık mii:KK71: bence de çok tatlı olur güzel fikir :KK9:
sende anadolu yakasında mısın?

Saatlerle bile değişebiliyor o tatlım. Adetin düzensizse veya yumurtlama belirtilerini farkedemiyorsan zor bulman. Ben akıntı değişikliğini, rahim yumuşaklığını, kasık ağrısını hatta nereden yumurtladığımı bile anlıyorum mesela. Adetim Hep düzenlidir de 28 de bir olurum ve 14 te yumurtlarım.
Wow süpermiş
Kimyasal gebelikten sonra şaştı düzenim ama asla kasık agrım rahim yumusaklıgım vs su yasıma geldim takip etmemişim bilmemişimdir
Ben günlük yapıyodum o testleri saat vs bilmedigim icin her gün aynı saatte yapmaya calıstım ama pik nokta hic olmadı

Dimi ama minik karınlarımızla cifter cifter bulusuruz ne tatlı dogumdaşlar :)

iyi günler kızlar ben dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım d vitamini değerimin çok düşük olduğu söylendi. alt sınır 11 ken benim değerim 4 lerde çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı ve bu durum bebeğe zarar verir mi
Benimde dusuk cikti canim devit 3 damla verdi sana bisey vermedimi

evet avrupa yakasındakileri de düşünmek gerekiyor. ayy cok heyecanlı:dondurma:
İste metrobüs olsun metro olsun herkes rahatca en azından Kadıköy e gelir diye düşünüyorum
Genelde böyle etkinlikler hep orta bi yerde olur :)
Valla bende cok heves ettim bes on hamiş aynı göbişle aynı masada :KK200:

İste metrobüs olsun metro olsun herkes rahatca en azından Kadıköy e gelir diye düşünüyorum
Genelde böyle etkinlikler hep orta bi yerde olur :)
Valla bende cok heves ettim bes on hamiş aynı göbişle aynı masada :KK200:
aynen ya cafe bayram eder bizi doyurmak zor olur bu gidişle :D
evet karşıdakiler bi vapurla gelir yada marmaray cok kolay❣️

iyi günler kızlar ben dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım d vitamini değerimin çok düşük olduğu söylendi. alt sınır 11 ken benim değerim 4 lerde çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı ve bu durum bebeğe zarar verir mi
Benim de 5 lerdeydi Canım doktoruma sordum, 12. haftadan itibaren kullanırsın dedi, herhalde çocuğun kemik gelişimi o zaman başlıyor

ay hadi inşallah , yani biri duyuyorum diyip diğerilerini duymaması bizi çok korkuttu aksi bir durum vrsa zaten 2 haftaya kadar kendini belli eder diye düşünüyorum . Allah sabır versin bizlere çok zor gerçekten, minnacıkken bile insan bağlanıyor.:KK200: Çok sağol desteğin için
Kalp atışını gören doktora giderdim herhalde senin yerinde olsam, yanılmış olabileceğini söylerdi veya belki onun cihazı daha iyidir, kafan rahat olurdu en azından

Back