• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

@Pircici pufboregi pufboregi kızlar ben hamileyken evde ultrason olsaydı ne güzel olurdu der dururdum :halay:
Sabah akşam izleriz diye :halay:
Görüş günü bi türlü gelmek bilmezdi :işsiz:

Bir de pufboregi pufboregi nickin beni acıktırıyor :hamarat:
Ay bende bi yalan uyfurup gidip görmek istiyorum antibiyotik vs kullandım ya korkuyorum hala benimlemi diye :( daha görüş gününe ikibucuk hafta var

Kizlar gunaaydin :)) bahsetmissiniz de merak ediyorum bu yumurtlama hesabi olayini :) ben takvim hesabina gore bir orta gebelik sansi varken yani yumurtlamaya 4 gun varken bir de hemen adetten bir gun önce yasadim iliskiyi ama tam bir gun once olma olasiligi yoktur diye dusunuyorum.yumurtlamaya 4 gun kala nasil hamile kaldigim ise soru isareti :))) ogrenmeden 2 aksam oncede ruyamda kız bebek verdiler elime..o kadar merak ediyorum ki :) ilk bebiktom :) erkekte olsa annesinin kiymetlisi tabiki ama kız cok istiyorum ne yalan soyleyeyim:) anı kızlı babasının basinin etini yeriz
Kızlar da aynı şeyi söylemiş bende öyle biliyorum. Kızın olur muhtemelen. Sonucu alınca hatırlat merak ettim teori doğruluğunu

KV kendi annen farklı mı sanki. Benim annem üni mezunu. İlk bebeğimde kalp atışlarını dinledik dediğimde yok artık 6 haftada kalp mı atar dedi. Neyse o zaman hehe deyip geçmiştim. Şimdi yine aynı muhabbet. Doktor sana kendi kalp atışını dinletiyordur başka ne gösterecek demez mi.. Anne git dedim ya elinde internet var bir de aç bak. Ne bakacağım ya diyor. Çocuk 6 haftalık bile değil 3 haftalık zaten diye de ekliyor. :bicak:
Mantıklı aslında kendi açısından :-)
Sata göre 6 haftalık ama satın başında biz regl olmuş oluyoruz :KK31:
Yani ortalama 3 hafta düşmek gerek :kahve::kahve:

KV kendi annen farklı mı sanki. Benim annem üni mezunu. İlk bebeğimde kalp atışlarını dinledik dediğimde yok artık 6 haftada kalp mı atar dedi. Neyse o zaman hehe deyip geçmiştim. Şimdi yine aynı muhabbet. Doktor sana kendi kalp atışını dinletiyordur başka ne gösterecek demez mi.. Anne git dedim ya elinde internet var bir de aç bak. Ne bakacağım ya diyor. Çocuk 6 haftalık bile değil 3 haftalık zaten diye de ekliyor. :bicak:
Offfff dediğim dedik tipleriden hiç hazetmiyorum. Babam da öyle biridir. Neyseki sağlık konusunda bişi demiyorlar

Ay bende bi yalan uyfurup gidip görmek istiyorum antibiyotik vs kullandım ya korkuyorum hala benimlemi diye :KK43: daha görüş gününe ikibucuk hafta var
Bak işte ya karamsarlığa veto :KK20:
Kuzum içinde kalmasın git görüş
Bahaneye ihtiyacın yok ki :KK39:
Bebeğimi gösterin bana de yoksa kk yı toplarım başınıza de:-)

@Pircici pufboregi pufboregi kızlar ben hamileyken evde ultrason olsaydı ne güzel olurdu der dururdum :halay:
Sabah akşam izleriz diye :halay:
Görüş günü bi türlü gelmek bilmezdi :işsiz:

Bir de pufboregi pufboregi nickin beni acıktırıyor :hamarat:
Ahahaha ay ben bu nickimi şişman zamanlarımda almıştım. Çok severim pufböreğini :) ama yıllrdır el sürmedim annem de çok fena yapar yaa. Aman neyse yersem kesin çıkarırım kızartma fena yapıyor

Ahahaha ay ben bu nickimi şişman zamanlarımda almıştım. Çok severim pufböreğini :) ama yıllrdır el sürmedim annem de çok fena yapar yaa. Aman neyse yersem kesin çıkarırım kızartma fena yapıyor
Geçen gün sırf senin yüzünden börek kızartıp yedim :kk77:
Bi tarafım şişmesin diye:KK49:
Bu işin sonu kötü bak diyorum sana şimdiden :rolleyes::rolleyes:

Offfff dediğim dedik tipleriden hiç hazetmiyorum. Babam da öyle biridir. Neyseki sağlık konusunda bişi demiyorlar
Evet ben de kendi annemden nefret ediyorum bu konuda. Doktor değil ama herşeyi bilir.2.bebeği de istemiyor zaten tek çocuk yeterdi diyor. O yüzden hiçbir konuda konuşmak istemiyorum kendisiyle. Tam bir enerji sömürücüsü

Arkadaşlar hepinizde akıntı var mı benim şeffaf akıntı yorulunca işteyken sarımsı trak oluyor ama koku yok
Bende beyaz oluyor
Kokusuz olması iyi bişey
Ama beyaz dışındaki akıntılar hamilelikte normal kabul edilmiyor

Mantıklı aslında kendi açısından :-)
Sata göre 6 haftalık ama satın başında biz regl olmuş oluyoruz :KK31:
Yani ortalama 3 hafta düşmek gerek :kahve::kahve:
Ya öyle ama ilk 3 haftada da yumurta gebelik için hazırlanıyor sonuçta bebeğin ana maddesi o yani. Tıbben de regl gününe göre sayıyorlar. Napalım. 40 haftam dolduğunda o çocuğun daha 2 haftası var diyordu. Daha miadı dolmadı girme doğuma diyordu

Ya öyle ama ilk 3 haftada da yumurta gebelik için hazırlanıyor sonuçta bebeğin ana maddesi o yani. Tıbben de regl gününe göre sayıyorlar. Napalım. 40 haftam dolduğunda o çocuğun daha 2 haftası var diyordu. Daha miadı dolmadı girme doğuma diyordu
Canım annen cidden garipmiş doğrusu
Ben espriye vurdum konuyu ama anlaşılan sert kayaya çarptık :kızgın:
Bende 40+3 de Doğum yapmıştım
O çocuğun miladı lafı bi hayli sinir bozucu

Evet ben de kendi annemden nefret ediyorum bu konuda. Doktor değil ama herşeyi bilir.2.bebeği de istemiyor zaten tek çocuk yeterdi diyor. O yüzden hiçbir konuda konuşmak istemiyorum kendisiyle. Tam bir enerji sömürücüsü
Çocuk senin. Senin kararın yapıp yapmamak. Üçüncü kişilere laf düşmez. Ben okul okuyorum diye nerden çıktı çocuk diyecekler diye çok korkmuştum. Eşimde bu bizim kararımız kimseyi ilgilendirmez. Demişti. Gerçi sevindiler Bişi de demediler ama ben dahil herkes şu an okul nolcak diye düşünüyoruz.

Arkadaşlar hepinizde akıntı var mı benim şeffaf akıntı yorulunca işteyken sarımsı trak oluyor ama koku yok
Var tatlım
Geçen gün sırf senin yüzünden börek kızartıp yedim :kk77:
Bi tarafım şişmesin diye:KK49:
Bu işin sonu kötü bak diyorum sana şimdiden :rolleyes::rolleyes:
ahahahah çok tatlısın. Ben 5. Aydan korkuyorum. Kızımda ilk 4 ay yrm kilo almıştım 5. Ay 4 kg aldım. Üstelik kiloluydum ztn. O yüzden altın çağ bnm kabusum olmamalı yenemeliyimmm

Bana hemşire dediki gerekli ekipmanımız yok 4.aya kadar takip yapamıyoruz ama 4.aydan sonra biz de bebeğin kalp atışını dinliyoruz dedi ama neyle bilmiyorum
Küçük taşınabilir eski ev telefonları kadar cihazları var onunla dinliyorlar. Minik bir şey.

Ya ben 38 de doğurdum öyle olsa 36 olurdu prematüre olurdu daha ciğer gelişimi tamamlanmamış olurdu. Ama değil. Bilmedikleri şeylere ne de güzel yorum yapıyorlar ya. Sağlık okuyunca insan böyle şeylete daha çok sinir oluyormuş onu anladım. Ben de kv ile başetmeye çalışırım her zmn bu tür konularda. Nerde internetten bulduğu saçma bilgiler onunla çatışır benle. Mesela geçen fava yapmış canınız çekmesin. Fava gebe ve emziklilerin yememesi gereken bir gıda. Bakla tehlikeli olabilir çünkü çocuk için. Favizm e sebep olabilir. Ben bunu derste de gördüm ilk gebelğimde de biliyordum. Sizler pek bilmeyebilşrsiniz her yerde yzmaz nedense.yapmış yiyemem dedim. Bişi olmaz diyor. Açıklıyorum nedenini yok anlamıyo. Uğraşmıcan anlatmaya aslında da işte ah söz geçiremiyorum kendime

Canım annen cidden garipmiş doğrusu
Ben espriye vurdum konuyu ama anlaşılan sert kayaya çarptık :kızgın:
Bende 40+3 de Doğum yapmıştım
O çocuğun miladı lafı bi hayli sinir bozucu
Yok torununu çok seviyor o ayrı tek torunu zaten de kendisi emekli öğretmen olduğu için konuşma tarzı öyle sinir bozucu. Ama 2.yi söylediğimde istemediği her halinden belliydi. Annelerimize bağlıyız ama sinir bozucu oldukları zaman da bunalıma giriyorsun. Psikoloğa gittim adam sen gelme anneni getir dedi :halay:O yüzden çok şanslısınız anneleri ile arası iyi olanlar

Kizlar dudaklarim ve karin bölgem acaip kuru neler kullaniyorsunuz ?

Back