- 17 Haziran 2014
- 1.654
- 3.136
- 133
Istanbul da degilim canim ☺ Ama tarihler kesinlessin daha vakit var. Aileler orada oldugu icin ona gore plan yapar, ayarlamaya calisirim ☺Pircici kuzu hala istanbuldaysan bulusuyoruz gelirmisin :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istanbul da degilim canim ☺ Ama tarihler kesinlessin daha vakit var. Aileler orada oldugu icin ona gore plan yapar, ayarlamaya calisirim ☺Pircici kuzu hala istanbuldaysan bulusuyoruz gelirmisin :)
Olmadı sanada uyan bi tarihe ayarlarız :)Istanbul da degilim canim ☺ Ama tarihler kesinlessin daha vakit var. Aileler orada oldugu icin ona gore plan yapar, ayarlamaya calisirim ☺
Aranızda öğretmen var mi?Ben nöbette aşırı yoruluyorum.Bir de bu hafta çift nöbet
kızlar bana da folic1 verdi içinde 400mg var günlük değer bir tane içiyorumbana üstüne basa basa 3 tane al yok içemem dersen başka tavsiye edeyim dedi. hemde iki farklı dr gittim ikiside aynısını söyledi..
Saatlerle bile değişebiliyor o tatlım. Adetin düzensizse veya yumurtlama belirtilerini farkedemiyorsan zor bulman. Ben akıntı değişikliğini, rahim yumuşaklığını, kasık ağrısını hatta nereden yumurtladığımı bile anlıyorum mesela. Adetim Hep düzenlidir de 28 de bir olurum ve 14 te yumurtlarım.Ovulasyon testine hele hic inanmıyorum
Bende hic bi zaman tam kırmızı yapmadı hep avık pembede kaldı ama tuttu :)
Canim bir sorum olacak. Usengecligimden hala kaydimi yaptirmadim ben. Ama kan tahlili yaptirmaya gittigimde gebe goruntuleme ve gozlem odasi diye bir oda ilisti gozume. Aile hekimliginde ultrason oluyor mu? Ebeler falan ultrasonla bakiyor mu acaba?Canım sağlık ocağına kalp atışı filan duyulduktan sonra kayıt yapılıyormuş aile hekimi açbana 8.hafta da yapalım kaydını demişti bugün yaptırdım
O guzel bir folik asit. Bildigim kadariyla bitkisel. Ama uretimi kalkmisti sordugumda. Ben eczanenin yalancisiyim. Hem icimi kolay, minicik.kızlar bana da folic1 verdi içinde 400mg var günlük değer bir tane içiyorum
Çok romantik bi insan olduğumdanbu raahim çok komik bişey kinin ki ters, kinin ki aşağıda, kinin ki geride, kalp şeklinde olanıda ilk senden duydum..
sağlıkla kavuşalım da bebişlerimize gerisi önemli değil..
Evet canım doğrusu o ama 400 mg değil, 0,4 mg yani 400 mcg olmalı. eczacına ve doktoruna danış. Ben de folidoce kullanıyorum sabah aç karnına o da o da 400 mcg, çok az da b12 vitamini varhamilelerde kullanımı yazmıyor canım ya 5 mg ya ondan merak ettim , 400mg kullananlar var benmki düşük çünkü
Valla ama içime boşalmadı ki. Geri çekilme yöntemi uygulamıştık. İlk gelen sıvıyla gebe kaldım ben süpriz gebelik yani. O yüzden bakalım ne çıkcak sıpaO zaman sizinki erkek olacak buyuk ihtimalle
gerçekten yalan söylemiş başka yere bak istersen ben girdiğim iki eczanede de vardıO guzel bir folik asit. Bildigim kadariyla bitkisel. Ama uretimi kalkmisti sordugumda. Ben eczanenin yalancisiyim. Hem icimi kolay, minicik.
Hamileligi ogrendigimden beri regenesis kullaniyorum. Ama oncesinde sordugumda uretimi kalkmis dedi 2 eczane ayni seyi soylemisti. ( biriyle sonradan baska folik asit yuzunden sac basa kavgaya tutusacaktik) ☺☺☺Sonra baska arayislara gectim ben. Ama mide bulantisi olan ve hap fobisi olan kisiler rahatlikla kullanabilir. Ebati kucuk oldugu icin.gerçekten yalan söylemiş başka yere bak istersen ben girdiğim iki eczanede de vardı
Allah yardimcin olsun... benim 3 gecedir tam uykuya dalarken midem bulaniyor ama kusma yok cok sukur. Gece bulantisi da bir kendimde gordum ben.Selam kızlar herkes istanbuldan masallah yok mu Ankara?
Midem çok çok kötü benim akşam yemeği defterini tamamen kapattım günde 1 öğün anca yiyorum bugün 9+4. 12. Haftada mide bulantim devam ederse dava açıcam
Yoğurt için sutu pisiriyoruz ya oyuzden çığ süt tüketmiş olmayız bence. Birde yıllardır süt ve yoğurdu bu şekilde sutcuden tüketiyoruz. Pastorize olanlar tatsız tuzsuz geliyor bana.Ama arada partimize kutu süt de kullaniyorum.Ya benim bu sut urunleri konusunda kafam cok karisik. Cig sut tuketmesin hamileler diyen doktor da var, pastorize tuketmesin ev yogurdu yesin diyen de var. Ben de iki arada bir derede kaldim. Senelerdir yogurdumu kendim yapardim. Ta ki hamile kalana kadar. Ne yapacagimi sasirdim. Bu doktorlar niye ortak noktada bulusmuyorlar deli oluyorum ya. Vallahi yogurt yiyemez oldum. Bol peynir yiyorum. Ve sut iciyorum ( light sut). Hepimiz Allaha emanetiz artik.. bir sonraki randevumda doktoruma sorayim bakalim o ne diyecek. Kizlar sizde unutmazsaniz doktorlariniza bir citlatsaniza bu cig sut muhabbetini. Bir fikir ediniriz topluca. Hazir yogurt hic sevmiyorum. Yogurt demek icin bin sahit ister.
Saolasin canim valla ilkinde de böyleydi ikinci olmaz diye umut esiyordum kısmet aynıymış.Allah yardimcin olsun... benim 3 gecedir tam uykuya dalarken midem bulaniyor ama kusma yok cok sukur. Gece bulantisi da bir kendimde gordum ben.
Canim doktor doktor gezme. Ilk gittiğin iki hafta sonra gel diyen doktora git.Çok şanslısın valla canım , ben 2 doktora gittim özelde hiç memnun kalmadım haftaya gidersem 3. doktor olucak
Ben ben! Ayy benim bütün sene boyunca çift nöbet çünkü öğretmen çok az. Ustelik 10 saat dersim olan günlerde nöbetlerim. Resmen mahvoluyorumAranızda öğretmen var mi?Ben nöbette aşırı yoruluyorum.Bir de bu hafta çift nöbet
Çiğ süt bakteri barındırabilir. Zaten ısıtınca içindeki yararlı balterilerde ölüyor. En iyisi günlük pastörize sütten mayalamak. Uzun ömürlü sütten de uzak durun. Onlar antibiyotikli ztn. Bizim mikrobiyoloji hocamız bunları demişti. Doktorum da aynısını söyledi.Ya benim bu sut urunleri konusunda kafam cok karisik. Cig sut tuketmesin hamileler diyen doktor da var, pastorize tuketmesin ev yogurdu yesin diyen de var. Ben de iki arada bir derede kaldim. Senelerdir yogurdumu kendim yapardim. Ta ki hamile kalana kadar. Ne yapacagimi sasirdim. Bu doktorlar niye ortak noktada bulusmuyorlar deli oluyorum ya. Vallahi yogurt yiyemez oldum. Bol peynir yiyorum. Ve sut iciyorum ( light sut). Hepimiz Allaha emanetiz artik.. bir sonraki randevumda doktoruma sorayim bakalim o ne diyecek. Kizlar sizde unutmazsaniz doktorlariniza bir citlatsaniza bu cig sut muhabbetini. Bir fikir ediniriz topluca. Hazir yogurt hic sevmiyorum. Yogurt demek icin bin sahit ister.
Ben aç aç geziyorumAy bi gün kızın biri şeftali suyu içiyordu ( ben en son içeli herhalde 20 sene olmuştur) onu görünce canım istedi içtim kustum sonra ahahahah. Valla tatlıdan uzak duruyorum asla istemiyorum çünkü midem bulanıyor tatlı daha çok kötü yapar diye kaçıyorum. Acı normalde severim ondan da korkuyorum ama geçen yedim ne güzel geldi. Et ve balıktan tiksindim. Bakalım ne çıkcak