- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Canım Kv ve çevre söylemlerine alışıp “he he” demeyi öğrensen iyi edersin. Zayıf olanlar ikinci gebelikte en erken 15te hisseder belki. Ben 17.haftamda hissetmiştim, içinde balık takla atıyor gibi bir his. Öyle vurma vs sıkışmaya başlayınca yani 22de falan oluyor.Kızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Ay o kadar hamile bir arada görünce insanların tepkisini düşünemiyorum bi de aynı zamanda dogum yapacak insanlar olarak aynı büyüklükte karin :) anneler buluşmasına alışık da millet acaba hamile buluşmasına da alışık miiNe cok anadolu yakası var
Yaza dogru bi bulusma ayarlayalım istanbullular olarak :)
Göbiş tokustururuz
sende anadolu yakasında mısın?Ay o kadar hamile bir arada görünce insanların tepkisini düşünemiyorum bi de aynı zamanda dogum yapacak insanlar olarak aynı büyüklükte karin :) anneler buluşmasına alışık da millet acaba hamile buluşmasına da alışık miibence de çok tatlı olur güzel fikir
Canim bende ayni dertten muzdaribim. Gece bulantilari beni mahvediyorAllah yardimcin olsun... benim 3 gecedir tam uykuya dalarken midem bulaniyor ama kusma yok cok sukur. Gece bulantisi da bir kendimde gordum ben.
Wow süpermişSaatlerle bile değişebiliyor o tatlım. Adetin düzensizse veya yumurtlama belirtilerini farkedemiyorsan zor bulman. Ben akıntı değişikliğini, rahim yumuşaklığını, kasık ağrısını hatta nereden yumurtladığımı bile anlıyorum mesela. Adetim Hep düzenlidir de 28 de bir olurum ve 14 te yumurtlarım.
Dimi ama minik karınlarımızla cifter cifter bulusuruz ne tatlı dogumdaşlar :)Ay o kadar hamile bir arada görünce insanların tepkisini düşünemiyorum bi de aynı zamanda dogum yapacak insanlar olarak aynı büyüklükte karin :) anneler buluşmasına alışık da millet acaba hamile buluşmasına da alışık miibence de çok tatlı olur güzel fikir
Benimde dusuk cikti canim devit 3 damla verdi sana bisey vermedimiiyi günler kızlar ben dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım d vitamini değerimin çok düşük olduğu söylendi. alt sınır 11 ken benim değerim 4 lerde çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı ve bu durum bebeğe zarar verir mi
Ben avrupa yakasındayım canim ama oyle bir organizasyon olursa ayarlarızsende anadolu yakasında mısın?
Oyyy Allah yardimcimiz olsuuunnnBen ben! Ayy benim bütün sene boyunca çift nöbet çünkü öğretmen çok az. Ustelik 10 saat dersim olan günlerde nöbetlerim. Resmen mahvoluyorum
oy benim gündaşımBen avrupa yakasındayım canim ama oyle bir organizasyon olursa ayarlarız
Zaten herkesin rahatca gelebilecegi kadıköy vs gibi orta nokta olur :)Ben avrupa yakasındayım canim ama oyle bir organizasyon olursa ayarlarız
Aminn amin canım.Oyyy Allah yardimcimiz olsuuunnn
evet avrupa yakasındakileri de düşünmek gerekiyor. ayy cok heyecanlıZaten herkesin rahatca gelebilecegi kadıköy vs gibi orta nokta olur :)
İste metrobüs olsun metro olsun herkes rahatca en azından Kadıköy e gelir diye düşünüyorumevet avrupa yakasındakileri de düşünmek gerekiyor. ayy cok heyecanlı
aynen ya cafe bayram eder bizi doyurmak zor olur bu gidişleİste metrobüs olsun metro olsun herkes rahatca en azından Kadıköy e gelir diye düşünüyorum
Genelde böyle etkinlikler hep orta bi yerde olur :)
Valla bende cok heves ettim bes on hamiş aynı göbişle aynı masada
Benim de 5 lerdeydi Canım doktoruma sordum, 12. haftadan itibaren kullanırsın dedi, herhalde çocuğun kemik gelişimi o zaman başlıyoriyi günler kızlar ben dün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım d vitamini değerimin çok düşük olduğu söylendi. alt sınır 11 ken benim değerim 4 lerde çıkmış böyle bi durum yaşayan var mı ve bu durum bebeğe zarar verir mi
Benim doktorum da folidoce veriyor, ilk çocukta da onu kullanmıştım ama şimdi mide bulantısından sonra premesis plusa geçtimonu da inceledim o da çok iyi içinde b12 var
Kalp atışını gören doktora giderdim herhalde senin yerinde olsam, yanılmış olabileceğini söylerdi veya belki onun cihazı daha iyidir, kafan rahat olurdu en azındanay hadi inşallah , yani biri duyuyorum diyip diğerilerini duymaması bizi çok korkuttu aksi bir durum vrsa zaten 2 haftaya kadar kendini belli eder diye düşünüyorum . Allah sabır versin bizlere çok zor gerçekten, minnacıkken bile insan bağlanıyor.Çok sağol desteğin için
O acıdan dusunmemistim ama aynen kafe sahibi yaşadı zaten ıstahim açıldı bi bu araaynen ya cafe bayram eder bizi doyurmak zor olur bu gidişle
evet karşıdakiler bi vapurla gelir yada marmaray cok kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?