Genelde 5 haftada görünüyo canım ama yine 1-2 hafta sonra gel kalbine bakalım diyecek bana sorarsan bi önceki tecrübeme dayanarak 7 bitsin öyle git geçmiştw bi düşük vs takip gerektiren olayın olmadıysa tabi ki
Hayırlı olsun bu arada :) UOTE="NerdesiNN, post: 58407867, member: 366406"]
  • Merhaba hanımlar, Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım Kan testi yaptirdim acilde pozitif cikti. Doktora gitmek icin acele etmeli miyim ? 5 haftalik olduk sanirim. Kese görünür mü artık. Yoksa bi kaç gün daha beklesem mi?
[/QUOTE]

Ay ne güzel inşallah kandada pozitif güzel sonuçlar gelir ilk bebek mi olucak

N Nursultani1 Ben iki kere yaptırdım kan testi artış 4 kat olmuştu. Sonra hep evde idrar testi yaptım kana görmedim bi daha. Bat 28 aralıktı canım. Henüz doktora da gitmedim çünkü bi önceki gebeligimde çok yıprandım yine çok erken öğrenip gitmiştim. Şu an zor dayanıyorum ama direk kalp atışını duymak istiyorum bu defa. Sen ne yaptın, nasıl gidiyor?

Cevap veren herkese çok tesekkür ederim folikasiti eczaneden alirim o zaman. Onuda doktor verecek zannediyordum. Eşimi ikna edebilirsem 7. haftada gideyim o zaman. İlk bebeğim olduğu icin tecrübesizim biraz

Günaydın canım
En iyisini yapıyorsun İnan , allah muhafaza kanama falan olmadıkça doktora gitmenin bi gereği yok
Ben kızımda hiç stres yaşamadım çok şükür
Sağlık ocağına kan tahlili yaptırdım bat gününde
65 ti değer .tamam hamileyim dedim
Bekledim 17 gün sonra gittim doktora ( bu arada folik asit içiyordum ) keseyi bebeği kalp atışını gösterdi dr ve yolumuza baktık
Arkadaş sonucu aldı gitti
Kese görünmedi
Kese göründü ama içi boş dedi dr
Bebek var ama kalp atışı yok dedi
Kalp atışı var ama Bebek hiç gelişmemiş dedi
En sonumda kalbi durdu diye aldılar bebeği
Bu sadece bi arkadaşımın başına gelen
Bu kadar strese dayanılır mı ya
Bende zinhar gitmem
Bugün bat günüm ve elimde kalan son testi yaptım ekliyorum

Eklentiler

• 7D893578-416A-4BB8-86DD-9156C29D4D0E.jpeg
    112,7 KB · Görüntüleme: 73
Aynen benim de öyle oldu benim de bir önceki hamileliğimde ve ben de kaybettim en sonunda bebeğimi. Zaten o psikolojik yıpranma da etkiliyor süreci ve bebegin sağlığını bence. Sen de iyi yapıyorsun hem Çok güzel Koyulasmis testin. Bence yolunda her şey. Folik asit iciyorum ben de. Icimizi ferah tutalım inşallah iyi olacak :)

Merhaba, ben de bata 4 gün kala idrar testi sonrasında kan testi ile öğrendim. Inşallah sorunsuz bir şekilde devam eder hamileliğimiz ve bebeklerimize kavusuruz :)

Herkese merhaba arkadaşlar. hamileliğini öğrenen arkadaşlar hayırlısıyla kucağına alır inşallah bebişini. Dün akşam test yaptım 5-10 dk içinde hiçbir şey yoktu. Sabah baktığımda ikinci çizgi vardı. başına böyle bir şey gelip hamile olduğunu öğrenen var mı ? sat 6 aralık .

benimde ilk yaptığm test ilk 10 dk değişmedi. Çok sonra silik çizgi oldu. Adetten bİR gün önceydi ama benimki. adetten bir gün sonra yaptım çok net çıktı çizgiler

Maalesef bugün kü sonucumuz iki gün önceyle ayni çıktı Cuma günü tekrar teste gidecem.

Hayirlisi olsun yerlesme kanamasi olabilir hberleeini bekliyoruz :)

Adetim normalde yarin bugün kan verdim sonucum bu çok şükür hamileyim

Eklentiler

• 4A06328E-2F54-42F7-B577-DBEF30295ABC.jpeg
    163,3 KB · Görüntüleme: 201
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…