İyi akşamlar anneler ve anne adayları bende hamileliğin başlarındayım ve sizlere bir kaç bişey sormak istiyorum. İlk belirtiler olarak kasık ağrısı çok yaşadım şuan o geçti ama göğüs ağrısı başladı ve gece uykudan uyandırıyor resmen sizde bunları yaşadınız mı? Bir çözümü var mı ağrıyı biraz da olsa azaltmanın.

Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun :) ben bat a 4 gun kala öğrendim hamileliğimi ve o zaman hiç gogus agrım yoktu hatta adet olacağım zaman çok şiddetli ağrırdı göğüslerim Bu defa hiç ağrımadı ben de şüphelendim o derece yani. Ama şu son 2 3 gündür benim de çok ağrıyor göğüslerim dokunamıyorum. Kasik ağrım da ilk günden beri var o benim en çok hissettiğim şey olabilir hatta. Geçirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama ben uzanınca ve de sıcak tutunca hafifliyor bunu farkettim. Sen de deneyebilirsin. Yani bu ağrılar vücudun değişime verdiği tepkiler. Bir soruna işaret etmesin de mecbur katlanacağız :)

Teşekkür ederim bir de sıcak uygulamayı deneyeyim İnşallah azalır ağrı hoşbuldum bu arada :)

Kizlarr rapor verin bakiiimmm neler yaptınız
B. Hcg ler ne alemde canlar...

Kizlarr rapor verin bakiiimmm neler yaptınız
B. Hcg ler ne alemde canlar...
Pazartesi 32 ydi yarin inşallah güzel haberi alırım. Bende maalesef geç yumurtlama ve kan pıhtılaşması var yarın ikiye katlanırsa iğne kullanmaya başlayacam.

Hamileyim kızlar sanırımmm görsele yorumlarınızı bekliyorum
Ama kanda pıhtılaşma sorunu olan var mı
Bi yandan da ödüm kopuyor her an her şey olabilir diye

Eklentiler

• IMG_20190101_231000.jpg
    103,6 KB · Görüntüleme: 58
  • Merhaba hanımlar, Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım Kan testi yaptirdim acilde pozitif cikti. Doktora gitmek icin acele etmeli miyim ? 5 haftalik olduk sanirim. Kese görünür mü artık. Yoksa bi kaç gün daha beklesem mi?

Vaaaarrrrrrr
INŞAALLAH kan da da gör mutlaka zaten özel durumunda varmış seni hemmem k.dgmcuya gonderilm hayırlı haberle gel canım

Vaaaarrrrrrr
INŞAALLAH kan da da gör mutlaka zaten özel durumunda varmış seni hemmem k.dgmcuya gonderilm hayırlı haberle gel canım
İnşallah canım yarın kan vericem bakalım neler olacak allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah

Özel bir durumun yoksa en guzeli 7nin bittiği hafta ben öyle gittm kızımda kalp atisidir kesesidir
Hic dert olmuyor
Degilse kese bosdu doluydu ya da kalp atışı yok gibi dogru yanlış bi sürü evham oluyo

Ben de bata 4 gün çift çizgi gördüm
2 gün kala çizgi koyulaştı aynı zamanda kahverengi akıntı başladı ve 1.5 gün devam etti adet geliyor tutunamadı herhalde diye düşündüm ama durdu çok şükür bugün bat günü idi
Cuma ya da Perşembe kan vermeyi düşünüyorum

Yumurtlama gününü biliyor musun
Periyodun kaç gun ve Su an kaç gün gecti

Sagolun kizlarr .Isteyen herkese insallaaahh

Amin inşallah
İyi geceler kizlarr. Bende bu aksam test yaptim silik cizgi cikti. Sanirim hamileyim. Bat 2 gun gecikti
Ooooo maşallah
Gözünüzaydın
Rabbim hayırlısıyla kucağınıza aldığınız günü gösterir inşallah

Maşallah rabbim hayırlısıyla kolayca hamileliği geçirip kucağınıza almayı nasip eder
Benim de kasık ağrım var arada gelen ama göğüste yaşamadım henüz
Rabbim kolaylık versin

Canım sen bidaha test yaptın mı ya da kana gittin mi
Batın kaçtı ?

Pazartesi 32 ydi yarin inşallah güzel haberi alırım. Bende maalesef geç yumurtlama ve kan pıhtılaşması var yarın ikiye katlanırsa iğne kullanmaya başlayacam.
Hadi inşallah katlanmıştır

Maşallah bugün çok güel haberler gelmiş maşallah
Hiç korkmayın rabbim yardım edecek
Sağ Salim kucağınıza alacaksınız inşallah
Stres en kötüsü
Bir arkadaşım ben karnımda Bebek taşıyamam deyip dururdu ,karnımda nasıl yaşayacak vs vs
daha yeni evliyken böyle şeyler konuşurdu
5 yıl sonunda Bebek düşündü 7 yol sonunda hamile kaldı ve bebeği karnında öldü
Hep pozitif telkinler ver kendine,bazen konuştuklarımız dua yerine geçiyor çünkü Gözünüzaydın hayırlı olsunnnn
Bence erken şahsi fikrim
Şimdi giderseniz karından göremezse alttan bakıp keseyi görmeye çalışacak bide
doktorlar kese boş muhabbeti yapıyorlar
Zaten bu haftada kese zor görülüyor zaten
Boş diyerek kaygı oluşturuyor
Ben 7-8. Haftada gideceğim inşallah
Folik asite başlamadıysan eczaneden alabilirsin onu

Özel bir durumun yoksa en guzeli 7nin bittiği hafta ben öyle gittm kızımda kalp atisidir kesesidir
Hic dert olmuyor
Degilse kese bosdu doluydu ya da kalp atışı yok gibi dogru yanlış bi sürü evham oluyo
Katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…