21 yasindayim 14 aylik oglum var ve inslah 2 ye tamamlayacagiz :)Yaşın kaç canim ilk çocuk mu olucak?
Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsun :) ben bat a 4 gun kala öğrendim hamileliğimi ve o zaman hiç gogus agrım yoktu hatta adet olacağım zaman çok şiddetli ağrırdı göğüslerim Bu defa hiç ağrımadı ben de şüphelendim o derece yani. Ama şu son 2 3 gündür benim de çok ağrıyor göğüslerim dokunamıyorum. Kasik ağrım da ilk günden beri var o benim en çok hissettiğim şey olabilir hatta. Geçirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama ben uzanınca ve de sıcak tutunca hafifliyor bunu farkettim. Sen de deneyebilirsin. Yani bu ağrılar vücudun değişime verdiği tepkiler. Bir soruna işaret etmesin de mecbur katlanacağız :)İyi akşamlar anneler ve anne adaylarıbende hamileliğin başlarındayım ve sizlere bir kaç bişey sormak istiyorum. İlk belirtiler olarak kasık ağrısı çok yaşadım şuan o geçti ama göğüs ağrısı başladı ve gece uykudan uyandırıyor resmen sizde bunları yaşadınız mı? Bir çözümü var mı ağrıyı biraz da olsa azaltmanın.
Teşekkür ederim bir de sıcak uygulamayı deneyeyim İnşallah azalır ağrıMerhaba hoşgeldin, hayırlı olsun :) ben bat a 4 gun kala öğrendim hamileliğimi ve o zaman hiç gogus agrım yoktu hatta adet olacağım zaman çok şiddetli ağrırdı göğüslerim Bu defa hiç ağrımadı ben de şüphelendim o derece yani. Ama şu son 2 3 gündür benim de çok ağrıyor göğüslerim dokunamıyorum. Kasik ağrım da ilk günden beri var o benim en çok hissettiğim şey olabilir hatta. Geçirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama ben uzanınca ve de sıcak tutunca hafifliyor bunu farkettim. Sen de deneyebilirsin. Yani bu ağrılar vücudun değişime verdiği tepkiler. Bir soruna işaret etmesin de mecbur katlanacağız :)
Pazartesi 32 ydi yarin inşallah güzel haberi alırım. Bende maalesef geç yumurtlama ve kan pıhtılaşması var yarın ikiye katlanırsa iğne kullanmaya başlayacam.Kizlarr rapor verin bakiiimmm neler yaptınız
B. Hcg ler ne alemde canlar...
Şimdi de kullanman gerek miyor muPazartesi 32 ydi yarin inşallah güzel haberi alırım. Bende maalesef geç yumurtlama ve kan pıhtılaşması var yarın ikiye katlanırsa iğne kullanmaya başlayacam.
Şuan coraspirin kullanıyorum malesef elimde iğne yok yarın gebelik sağlıklı mı değil mi ondan emin olup verecek doktorumŞimdi de kullanman gerek miyor mu
VaaaarrrrrrrHamileyim kızlar sanırımmm görsele yorumlarınızı bekliyorum
Ama kanda pıhtılaşma sorunu olan var mı
Bi yandan da ödüm kopuyor her an her şey olabilir diye
İnşallah canım yarın kan vericem bakalım neler olacak allah hepimize hayırlı sağlıklı evlat versin inşallahVaaaarrrrrrr
INŞAALLAH kan da da gör mutlaka zaten özel durumunda varmış seni hemmem k.dgmcuya gonderilm hayırlı haberle gel canım
Özel bir durumun yoksa en guzeli 7nin bittiği hafta ben öyle gittm kızımda kalp atisidir kesesidir
- Merhaba hanımlar, Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım
Kan testi yaptirdim acilde pozitif cikti. Doktora gitmek icin acele etmeli miyim ? 5 haftalik olduk sanirim. Kese görünür mü artık. Yoksa bi kaç gün daha beklesem mi?
Yumurtlama gününü biliyor musunHamileyim kızlar sanırımmm görsele yorumlarınızı bekliyorum
3 aralık sat başlangıcıydı 17 si falan da yumurtlama olması lazım canımYumurtlama gününü biliyor musun
Periyodun kaç gun ve Su an kaç gün gecti
Sagolun kizlarr .Isteyen herkese insallaaahh
Ooooo maşallahİyi geceler kizlarr. Bende bu aksam test yaptim silik cizgi cikti. Sanirim hamileyim. Bat 2 gun gecikti
Maşallah rabbim hayırlısıyla kolayca hamileliği geçirip kucağınıza almayı nasip ederİyi akşamlar anneler ve anne adaylarıbende hamileliğin başlarındayım ve sizlere bir kaç bişey sormak istiyorum. İlk belirtiler olarak kasık ağrısı çok yaşadım şuan o geçti ama göğüs ağrısı başladı ve gece uykudan uyandırıyor resmen sizde bunları yaşadınız mı? Bir çözümü var mı ağrıyı biraz da olsa azaltmanın.
Canım sen bidaha test yaptın mı ya da kana gittin miMerhaba hoşgeldin, hayırlı olsun :) ben bat a 4 gun kala öğrendim hamileliğimi ve o zaman hiç gogus agrım yoktu hatta adet olacağım zaman çok şiddetli ağrırdı göğüslerim Bu defa hiç ağrımadı ben de şüphelendim o derece yani. Ama şu son 2 3 gündür benim de çok ağrıyor göğüslerim dokunamıyorum. Kasik ağrım da ilk günden beri var o benim en çok hissettiğim şey olabilir hatta. Geçirmenin bir yolu var mı bilmiyorum ama ben uzanınca ve de sıcak tutunca hafifliyor bunu farkettim. Sen de deneyebilirsin. Yani bu ağrılar vücudun değişime verdiği tepkiler. Bir soruna işaret etmesin de mecbur katlanacağız :)
Hadi inşallah katlanmıştırPazartesi 32 ydi yarin inşallah güzel haberi alırım. Bende maalesef geç yumurtlama ve kan pıhtılaşması var yarın ikiye katlanırsa iğne kullanmaya başlayacam.
Hamileyim kızlar sanırımmm görsele yorumlarınızı bekliyorum
Gözünüzaydın hayırlı olsunnnn
- Merhaba hanımlar, Allah nasip ederse bende eylül annesi olacağım
Kan testi yaptirdim acilde pozitif cikti. Doktora gitmek icin acele etmeli miyim ? 5 haftalik olduk sanirim. Kese görünür mü artık. Yoksa bi kaç gün daha beklesem mi?
KatılıyorumÖzel bir durumun yoksa en guzeli 7nin bittiği hafta ben öyle gittm kızımda kalp atisidir kesesidir
Hic dert olmuyor
Degilse kese bosdu doluydu ya da kalp atışı yok gibi dogru yanlış bi sürü evham oluyo
Yaaa benim de 6 aralıktı sat3 aralık sat başlangıcıydı 17 si falan da yumurtlama olması lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?