Yok artık by büyükler her şeyi abartmaya bayılıyorlar :) dün ne yediğini sorsan hatırlamaz onu mu hatırlıyormuş :)))Kızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Gözün aydın canım çok sevindim :)Kızlar herkese selam.. bende bugün nihayet bebeğimide gördüm kalp atisnida duydum .salı günü fakülte hastanesi keseyi görüp bebeği girememisti. Bugün dayanamadım özel e gittim. Rabbime şükürler olsun ki gördüm. Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda göstersin bu güzel heyecanı inşallah. O gumburtuleri duymamla ağlamam bir oldu zaten. Sabahtan beri pir pirpirim... Sat a göre 8 haftalık ama geç döllenme olduğu için 7 hafta ile uyumlu dedi doktor. Burdan bana sakın olmamı sabretememi söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim... Rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah. Ve hepimizin kini tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde ...
Kv. Kasilmalari rahim genislemesinin verdiği hisleri hatirliyordurKızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Bir de dün kayınvalidem ben tam senin gibiyken bebek vurmaya başlamıştı sen hissediyonusun dedi yok artık dedim ya 2 cm lik bebiş bomba olsa gene duymam heralde sizce 9 haftada hissetmek mümkün mü
Senin kayınvalide uçmuşKızlar bu bebişlerin cinsiyeti ne zaman belli olacak ya tecrübeli anneler cevap pliiiz
Gözünaydın canım çok sevindim senin adınaKızlar herkese selam.. bende bugün nihayet bebeğimide gördüm kalp atisnida duydum .salı günü fakülte hastanesi keseyi görüp bebeği girememisti. Bugün dayanamadım özel e gittim. Rabbime şükürler olsun ki gördüm. Rabbim isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda göstersin bu güzel heyecanı inşallah. O gumburtuleri duymamla ağlamam bir oldu zaten. Sabahtan beri pir pirpirim... Sat a göre 8 haftalık ama geç döllenme olduğu için 7 hafta ile uyumlu dedi doktor. Burdan bana sakın olmamı sabretememi söyleyen arkadaşlara çok teşekkür ederim... Rabbim isteyen Herkese nasip etsin inşallah. Ve hepimizin kini tamamına erdirsin sağlıklı bir şekilde ...
Seni ayrı miniğini ayrı karşılıyor ve öpüyoruzgünaydın ben ve miniğim de burdayız
biz de efendimSeni ayrı miniğini ayrı karşılıyor ve öpüyoruz
Teşekkür ederim kuzumbiz de efendim
ay artık görmek istiyorum randevumuz pazartesi, sizin daha varmı?
ay benden fazla dayananlar da varmısTeşekkür ederim kuzum
Ben daha bebeği göremedim ki canım ya
İyi hadi az kalmış görüş gününe
evet kan değerlerin hamilelik icin yeterli mi diye bakması gerekiyordu. eksikleri desteklemek için. nasıl istemedi ki?Herkese gunaydin,
Hamileligimin 7.haftasinin icindeyim. Su ana kadar kalp atislarinda kesede vs bir problem yok. Merak ettigim sey doktorum benden herhangi bir kan testi istemedi. Bazi degerlere muhakkak bakilmasi mi gerekiyor? Yardimci olur musunuz?
Ben de anlamadim ya dun buradaki yorumlari okuyunca dank etti bana da.sizin kacinci haftada istendi?evet kan değerlerin hamilelik icin yeterli mi diye bakması gerekiyordu. eksikleri desteklemek için. nasıl istemedi ki?
7. haftanın içinde gitmiştim. kağıt verdi sağlık ocağında yaptırmak için. bidahaki ay getirirsin acelesi yok demişti. dün verdim kanı bendeBen de anlamadim ya dun buradaki yorumlari okuyunca dank etti bana da.sizin kacinci haftada istendi?
Tesekkur ederim bugun arayip soracagim.7. haftanın içinde gitmiştim. kağıt verdi sağlık ocağında yaptırmak için. bidahaki ay getirirsin acelesi yok demişti. dün verdim kanı bende
GEçen hafta Perşembe gittim kese güzel bebeği göremedi, bi beyazlık var boş gebelik diyemeyiz dedi, bana da göstermeye çalıştı hattaay benden fazla dayananlar da varmısne zaman gidiceksiniz?
bende 7.ci hafta içerisinde yaptırdım. istediği testlerden bi kaçını sağlık ocağı yapmıyordu devlet has. de yaptırdım... sonra demir takviyesine başladık.. bende demir eksikliği çıktı. onun dışında sorun yoktu.Ben de anlamadim ya dun buradaki yorumlari okuyunca dank etti bana da.sizin kacinci haftada istendi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?