- 21 Kasım 2018
- 260
- 381
- 18
- 32
Aç gitmelisin canım çünkü açlık kan şekerine bakıcaklarYarın benim için de büyük gün. İlk kontrolümüz olucak. Eşim yoğun olunca mecbur sabrettim. Gitmişken tüm tahlilleri de (kan-idrar) yaptırıcam inşaallah.
Randevu saat 10da. Aç mı gitmeliyim tok mu????
Teşekkür ederim. Aç karna yol gitmekAç gitmelisin canım çünkü açlık kan şekerine bakıcaklar
Evet ben de aç içiyorum öyle daha etkiliymişHanimlar doktor bana bulanti ilaci verdi adi yanlis hatirlamiyorsam zefordu sanirim. Eczaci ac icilmeli yazmis ben tokken bile ilac gorunce oguruyorum nasil ac iceyim yasizin bulanti ilaclari da ac karnina mi?
Evet ben de aç içiyorum öyle daha etkiliymiş
sabredersen bi yarım saat sonra rahatlatıyor
Geçen hafta bana da olmuştu ama nasıl bir kaşınma anlatamam dedim heralde gebelikte uyuz da olunuyor:) ben yumuşatıcıya bağladım daha hassas bir dönem oluyor.Zaten tiksindim yumuşatıcıdan daha kullanmıyorum sıkıntım kalmadıŞimdi söndüler canım, iki gün sonra kontrolüm var o zamana kadar artmazsa gidip soracağım canım
Toparlandın mı canım çok sevindim. Ben de kurtuldum gazdanBende bi sabahları erken kalkmakla alakalı olabilir malum iş hayatı icin kusma değilde ögürme oluyor
Kilom da stabil
Cok sükür gaz sorununuda cözdümogluma ne olacak sayesinde :)
Valla ben hergun cikariyorum bogazlarim aciyor artik ogurmektenKizlar benim bulantim bir gun oluyor bir gun olmuyor gibi sadece sabah kendini hissettiriyor boyle olan var mi aranizda
Bende ayni ddurumdayi. Midem hep kalkik durumda ogurtu hic gecmiyor. Kusarke de sanki bugun orhamlarim agzima geliyor gibi ilk kizimdada boyleydim 7. Aya kadar .ama gececk bu gunlerde sabredezBen ozellikle bugun cok fenayim. Midem surekli agzimda afedersiniz gegirme gibi geliyor. Ayrica belimle karnim da agriyor. Kendimi cok halsiz hissediyorum.
Cok sükür ya gercekten sayendeToparlandın mı canım çok sevindim. Ben de kurtuldum gazdan
Ooo baya iyi dayanmıssın :)Yarın benim için de büyük gün. İlk kontrolümüz olucak. Eşim yoğun olunca mecbur sabrettim. Gitmişken tüm tahlilleri de (kan-idrar) yaptırıcam inşaallah.
Yok kuzu idrar pek oluşamıyorki bende su içemediğimden. Sıkıntı olmadı gayet net göründü. Kilo da yok bende o da önemliymiş ya.Gerçekten çok güzel anlatmışsın
Ben de haftaya pazartesi gidicem inş
Randevuya giderken idrara sıkışık mı gittiniz
Tok git bana hiç aç gelin demediler şimdiye dekYarın benim için de büyük gün. İlk kontrolümüz olucak. Eşim yoğun olunca mecbur sabrettim. Gitmişken tüm tahlilleri de (kan-idrar) yaptırıcam inşaallah.
Aa e benim bakmadılar ona. Ben hiç aç gitmedim. Ama nolur nolmaz aç gitsin o zmn mademAç gitmelisin canım çünkü açlık kan şekerine bakıcaklar
Amin hepimizin inşallah öyle olur.. Mustafa cenk güven benim doktorum. valla çok memnunum. Gece bile normal doğuma geliyorım ben dedi benim normal diil ama bir arkadaşım için sordum. Birçok doktor gelmiyor gece çünkü. Her soruma cevap veriyor rahatça soruyorum çekinmiyorum. Cep teli de var whatsapptan soruyorum kafama bişi takılırsa o da cevaplıyor. 95 tl muayene. Bence bi dene derim. Medicalpark pahalo değil mi?Canım allah analı babalı kucağına almayı nasip etsin , sen bu can hast. ve doktorundan baya memnunsun galiba , ben lanet ettim resmen şu atasağlık hast.ne iki doktorunu denedim hele ki en sonuncusu hayatımızı mahvetti, o kadar korkutuyorlar ki... Senin doktorun adı neydi ? Medikal parkta da gülin okay varmış ama napsam nereye gitsem bilemedim. Şimdi iş çıkışında ağrım var diye yalan söyleyerek tepecik kadın doğum aciline giidp ultrason ile baktırıcam. Dua edin bana herşey güzel olsun
Geçen hafta bana da olmuştu ama nasıl bir kaşınma anlatamam dedim heralde gebelikte uyuz da olunuyor:) ben yumuşatıcıya bağladım daha hassas bir dönem oluyor.Zaten tiksindim yumuşatıcıdan daha kullanmıyorum sıkıntım kalmadı
Ben tek doktor takip ediyorum canım. Birden fazla olursa kafa karışıklığı yaratabilir gibi geliyorArkadaşlar tek dr mu takip ediyorsunuz ? Ben sadece özele gidiyorum devletten de bi dr takip etmeli miyim
Birde benim doktorum ilk günden beri hiç tahlil vs istemedi benden. Folik asıt hariç bi vitamin ilaç da vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?