geçmiş olsun canım inş önemli bişey değildir

aa evet bu uygulama çok tatlı ve bilgilendirici bende kullanıyorum. aynı zamanda OpDrBanuCiftci diye bi uygulamsı var oda güzel
Aynen canım bende sevdim
Onu hiç kullanmadım zaten yetişemiyorum pek

bende aynı fikirdeyim. bebeğin ağzından bana mesaj niye gelsin bu uygulamayı kullanıyorum bende memnunum. doğuma hazırlık icin faydaları videoları var
Kendi belirtilerim icin happy mom da yüklü bende ama bebek icin en iyi videolar anlatımlar detaylar kesinlikle banu ciftci de :)

Aaa gecmiş olsun ne yedin sabah ne yaptı acaba

Ben kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum sevinsem mi üzülsem mi şaşırdım sabah tekrar kan verdim beta yükselmiş mi diye. Daha sonucu çıkmamış. Ona gore başka bir dr a tekrar gideceğim :)

Deme ya ben napacam çalışiyor musun?
Hemşirelikte öğrenciyim cnm. Çalışıyor gibi bişi çünkü hastanedeyim haftanın üç günü. Sadece şu an sömestredeyim şansıma. İki haftaya başlıyor tekrar inşallah o zmna düzelirim

Kullandığın bir ilaç var mı cnm? Yediğin bir şey de dokunmuş olabilir ama mutlaka kadın doğumcuna bildir derim

Bence hem kadindoguma hem cildiyeye git. Alerjiye benziyor ama artadabilir. Bekleme derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…