Arkadaşlar kalp atışından sonra. Doktorlarınız ne zaman çağırdı beni iki hafta sonra çağırdı ya sizleri
Kalp ritmi düşük cıktıgı icin iki hafta sonra cagırmıstı
İki hafta sonra gittigimizde düzelmişti bir ay sonra cagırdı
Seni niye cagırdıgına dair bişey dedi mi

Doktor evham yapma sakın hamileliğin tadını çıkar dedi ama pek de keyif alınacak yanı yokmuş şuan, wc bile problemli
Bende sürekli sol kasıkta batma var. Bazen komple alt karın ağrısı oluyor 5-10 saniyede geçiyor. Ama sol kaşık batması neden bilemedim.

Bende el ayak hareketleri cıkmadı sadece sekilleri belliydi hareketler icin 10.hafta diyorlar aslında ama bilemedim
Ben son adet tarihime göre 10. haftadayım, ama ultrasona göre 8'deyim. Bilemiyorum bir haftamız kaldı kontrole, görücez o zaman.

Beni ozeldeki doktorum 1 ay sonra, devlet hastanesindeki doktorum 2 hafta sonra çağırdı. 12 sinde gidecegim doktora.
Bugün 12 de kahvaltıdan kalktım. O saatten sonra ful ayaktaydim. Ondan midir nedir acayip halsizim. Sanki çarpıntı var gibi. nefes nefeseyim.

H honey bunch beni nie çağırdı garantiye almak için herşeyi sanırım benim dün her şey sağlıklıydı ,önümüzde ki iki hafta çok önemli onuda atlatırsam inşallah sorun çıkmaz dedi ama bilmiyorum 6 tüp bebekte ilk defa pozitif görünce

Riskli gebeliklere doktorlar cok ugrastigi icin bence daha ilgili oluyolar benim ilk hamileligimde kadin gozbebeklerin buyumus bi dahiliyeye gozuk dedi emek varya ben telden aramistim ebelere hemsirelere soylemis gittim herkes tebrik ediyor :) anilarimi da yazdiktan sonra :))))) endiselenmeyin o cocuk birazda onlarin oluo sanki ,:))

sinhus Evet karindan gozukmustü birde bu hafta bebeği göremedi acele etmeyi sevmiyorum bekleyelim dedi umutsuz gibi geldi bana da yolk die ben sordum oda oluşmaya başlamış dedi bilmiyorum günler geçmiyor cumayı iple çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…