Canım çok geçmiş olsun. Rabbim evlatlarının acısını göstermesin.. sana bişey sormak istiyorum kese göründü ama yolk sac oluşmuş demismiyfi doktor yani onunla alakalı bişey dedimi
Sanırım sizinde bebeğiniz gorunmedi benim cuma günü gözükmedi önümüzdeki cumayı bekliyorum dr yolk sac oluşmaya başlamış dedi bana ama ben sorunca size de olusmus falan dediyse eğer bu artı oluyormuş boş gebelik olmuyormuş.

Merhaba kızlar Bugün 7+2 olduk. 5 gündür kusuyorum. sizin nasıl geçiyor hamileliğiniz benim gibi olan arkadaşlar varmı?

Kızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak

Eklentiler

• 20190203_164400.jpg
    199,5 KB · Görüntüleme: 45
Haklısın aslında farkedememisim asla niyetim öyle olamaz çok üzüldüm aslında arkadaşın bütün paylasimlarini okurken çok yersiz bı soru oldu. Sağol uyardığın için güzel yaklaşımın için

Öyle diyorlar aslında ama insan sabırla duayla beklemeli ama içimde fırtınalar kopuyor.. yine aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum. İnşallah güzel haberleri aliriz. Rabbim hiç birimizi bebeğimizle imtihan etmesin

Kızlar oğlumun ultrason kağıdını buldum 6+4 te kese yuvarlak değil ve sola yapışık bu teori tuttu bizde. Bakalım cuma günü kontrolüm var bu kez nasıl çıkacak
Benim de yön böyle ama bu yon sag diye biliyorum dr arkadaşım probun yukarı old. Söylemişti tabi karın bakışı ise yani yazilarin olduğu yer isim v.s. derimiz

Ben de anlayışın için teşekkür ederim. Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hepimiz

Hala listeye eklenmemişim yaş 24, kilo 73 sat 11.12.2018 Doğum tarıhı tahmini 19 Eylül (evlilik yıldönümüm:))

Bu arada 7+4 idim dün sabah birden kanamam oldu o kadar korktumkı doktorum yurtdısındaydı daha sonra kahverengıye dönüp bitti progestan 100 mg hap proluton iğne verdıler yaşadıgım en kötü gündü bir kürtajdan sonra neysekı kalp atısını duyup rahatladım hap başımı inanılmaz döndürüyor ne kötü bir şeymiş

Amin amin
Evet beklemek çok zor oluyor xaman geçmiyor sanki sabir dua herseyin hayırlısı olsun

Canım sürekli herkese aynı şeyi diyip duruyor gibi olucaz ama o hapı vajinal olarak da kullanabilirsin fitil gibi. Hem daha etkili hem de yan etki minimuma iniyor. Çoğu doktor o şekilde kullandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…